Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak włącze ogrzewanie na tylną szybę to nie wiem czemu, ale zagłusza mi radio, tzn. pojawiąją się zakłócenia, takie że gubi mi stację. po jakimś czasie stacja wraca bo od nowa ją wyszukuje. czy ktoś zetknął się z taki problemem? gdzie w e36 znajduje się antena od radia?

druga sprawa, to nie działają mi paski od nagrzewania tylnej szyby na samy dole. przejrzałem je dokładnie i nie ma żadnej przerwy w obwodzie. czego to może być wina?

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
podpinam sie pod temat, mam taki sam zonk u siebie, moze cos z masa od radia nie tak...

Sprzedam czesci do BMW E36 1.8(115KM)!!!

Kontakt: 502278481 lub pw.

Opublikowano (edytowane)
dzieja sie tak poniewaz antena od radia to paski od ogrzewania tylnej szyby plus kilka dodatkowych pionowych pasków.u mnie tak jest.wzmacniacz jest fabryczny Edytowane przez Matej
Opublikowano
Ja mam w jednej beemce antene w szybie, a w drugiej mam odzielna ze wzmacniaczem i w obydwoch mam zaklocenia jak sie ogrzewanie wlaczy :roll: tez sie wlasnie nad tym ostatnio zastanawialem.
Opublikowano
dzieja sie tak poniewaz antena od radia to paski od ogrzewania tylnej szyby plus kilka dodatkowych pionowych pasków.u mnie tak jest.wzmacniacz jest fabryczny

to nie sa te same paski,ogrzewanie i antena jest oddzielona,antena to sa tylko gorne paski i dwa pioniwe i nie zlancza sie ona z ogrzewaniem,wymiana wzmacniacza powinna pomoc.

Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano
ok, czyli trzeba na początek wymienić wzmacniacz antenowy. teraz drugi problem. gdzie on się znajduje i czy może być jakiś noname, czy musi być oryginalny bmw? czy przypadkiem on nie powinien sie gdzieś znajdować z tyłu w bagażniku po lewej stronie?

E30, E36, E60, E87, F48

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
"Skrzynka" od anteny znajduje się na tylnym słupku po stronie kierowcy. /przynajmniej w coupe/