Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wybieram się do niemiec po autko, zachorowałem na ten model:

Alpina B12

http://www.mobile.de/SIDg50v6ce1K7a3RtEGCwbmQw-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11Iindex_cgiJ1194859826A1Iindex_cgiD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B16%7F-t-vMiMkQuSeUnVb_X_Y_x_y~BSRA6A3D1100BGNCPKWA0HinPublicA2A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sr_qual=GN&top=2&id=11111111254431748&

co sądzicie o nim??

co musze wiedzieć przy zakupie tego modelu na co zwrócić uwagę??

czy cena niejest za niska?

jakie dokumenty musze przywieżść aby zarejestrować ją w polsce?

może ktoś z was ją widział??

BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano

Przedni zderzak nie orginalny (chyba nawet zwykly od 750ki) Tylni tez jakis dziwny,cena stanowczo za niska( ja za swoja dalem prawie 13tys), przebieg :worried: choc niepowiedziane,ze nieorginalny( takich samochodow nie chowa sie w gararzu,tylko sie nimi jezdzi.Jezeli sie je chowa,to cena przy sprzedazy powinna siegac minimum 10tys,no chyba,ze cos z tym samochodem jest nie tak) Ogolnie wyglada ladnie,szkoda ,ze nie na aluskach Alpiny :cry2:

PS, do sprawdzenia samochodu nie potrzebujesz serwisu alpiny,sprawdza ci ja w kazdym serwisie BMW :cool2:

PS. Sprawdz,ile "kucykow" z niej wyparowalo :norty:

Opublikowano
wszystko ladnie pieknie opisane niby to 58a sztuka v max chyba troche na bajerze w garazu na lewarku ale do alpiny jej troche brakuje znaczki alpiny i zegary sie zgadzaja reszta troche jakos mi nie pasuje tylne nadkola rozepchane felgi i zderzaki nie sa alpiny wydaje mi sie ze jakis niemiec chcial z tego zrobic alpine ale mu nie wyszlo sprawdz dobrze czy to prawdziwa sztuka jezeli takiej szukasz a sprawdzic da sie bardzo latwo
Opublikowano
No i weż poprawkę na to, że auto sprzedaje handlarz, więc warto je dokładnie obejżeć. Mi osobiście jakoś ten egzemplarz nie leży, ta linia jakaś taka koślawa, ale może to tylko złudne wrażenie z fotek.
Opublikowano
Daj sobie spokój, ze zdjęć zegarów widać, że to kombinacja: po pierwsze widać, że świecą się strzałki od komunikatów błędu, po drugie tej prędkości nie da się osiągnąć tym autem, po trzecie zużycie paliwa, przy tekiej prędkości wynosiłoby grubo powyżej 30l, a tu wskaźnik pokazuje 18l/100km, czyli, jka ktoś słusznie zauważył, jest to prawdopodobnie lewarek w garażu, co do reszty, to się nie wypowiadam, ale wydaje mi się, że jesli ktoś robi takie kombinacje, to szkoda czasu.
Opublikowano

kolego z czesciami do takiego auta nie ma problemu wiekszosc czesci podchodzi od zwyklej 750 a jesli chcesz jakas orginalna czesc alpiny to tez nie ma problemu jesli jestes posiadaczem orginalnej sztuki i masz kase

jakies 2 miesiace temu bylem osobiscie w fabryce alpiny wystaczy ze pokarzesz vin auta i dostaniesz kazda czesc do niego np lakier orginal alpina blau metalik cena za 1L 100 eur przedni spoiler pod zderzak 450 eur to akurat wiem bo kupowalem moga nawet ponownie wygrawerowac tabliczke z nr auta ktora znajduje sie w kabinie za 70 ero tylko jest warunek musisz byc jego posiadaczem