Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wszystko fajnie, ale nie rozumiem po co od razu zakładać nowy temat.

Po to założyłem nowy temat ,żeby nie rozmawiać tylko o naszych problemach ale też o takich wesołych sytuacjach :)

Opublikowano
heheh ale sie usmialem, to potwierdza tylko fakt ze kobiety sa stworzone do wielu rzeczy ale raczej od samochodu powinny trzymac sie z daleka:) nie przejmuj sie tymi co sie burza ojej ojej po co nowy temat - ja czytam tylko forum 5 i gdyby nie ty to bym na niego nie wpadl a tak sie usmialem:)
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano

Ostatnio miałem dyskusję z feminazistką i burzyła się, że mało kobiet w rządzie, na stanowiskach itp itd, a ja na to że nie widziałem baby śmieciarza czy szambonurka - dlaczego o to konsekwentnie się nie biją?? :D Poza tym stwierdziła, że kobiety lepiej rozpoznają kolory - owszem:

1) każda nazywa je inaczej (ekri, łososiowy, morelowy :mrgreen: )

2) Rozpoznawanie kolorów i kształtów wg. fachowców zaczyna się na poziomie 60 IQ :mrgreen: (poza tym jaszczurka, kot, żbik, programy tupu OCR...)

Jednym słowem - jak powiedział mój znajomy: czym rózni sie kobieta od kury - jednym zwojem w mózgu - nie sra po podwórku :mrgreen: (oczywiście to żart)

Konkluzja :?: = :duh:

Opublikowano
mom znajomego który po zrobieniu prawka od razu kupił e30 i jak dolewał olej to zamiast przez element 710 :clap: to kupił specjalny lejek i lał przez bagnet ...
Opublikowano
mom znajomego który po zrobieniu prawka od razu kupił e30 i jak dolewał olej to zamiast przez element 710 :clap: to kupił specjalny lejek i lał przez bagnet ...

Dobre :cool2: :mrgreen: :modlitwa: :modlitwa: :D

Johann

Dużo Cię omija, przykład z elementem 710. ;) Ja także na początku przeglądałem tylko trójki, ale to był błąd :D

BlacKSmitHOstatnio miałem dyskusję z feminazistką i burzyła się, że mało kobiet w rządzie, na stanowiskach itp itd, a ja na to że nie widziałem baby śmieciarza czy szambonurka - dlaczego o to konsekwentnie się nie biją?? Very Happy Poza tym stwierdziła, że kobiety lepiej rozpoznają kolory - owszem:

1) każda nazywa je inaczej (ekri, łososiowy, morelowy :mrgreen: )

Popieram :D

Opublikowano

Uśmiałem się po pachy. :lol:

Popłakałem do łez...wyobrażając sobie tego mechaniora do którego kobiecina zajeżdża bawarką i mówi że nawaliła - a on każe jej szukać elementu 710 :lol:

BMW? Bogini Moich Wrażeń.