Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale Łukasz, ona jest chyba sprzedana już.

(Poza tym, gdyby nie to, że to M7 :D , na zdjęciach wygląda ok. za tą cenę)

pozdrawiam, marek

Edytowane przez solaris520

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

No tak...sprzedana.ale jak czytałem rano opis to jeszcze nie była sprzedana a jak zakładalem wątek to nie czytałem jeszcze raz opisu tego samochodu.No cóz trzeba szczukać dalej :?

Marek-szkoda ze j0hnny2007 nie ma teraz dostepu do neta bo napewno by pisał ze ładne to M7 :twisted2:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
...Marek-szkoda ze j0hnny2007 nie ma teraz dostepu do neta bo napewno by pisał ze ładne to M7 :twisted2:

Hihi, jOhnemu chyba nie podobałaby się... nie ma blendy i spoilera :D

Pozdrawiam :)

P.S. oczywiście też pomyślałem o naszym koledze jak zobaczyłem ///7 :D

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

Sprzedany :D Gostek w ten sposób reklamuje się i swoje usługi w zakresie sprowadzania samochodów tanich i w bardzo dobrym stanie.

Reklama dźwignią handlu :lol:

peace & love
Opublikowano
Fajnie obgnity wlewik paliwka miała ta bemusia. 4 tysiączki plusik 2 na opłatki ,plusik 3 na gazik. 10 tysiączków jak nic. Dobra cenka, nie ma co, za trupka na dobrych oponkach wartych 2 tysiące. Za moje zajebiste Borbety z wieeelkim parapetem cięzko było uzyskać tysiączka...
Opublikowano

za 3.5tys by poszła napewno.po drugie opłat max 1,5tys i kto to mówi o jakimś gazie?bo ja jakoś nie widzę.a koła i tak do 7 nie pasuje wiec na nich nawet nie patrzyłem...

pokaz swoją 7.czyjeś jest łatwo krytykować....

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Może. Bardziej chciałem poszydzić z Panka, który zamieścił to ogłoszenie i znalazł takie superlatywy. Opłat 1,5 ale po dodaniu ubezpieczenia mamy 2k. Za 3,5 poszłaby, ale Wałbrzych trochę daleko od Sandomierz/Warszawa więc droga plus food i przyległości da pincet jak nic. Ale rozumiem, sam też nieraz 'zapominałem' o tych kosztach dodatkowych. Powodzenia w szukaniu.
Opublikowano
nie jestem problematyczny tylko to nie jest nowy samochód żeby był bez skazy...ma swój przebieg i swoje lata-wiesz o co chodzi :cool2:

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

za 4000 bym nie kupil e32

jak ktos sprzedaje za teka kase to duza szansa ze trzeba wlozyc kilka tysiecy w naprawe (w optymistycznej wersji)

to nie jest auto dla oszczednych , nigdy nie bylo i nigdy nie bedzie

ktos kto regularnie dba o auto i serwisuje na biezaco, watpie zeby sprzedal auto za mniej niz 10 tys

Opublikowano

jak ktos sprzedaje za teka kase to duza szansa ze trzeba wlozyc kilka tysiecy w naprawe (w optymistycznej wersji)

ktos kto regularnie dba o auto i serwisuje na biezaco, watpie zeby sprzedal auto za mniej niz 10 tys

wiem o czym mówisz bo ja swojej za mniej niz 10tys bym na pewno bym jej nie sprzedał i taka jest prawda ale jak za ta kase dosyc dobrze wyglądała :wink:

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

wiem o czym mówisz bo ja swojej za mniej niz 10tys bym na pewno bym jej nie sprzedał i taka jest prawda ale jak za ta kase dosyc dobrze wyglądała :wink:

Heh dokładnie, jakby była naprawdę w dobrym stanie to gość sprzedałby te felgi z oponami za 2500 zł, silnik za 2000 zł, skrzynie za 1000 zł, przekładnie za 400 zł, pierdoły typu wiatrak nawiewu za 150 zł, sprężarkę klimy za 200 zł, elektrozawory, silniczki i wiadomo to co się lubi psuć różne miecze itp (na pewno ktoś na forum potrzebuje?) za kolejne 300 zł, no i co pozostało? Idealne tarcze przód i tył to też ze 300 pln minimum trzeba dać (za używane), zegary 100 pln, drzwi wszystkie nawet 500 zł bo tapicerka nie skóra (za sam mechanizm podnoszenia szyby przedniej handlarz chciał mnie skroić na 200 pln!), a chłodnica? Alternator? Łożyska Poduszki amortyzatorów?

No i co? Czy aby na pewno igiełka Może być w tej cenie skoro części które łatwo sprzedać kosztują dwa razy tyle? :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Heh dokładnie, jakby była naprawdę w dobrym stanie to gość sprzedałby te felgi z oponami za 2500 zł, silnik za 2000 zł, skrzynie za 1000 zł, przekładnie za 400 zł, pierdoły typu wiatrak nawiewu za 150 zł, sprężarkę klimy za 200 zł, elektrozawory, silniczki i wiadomo to co się lubi psuć różne miecze itp (na pewno ktoś na forum potrzebuje?) za kolejne 300 zł, no i co pozostało? Idealne tarcze przód i tył to też ze 300 pln minimum trzeba dać (za używane), zegary 100 pln, drzwi wszystkie nawet 500 zł bo tapicerka nie skóra (za sam mechanizm podnoszenia szyby przedniej handlarz chciał mnie skroić na 200 pln!), a chłodnica? Alternator? Łożyska Poduszki amortyzatorów?

No i co? Czy aby na pewno igiełka Może być w tej cenie skoro części które łatwo sprzedać kosztują dwa razy tyle? :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolego jesli szukasz ladnej e32 to daj na priv.

Zadecydowalem teraz juz ostatecznie ze sprzedaje swoje e32.

Nie chce do niej wsadzac gazu a trochemeczy mnie spalanie.Chcialbym ja oddac w dobre rece a najlepiej do kogos z klubu, zeby moc ja jeszcze poogladac nieraz. Hehe. Chetnie zamienilbym sie takze na e36 TDS. Nie chce sie przechwalac ale mam naprawde ladny i wartosciowy egzemplarz.

Pozdrawiam

Zapraszam na forum uzytkownikow Diesla

http://www.bmw-diesel.pl

Opublikowano

Pozdrawiam

i w taki sposób będzie 2 lata wrak sprzedawał...

ja dzwoniłem po tą furke to raczej za 3500 by jej nie puscił bo jak ogloszenei sie pojawiło to za godzine dzwoniłem to mówił ze tyle ludzi jest do oglądania ze jak cos nie tak z autem to trafi na niemotke ktora wciągnie a z handlarzem to nie wiem czy 200 ugryziesz

(OO)=== OO===(OO)