Skocz do zawartości

<t>Ile km może mieć przejechane ten samochód.</t>  

71 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie wiem ktory rocznik, ale stawiam 30 tys km/ rok. 3000 poj diesel i kombi nie kupuje sie zeby robic 1000 km miesiecznie :wink: , wnetrze i lakier mozna wyczyscic, wiec dobry stan o niczym nie swiadczy.
Opublikowano
tak na oko

tak na oko to sobie można pooceniac ... w BMW materiały są bardzo dobrej jakości takze nawet jak ktos o 70-100tys.km licznik cofnie to moze byc tego nie widac

trzeba by otworzyc silnik

Opublikowano

Zobaczymy jakie odpowiedzi będą najbardziej trafne.

no i co Ci to daje ??? skoro znasz przebieg itd. to po co nas pytasz ile może miec

wygląda mi to tylko na to ze chcesz cofnąc licznik a nie wiesz na ile można go przekrecic zeby się nik nie zorientował

ze zdjęc nie poocenia się za duzo , trzeba się przejechac , posluchac silnika itd.

Opublikowano

Zobaczymy jakie odpowiedzi będą najbardziej trafne.

no i co Ci to daje ??? skoro znasz przebieg itd. to po co nas pytasz ile może miec

wygląda mi to tylko na to ze chcesz cofnąc licznik a nie wiesz na ile można go przekrecic zeby się nik nie zorientował

ze zdjęc nie poocenia się za duzo , trzeba się przejechac , posluchac silnika itd.

Człowieku - nie znasz mnie a rzucasz oskarżenia. :nienie: :nienie: :nienie: Nie handluje autami i nie cofam liczników.

Po co pytam - żeby takim jak Ty uświadomić, że po stanie tapicerki nie idzie osądzić właściwego przebiegu samochodu i nie ma się co napalać na stan tapicerki i wysłuchiwać o przebiegach 10tys km rocznie w dieslu.

P.S. Jeśli wątek Ci się nie podoba - nie musisz zabierać głosu. Nie ma przymusu aby odpisywać na każdego posta. Także w przyszłości postaraj się wnikliwiej badać tematy i niczego nie insynuować.

Opublikowano

Tak dokladnie..........według mnie tez rozwazania co do stanu licznika po tym ze kierownica wytarta lub fotel kierowcy to nieporozumienie

Bo ja robie 12 tys rocznie a przez uzywanie jednej reki przy trzymaniu kirownicy ( w 80%) skora z niej zostaje mie na dloni, wytarty fotel moze swiadczyc o niedbalosci , lub wiekszej wadze kierowcy.I takie tam

Teraz jak napisales ze wiesz jaki jest stan licznika i mowisz ze stan tapicerki to tzw podpucha mysle ze ma nawalone wiecej km...............dalem miedzy 100 tys a 200tys , teraz moge podejzewac ze okolo 300 tys

jak auto lata po trasach i jeszcze w firmie to co to jest zrobic 60tys rocznie

na tvn tuirbo w zakup kontrolowany babka ogladala C5 Hdi dwulatek mial 140tys km jak sie nie myle-sprowadzony z Francji

jak pracowalem w firmie przewozowej to Vito dziennie robilo ponad 1000km, a trzy letni Sharan mial ponad 600tys km i mi umarla w nim akurat turbina w Berlinie( nie polecam jazdy 70km/h z gory z wiatrem po autostradzie)

Opublikowano

zdjecia trochę cienkiej jakości,

ale coś ma ciemne klosze od lamp, pociemniały czy mi się wydaje?

a co tam

moim zdaniem ma 350.000 :)

mogłes wrzucic fotki z bliska...

Opublikowano
Ciężko powiedzieć . Jedyny minus to brudne klosze :lol: . Ja daje 250-280 tys.

:lol: :lol: :lol: Łukasze myślą podobnie? :lol: :lol: :lol:

pozdro :) :dance:

Opublikowano
Łukasze myślą podobnie? :lol: :lol: :lol:

pozdro :) :dance:

Także oscyluję na ok. 200 000-250 000 :twisted2: :dance: :handshake:

Opublikowano
Po co pytam - żeby takim jak Ty uświadomić, że po stanie tapicerki nie idzie osądzić właściwego przebiegu samochodu i nie ma się co napalać na stan tapicerki i wysłuchiwać o przebiegach 10tys km rocznie w dieslu.

a teraz kolego cofnij się do mojich postów i przeczytaj je jeszcze kilka razy a będziesz wiedział że napisałem to samo co Ty , że po zdjęciach i tapicerce to sobie można pooceniac ...

a czy ja cię oskarżyłem ??? napisałem że to wygląda na cofanie licznika ale nie napisał że jest to cofanie także to jednak ty czytaj uważnie posty

Opublikowano

Szanowny kolego a co to jest jak nie oskarżenie??

Ja w przeciwieństwie do Ciebie rozumiem napisany tekst i nawet Ci to zaznaczyłem pogrubieniem!!!.

Opublikowano

...właśnie,

bo temat taki rozrywkowy do piweczka fajny quiz, cho nie dopoeszczono szczegółów ale narazie co widze to jakas klutnia sobotnia

dali napisz ten przebieg

tylko nie :liar:

Opublikowano

"wygląda mi " jest to przypuszczenie a nie stwierdzenie

jest to roznica dosc znaczna

Opublikowano

Szanowny kolego od cofania liczników - forum nie jest od kłótni.

jeśli chodzi o ten samochód to ma przejechane wg wskazania licznika prawie 370tys km.

Poza tym - ten quiz miał być od tak dla sportu - a kolega zaczął coś tam insynuować - całkiem niepotrzebnie.

Pozdrawiam

Opublikowano

370 000 bravo :clap: na zdjeciach nie wyglada na tyle wogole-wrecz tak jakby go ktos do przodu popchnał-bo w realiu jest tak ze stan auta jest oplakany ale licznik za to swieci nicoscia pokonanych kilometrow......

zaloze sie ze te przebiegi byly po autostradachg zachodnich.......bo po polskiej sieczce wytrzymalby chyba polowe :|

Opublikowano

świadczy też o tym że na fotkach wszystko ładnie gra.. :)

a co do przebiegu, yhmm pewnie 70% nie jest świadome że własnie tą liczbę już przekroczyło, a czasami kto wie cy nie dwukrotnie (szczególnie TDS) :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: