Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie do klubowiczow z WAWY czy w Centrum Handlowym Arkadia jest jeszcze parking strzezony ?
Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
w Warszawie nie kroją beemek -chyba już wyszły z mody :mrgreen: w ŻW był kiedyś ranking i BMW była chyba poza 1 dziesiątką :norty:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
w Warszawie nie kroją beemek -chyba już wyszły z mody :mrgreen: w ŻW był kiedyś ranking i BMW była chyba poza 1 dziesiątką :norty:

Zawsze można się znaleźć w tych kilku procentach :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

moze i nie kroja, ale obdzieraja z czego sie da vide kradziez mojego spryskiwacza do xenona... lepiej zostawic na strzezonym

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

moze i nie kroja, ale obdzieraja z czego sie da vide kradziez mojego spryskiwacza do xenona... lepiej zostawic na strzezonym

Hehe .. a ja miałem farta jak nic, tak ze 2 tyg temu zostawiliśmy z kobietką Bimcie przy Al. Jerozolimskich, zaraz naprzeciwko pałacu....

stała sobie z otwartymi drzwiami(nie mam centralki niestety i mi sie zapomniało) dobre 4 godziny..nic nie ubyło :jawdrop: :jawdrop: tylko jak zwykle przybyło panienek na szybach, a raczej za wycieraczką :twisted2: :twisted2:

CUD!! :jawdrop:

Opublikowano

kolega spokojnie chce pójśc na zakupy i druga zaleta tych parkingów np że same super fury i nie przyjedzie burak zgniłym oplem z rodzinką która drzwi otwiera dopóki nie poczuje oporu

hej