Skocz do zawartości

Coupe skorodowane uszczelki/ramki wokol szyb z tylu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam u siebie skorodawane te uszczelki/ramki wokol szyb z tylu w coupecie. Zdjecie pokazuje o co mi chodzi

http://images31.fotosik.pl/44/93c07e3d7bf03a04m.jpg

Dzwonilem do ASO ile kosztuja nowe jednak nie dogadalem sie o co mi chodzi i kazali mi podjechac, jednak nie chce jechac kawal drogi, zeby sie dowiedziec, ze nowe kosztuja po np 400zl sztuka i lepiej szukac uzywek. Na RealOEM nie potrafie ich znalezc :( Wie ktos ile takie takie cacko kosztuje w ASO albo gdzie to jest w REALOEM?

Opublikowano
ta dolna kosztuje 38.50 (51368119963 lewa) a górna 40.21 (51368119961 lewa)

Cała ta górna ramka metalowa kosztuje tylko 40zł? :shock:

www.turboBMW.pl
Opublikowano
ta dolna kosztuje 38.50 (51368119963 lewa) a górna 40.21 (51368119961 lewa)

Chodzi mi o ta metalowa ramke wokol szyb co jest.

Opublikowano (edytowane)
No ja wlasnie tez jestem zmuszony do wymiany tych uszczelek. Musze wymienic ta metalowa ktora idzie nad tylna i przednia szyba, uszczelke dolna tylnej szyby i uszczelke wlasciwa (wewnetrzna), ktora jest pod ta wielka uszczelka metalowa. Za komplet z dwuch stron dalem niewiele ponad 500 zł w ASO. Edytowane przez Benetton
Opublikowano
tel: 22-6466484 Nr tel do bardzo fajnie zaopatrzonego sklepu w wawce z czesciami tylko do bmw jescze nie zdazylo mi sie zeby czegos nie mieli. Ostatnio za ta dolna uszczelke zaplacilem po 40zl za sztuke za te wewnetrzne po 50zl a te dlugie znalazlem na allegro z jakiegos anglika po 30zl sztuka
Opublikowano
tel: 22-6466484 Nr tel do bardzo fajnie zaopatrzonego sklepu w wawce z czesciami tylko do bmw jescze nie zdazylo mi sie zeby czegos nie mieli. Ostatnio za ta dolna uszczelke zaplacilem po 40zl za sztuke za te wewnetrzne po 50zl a te dlugie znalazlem na allegro z jakiegos anglika po 30zl sztuka

wewnetrzne kosztuja w ASO 42zl, przynajmniej na dzis, wiec interes raczej sie nie kalkuluje :8)