Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wydaje wam sie że puknięta przodem?? lewa strona patrząc od przodu..

tak jakby lampa nówka była

po zdjęciu.. dobrze nie obejrzysz...

możliwe że oparła się o jakieś auto.. i coś delikatnie sie przesuneło..

ale nie można nazwac tego nawet stłuczką...

zdiagnozować da się tylko na miejscu... chyba że podpowie ktoś kto ogladał juz auto...zebys nei musial jechac...

ogolnie pzoa kolorem ...wyglada całkiem ok...w swoim przedziale cenowym

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

Kolega słusznie zauważył róznice przednich reflektorów.

Mnie zastanawia inny fakt. Po co na tylnej klapie jest ta naklejka PL???

Jeśli auto było rejestrowane w 2006roku w Polsce to na tablicach miało PL więc naklejka chyba nie była potrzebna do wyjazdu za granicę??

Jesli się myle to mnie poprawcie.

Ja u siebie żadnych naklejek nie miałem i smiało jeździłem po Belgii, Niemczech, Danii.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano
Jeśli chodzi o wyposażenie to jest to chyba najuboższa wersja,podejrzewam że szyber też manualny.No i te zderzaki oraz progi (nie w kolorze nadwozia) + pomarańczowe kierunki,wiem że to drobiazgi ale wpływają znacząco na wizualną całość. A jeśli chodzi o głębszą ocenę to myślę ze na podstawie zdjęć nie da się tego zrobić. Według mnie jest to cena na jaką samochód wygląda i jest wyposażony.
Opublikowano
Przebiegiem również raczej nie ma się co kierować bo śmiesznie niski jak na auto 17 lat.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
nie ten kolor,przebieg mnie odstrasza i podlokietnika nie ma a i bez szybek elektrycznych,a szyber pewnie na korbke :mrgreen: szukaj dalej z berlina beda sypaly sie okazje i nie ma co za wysoko placic nowe pszepisy w niemczech weszyly od 1 stycznia w berlinie wiec zastanow sie i tam poszukaj bo najblkizej

MY NAME IS, KRZYSIU JEZYNA ZE SZCZECINA :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60823 ZOBACZ TO!!

http://img261.imageshack.us/img261/6339/logorot125ee4.jpg

Opublikowano

Witam kolegów.

sprawa jest tego typu..że..

nie zamierzałem się nigdy na e36, ale dla samego siebie chciałem wiedziec pewną rzecz..

otóż w ogłoszeniu jest napisane"zamienie na e30 Coupe"

wieć z ciekawości zgłosiłem się jako chętny...

mało tego:...jak bym naprawdę chciałę kupić e36 to tylko "fabrykę"..czyli nawet zderzaki szare, i wszystko w oryginale..bo przecież nie ma to jak samemu sobie doprowadzić auto do takiego stanu jaki się najbardziej podoba i w dodatku mieć pewność że nikt nie grzebał w owym samochodzie..wiec zaczęłem sie zastanawiać ponieważ Pan z ogłoszenia wyraził duuuże chęci na zamianę na moją Coupe-tkę...i to bez większych różnic cenowych :jawdrop:

Jednak podziękuje mu za to poniewaz autko trochę oszukane,(ten przebieg)i coś tak jakby jednak po małym-większym dzwonie....i jeszcze jedno...jak już miało by być e36 to tylko Coupe i pewnie 325 :twisted2: ..

Ale nie powiem że lekko mnie podkusiła ta oferta.

W każdym bądź razie ..Dziękuje panowie za wypowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ja bym na takie auto sie nie napalal na twoim miejscu a jedzil sobie dalej spokojnie tym e30 co masz, bo i ladniejsze od tej czerwonej i pewnie bogatszo wyposazone, bo to e36 to wlasciwie golas.

aa no i pewnie osiagi tez lepsze jesli ten swap z avatara jest aktualny :wink:

Opublikowano

powiem krotko...nie polecam:)

watpliwosci co do bicia, opcja srednia..wybacz ale kolor tragiczny:)

poszperaj najdziesz lepsza

ja za 9300 przed rejestracja kupilem z 93 roku w skorze jasne pelna elektryka klima drewno nowki opony i w zajebistym stanie...kolor diament schwarz nie bita. jestem pierwszym wlascicielem w polsce przede mna byl jeden dziadek w niemczech i przez wszytskie lata serwisowal w salonie bmw...mam oryginalne papiery...wiec lepiej poszperaj:)

pzdr,kuba:)

Opublikowano
ja bym na takie auto sie nie napalal na twoim miejscu a jedzil sobie dalej spokojnie tym e30 co masz, bo i ladniejsze od tej czerwonej i pewnie bogatszo wyposazone, bo to e36 to wlasciwie golas.

aa no i pewnie osiagi tez lepsze jesli ten swap z avatara jest aktualny :wink:

już wyjaśniłem o co chodzi z autem...dzięki za podpowiedzi...

Swap jak najbardziej aktualny..a w planach, już w tym roku ma być w mojej e30-tce kochanej m50/bądź (marzenie) m52..pojeździmy zobaczymy.

a to była taka mała emocja pod wpływem chwili..

a jeszcze co do osiągów...zadziwia mnie czasem..tankuje pb 98,a ostatnio na BP bo tak to był orlenjeździłęm na LPG wcześnije ale powiedziałęm dość)i po zrobieniu kilkuset KM tak jakby sie..odetkała..nie poznaje jej...ma takie depnięcie teraz że poezja..i silniczek inaczej pracuje...tylko ostatnio mnie wspoma denerwuje...buuuuubuuuuu..jak zimno..

Do Kuby>

jak już pisałem..auto można przemalowac...

i po raz kolejny jeszcze napiszę...nie zamierzam sie na e36 i to w sedanie..jakoś mnie tak nie kręci.jak już to coupe z full wyposażeniem a ..najlepiej M3 :twisted2: ale to odległe plany :hand:

Dzieki panowie.

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jestem pierwszym wlascicielem w polsce przede mna byl jeden dziadek w niemczech i przez wszytskie lata serwisowal w salonie bmw...mam oryginalne papiery...wiec lepiej poszperaj:)

pzdr,kuba:)

i pewnie jeszcze masz przebieg 170 000km w 14-letnim aucie!!?? :cool2:

sorki ale to jak z ogloszen z allegro, oby rzeczywiscie bylo jak mowisz, pozdro...

Opublikowano
w tym roku ta wersja miala takie wyposazenie i nic wiecej!szyber jest 100% elektryczny!lampa tez jest pewnie przyparowana i dlatego wyglada ze jest ciemniejsza!w bumach to normalka licznik pewnie nie krecony mam 92 rocznik i podobny przebieg ogolnie jak na te lata wyglada niezle szkoda ze motoru nie mozna posuchac ale wyglada jakby myty! a co do ceny to kolego zadna rewelacja mozna taka juz za 6-7tys wyrwac ale napewno bedziesz mial z nie jeszcze troche uciechy jezeli zdecydujesz sie na zakup!zbij cene i bierz! :D