Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem wczoraj skradziono mi moje BMW e36 cupe 1.8is nie wiem czy zamieszczenie tego postu cos pomoze ale jak by ktos cos wiedzial bylbym bardzo wdzieczny o jakie kolwiek informacje. Niestety nie mam zadnych zdjec auta =/. Auto bylo czarne numery EZG 40T5 auto zostalo skradzione w zgierzu miala nad progami napis BARACUDA jak ktos cos bedzie wiedzial prosze o kontakt 781550183
Opublikowano
na moje zainteresowanie mozeszl liczyc!!!3maj sie !
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
i dobrze,lepsze to niz zalic sie nad soba calymi dniami
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano

Mała szansa że trafila na ulice Radomia ale będę się rozglądał.

Mnie również zaskoczył ten fotelik. Skradziono auto a jednak Marwin najbardziej troszczy się o dziecko.

PS. W takich sytuacjach bardzo często skrdzione auto stoi na innym osiedlu. Porozglądaj się.

Miejmy nadzieję że się odnajdzie :cool2:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

jutro będę się trochę kręcił po zgierzowie więc zwróce uwage :cool2:

a w którym miejscu ci ją odprowadzili? żebym się czasem jutro tam nie zatrzymał :roll:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano (edytowane)
Współczuje.Jak z takim napisem zobaczę odrazu będę interweniował,bo na psy to liczyć nie można.Tak z ciekawości mozna wiedzieć jakie miałeś zabezpieczenia przed kradzieżą??? Edytowane przez RafiRud
Opublikowano
Ode mnie z miasta. I pewnie niedawno zarejestrowana... WSPÓŁCZUJĘ!!! :| Będę miał oczy i uszy otwarte.
E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
niestety nie miała AC i miała zwykły alarm dzisiaj byłem umówiony na założenie odcięcia zapłonu i pompy paliwowej ale ......................
Opublikowano
ten numer telefonu co podałem wcześniej jest aktualny ale jak coś to proszę dzwonić pod 510 431 102 dla osoby która mi pomoże odzyskać auto mam nagrodę!!!!!!!
Opublikowano

olkusz czuwa, jak cos to napewno wypatrze bo na zadne samochody nei zwracam tak uwagi jak na bmw :!:

niestety nie miała AC i miała zwykły alarm dzisiaj byłem umówiony na założenie odcięcia zapłonu i pompy paliwowej ale ......................

a moze w tym serwisie gdzie miales to robic cos zmajstrowali? wiedzieli ze nie masz zabezpieczen, moze dali cynk komu trzeba.. a skoro sie tym zajmuja to wydaje mi sie to mozliwe

a swoja droga to moze tez jak juz zaloza jakies cudowne zabezpieczenia to przekazuja zlodziejaszkom info jak te zabezpieczenia rozgryzc, teraz nie mozna ufac wszystkim...

Opublikowano
takich kombinacji jest mnostwo,tylko ze jak sie takich typow juz zlapie to maja taka kare ze nawet nie poczuja dlatego jak wyjda z kicia dalej kombinuja zeby krasc,najlepiej lapy uciac i tyle :evil:
Opublikowano

współczuję ...

ale na AC nie ma co żałować tych paru złociszy ... wtedy ból jest mniejszy po takim przykrym zdarzeniu.

powodzenia

Szczęśliwy posiadacz pierwszej swojej beemki :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.