Skocz do zawartości

Dobry mechanik w UK-szukam???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Pytanie do wszystkich forumowiczów zamieszkujących w Anglii. Ma ktos może namiary na jakiś dobry warsztat lub kogoś kto ma dobre pojęcie o beemkach. Najlepiej okolice Peterborough ( Cambridgeshire ). Bo z tego co wiem to autoryzowane serwisy tutaj to spory wydatek. Pozdrawiam.
Opublikowano
  • Autor
:jawdrop: tyle Polaków na obczyźnie w Anglii i nikt nic nie wie. Nie dobrze.
Opublikowano
to raczej poszukaj czegos na forum z UK a nie u nas ...
Opublikowano
cn_igi --ale nasi rodacy uprzejmi , widze ze autorowi nigdy nie zepsuło sie auto poza granicami kraju :mrgreen:

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano

nie no wiesz ... taka prawda ze nie ma bardzo sensu kogos szukac na polskim forum co akurat będzie mieszkał blisko czlowieka ktory ma popsute auto w anglii

Raczej trzeba popytac sasiadow moze bedzie jakas sprucila w poblizu i naprawi

Opublikowano
  • Autor
Widzę, że kolega cn igi nie bardzo ma pojęcie ile Polaków mieszka już w Angli. Ja wiem, że jest nas tu bardzo dużo i wiele osób siedzi na forum bmw-pl dlatego też tutaj szukałem odpowiedzi a nie na żadnym ang. forum. Co do mojego autka to nie mam z nim żadnych problemów ale będe chciał niedługo porobić kilka rzeczy i dlatego wolałbym żeby zajął sie tym ktoś kto ma o tym pojęcie, a ciężko tu o dobrych fachowców.
Opublikowano

Wiesz, proponuje Ci raczej spytac jakiegos zorientowanego tubylca. Oni siedza tam od lat i czasami znaja sie jak lyse konie - na pewno ktos doradzi Ci dobrego mechanika.

Ja moge podac Ci namiar na dobrych mechanikow BMW w mojej okolicy, ale watpie czy bedziesz chcial 200 mil jechac w jedna strone aby auto naprawic ;)

Opublikowano
jesli ten servis jest naprawde pewny Uczciwy to warto jechac 200mil , jesli nie to poczekaj (jesli to nic naglego) przy nastepnej wizycie w polsce zrobisz sobie servis , angole naciagna cie na kase i pewnie nic ci nie wymienia lub cos innego, ten myk jest pospolity mechanik tlumaczy sie ze cie nie zrozumial i zrobi ci cos innego niz chciales , czesto tak oszukuja polakow i nic nie zrobisz tylko plac . nie spotkalem sie z uczciwym serwisem . znam fajnego mechanika i robi cos jeszcze za 110funt(angliki)jest uczciwy mowi po polsku bo ma zone polke w northampton, ale z bmw nowe nieporadzi sobie ...chyba?
Opublikowano
  • Autor
Witam. Mógłbyś mi podac namiar na tego mechanika. Mam tu u siebie na miejscu kilku ale nie jestem do nich przekonany. Więc może podjade do tego w Northampton.pozdrawiam