Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie chcialbym upiększyc moja e36 i nie wiem od czego zacząc

założyc zderzaki od M i moze lampy z tyli z bialym kierunkiem i przod kierunki wymienic ?? jak myslicie a jesli tak to jakie lampy na tył ??

a jakie byscie mi radzili lampy na przod z tego co jest na internecie ? bo u mnie ta wklady okrakrle maja na srodku taka zolta plamke kijowo to wyglada

P.S. samochod jest czarny

pozdr

Pozdrawiam,

Tomek

Opublikowano

jak nie masz na ten temat wyrobionego zdania, to poprzeglądaj sobie fora internetowe (chociażby polskie) i zobaczysz co ludziska robią ze swoimi autami i jak inni to oceniają

klasyczna opcja jest taka, że dajesz m-pakiet, obniżasz, dajesz białe kierunki , ale żadne cleary, ani tym bardziej lex-looki tylko białe ... czyli robisz ją na obniżony ///M-style i masz auto, które się "wszystkim" podoba ... oczywiście musisz pamiętać o dobraniu dobrej felgi - przy m-pakiecie (jeśli chodzi o wygląd) musi być minimalnie 17" ... tyle, że nie wszystkie pasują, bo jak np. założysz do tego wszystkiego felgę 3-ramienną, to kaplica - przejrzyj sobie galerie na forach i będziesz wiedział o czym mówię

potem warto skupić się na środku, czyli sportsietze (jak lubisz, to w skórze), max wypas w środku i dobre audio - tak można w nieskończoność

:D

jak chcesz, żeby Twoje auto podobało się ludziom, którzy znają się na beemkach, to stosujesz się do ww. wytycznych, a jak Ci to nie pasi i masz swoją, odmienną wizję, to robisz zgodnie z nią ... ale potem nie miej do nikogo pretensji, że nie chcą chwalić :wink:

beemki to choroba - nieuleczalna, ale za to bardzo przyjemna

miłośnik E30 ... użytkownik E46 :)

Opublikowano

jak chcesz, żeby Twoje auto podobało się ludziom, którzy znają się na beemkach, to stosujesz się do ww. wytycznych, a jak Ci to nie pasi i masz swoją, odmienną wizję, to robisz zgodnie z nią ... ale potem nie miej do nikogo pretensji, że nie chcą chwalić :wink:

:cool2: kompletna wypowiedz :cool2:

MY NAME IS, KRZYSIU JEZYNA ZE SZCZECINA :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60823 ZOBACZ TO!!

http://img261.imageshack.us/img261/6339/logorot125ee4.jpg

Opublikowano

PioterW jestes moim Bogiem... :modlitwa: :P

chociaz widuje czasami szara e36 w sedanie, z tylu ma te lampy z przezroczystym szklem pol na pol biale/czerwone, z przedu tez ma jakies nowe, ale z tych bardziej znosnych (chyba nie sa polaczone z kierunkiem co zawsze wyglada tragicznie), lakier odswiezony. auto przezentuje sie bardzo mlodo

ale zmiany takie jak zaproponowal PioterW sa najlepsze, bo praktycznie nie ma szans, ze zwiesniaczycz auto. tylko oczywiscie trzeba paamietac o tym zastrzezeniu co do felg - trzeba sie rozgladac, za pelniejszymi - w sensie wieloramienne

Opublikowano
ja mysle ze najpierw zaczen od m pakietu bo narazie i tak zima to z felgami zaczekam

Ja mysle ze z tym M-pakietem tez lepiej sie wstrzymac w zimie chyba ze chcesz robic za plug :) Moim skromnym zdaniem nie powinno sie dawac M-pakietu do sedana czy compacta, a dlaczego? No w mojej opini zaburza to charakter samochodu... Nie mowie ze to brzydko wyglada ale ja w zyciu bym nie zmienil czego takiego bo to wyglada dla mnie jak udawanie czegos czym nie jest, M-pakiet tylko do M3 a do innych wersji TYLKO ladna felga (najlepiej piecioramienna gwiazda z nieprzesadzonym rantem) i niekoniecznie 17 cali, moze byc 16 z wiekszym profilem opon ze wzgledu na nasze drogi, do tego biale kierunki, oryginalne oczywiscie i na tym bym zakonczyl. Taka kropka nad "i" moze byc polerka lakieru, bo to zawsze upiekrzy bestie... Jestem praktykiem i robienie cuda ktore wytlucze mi sie na naszych drogach i co chwile bede zbieral jego resztki z drogi bo o cos uwadze mija sie z celem. Upiekszac tak ale bez pozbawiania walorow praktycznych. Pozdrawiam! ps. a najpiekniejsza i tak zawsze bedzie wymuskana Bunia w czystej serii i nikt nigdy mi tego pogladu nie zmieni ale podkreslam - to moj poglad :)