Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Przeglądając fora na google nie znalazłem KLUBU BMW z okolic LUBLINA,czy naprawdę jest tak mało zwolenników tej marki,jest takie zajebiste miejsce nad Zalewem Zemborzyckim czy nawet pod Zamkiem na zloty,ale brakuje strony BMW LUBLIN aż wstyd chyba że nie wiem o takiej...prosze o linka jezeli ktoś założył ,sam nie mam czasu na zrobienie czegos takiego ale gdyby ktos mógł,mial czas i checi dajcie znać tyle beemek lata po lubelszczyznie...........................................GIZZZZZZZZZZZZZZZZ

Proszę o komentarze!!!

Edytowane przez gizz
Opublikowano

Ale to już nie ma. Jeszcze rok temu była (może trochę lepiej). Cienka strasznie, bo działały same reklamy. Nie było żadnej galerii (tzn. była ale nie działała), były jakieś porady. No i największy problem, nie była aktualizowana. Chyba dlatego już jej nie ma. Chciałem się nawet wtedy zarejestrować, ale bodajże odpuściłem sobie.

Pod Zamkiem... fajnie by tam bumcie wyglądały :norty: :cool2:

A może by tak pomyśleć o tym mocno usilnie :norty: :idea:

Opublikowano

Wiec moze uzytkownicy forum z Lublina udziela sie w tym temacie, bedzie wiadomo czy jest sens robienia takiej strony.

PS: Klub A3 organizuje takie spotkania pod zamkiem i tez mnie bardzo dziwi dlaczego kierowcy bmw czegos takiego nie organizuja.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Powiem szczerze, że myślałem o tym.

W tej chwili nie mówię nie i nie mówię tak :oops: Mam trochę chaosu i jakoś muszę się z tym wszystkim ustatkować.

Niech się "to" (moje osobiste sprawy) ustabilizują to solidnie pomyślę nad jakąś stronką :cool2: :roll2:

Opublikowano

Przedewszystkim aby stronka działała sprawnie potrzeba pasjonatów a nie tylko użytkowników marki

są ludzi którzy traktóją BMW jako zwykły środek lokomocji i z takimi własnie osobami nigdy nie stworzysz dobrej ekipy

Opublikowano
Hamownia jest na Kunickiego koło "głodnego królika" ale jeśli chodzi o jego usługi to nie polecam, on może tylko shamować auto ale jak coś podłubać to noga, potrafi tylko dużo mówić. Jest jeszcze chyba na bursakach oddział Mastersa ale dokładnie nie wiem gdzie.
Opublikowano
Przedewszystkim aby stronka działała sprawnie potrzeba pasjonatów a nie tylko użytkowników marki

są ludzi którzy traktóją BMW jako zwykły środek lokomocji i z takimi własnie osobami nigdy nie stworzysz dobrej ekipy

Zgadzam się w 100%. W Radomiu powstała stronka o BMW. Niestety prowadzona przez 19 i 20 latków (nie obrażająć nikogo na tym forum). To co tam się dzieje to katastrofa. 1000 pomysłów 0 realizacji. Najwięcej postów w stylu "będę", "nie będę na spocie". Jak ktoś na forum wypowie się że np. zlot był słaby (a naprawdę był słaby) dostaje odpowiedź że się czepia itd.

Także panowie. Entuzjaści marki do prowadzenia strony :cool2:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Zajrzałem na tą stronę z linka,pomylka,tak jak kolega opisal 90%tematow jest: a moze jakis zlot? a moze jakis spot??.

Strona do dopracowania,nic ciekawego sie nie dowiedzialem...

Opublikowano

Nie jestem z lublina ale dzien w dzien tam jestem. Jesli chodzi o zlot to ja jestem ZA mowcie gdzie i kiedy (teren lublina) i napewno sie tam zjawie. w prawdzie moje bmw to pelna klasyka nic nie kombinowane i za to je kocham, nie kreca mnie jakies neonki czy jakies wizualne bajery.

No to wiec jak z tym zlotem???

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, ja sobie smigam 325 TDS kombi po lbnie i okolicach, ceglaste kombi, nie ma takiego w okolicy...

Dolaczam sie do tematu, a co do Bunii w okolicy to pelno tu....:P

Moze zlocik na parking LBN PLAZA ??