Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś z was ma pojęcie gdzie kupić reperaturke tylnego błotnika do sedana E46 bo rdza go chrupie nad nadkolem po dzwonku małym :lol: ? :modlitwa:

Opublikowano
ja tez bede tego szukal bo w sobote moja dziewczyna chce kupic e46 przerysowane :) . Takze jutro zaczynam szukanie jak znajde napisze jaka cena etc chyba ze bedziesz szybszy to daj znac..
Opublikowano

Mój blacharz powiedział mi odwrotnie cytuje ''znajdż se pan repartuke bo ja nimam czasu'' Cwok co? :duh:

U innego powiedziali mi że wklepiemy rdze do śrdka i zalejemy rzywicą czy czymś tam i będzie ok :mad2: ale ja bardachy poprostu niechce :cool2: .Z cywilizacją blacharzy jeszcze trzeba zaczekać bo ci panowie w wiekszosci pamietaja czasy fiata 125p.

No nic mój apel nadal do was jak coś wiecie dajcie znać ja i tak szukam w necie cięzko jest do starszych modeli znalazłem ale e46 niama :cry:

Opublikowano
Ja kupiŁbym takie coś na szrocie. Będzie oryginaŁ. ZaŁożę się , że nikt tego nie produkuje bo zapotrzebowanie na ten element jest znikome.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hmm, a ja dał bym sobie głowe uciać, że do E36 widziałem serwisowe reperaturki tylnych nadkol. Czy są do E46 tego nie wiem.
Opublikowano
jak tylko rdza bierze i nie jest bardzo zjedzony to tylko zaprawka bez reperaturki bo reperaturke sie wspawuje a to dla blachy dobre nie jest a tak wyczyszcza rdze i zalepia a zywica mocna jest

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba sprubuje z tą żywicą czy tam włuknem szklanym jak zwał tak zwał zobaczymy czy coś to da? :wink:

dzieki za pomoc!

Opublikowano
witam proponował bym te wżery ocynować będzie pewne że wty miejścu już nie wyskocz rdza, a rdzę mały palniczek wypali bo cyna złapie się dopiero zdrowej blachy i dopero lakierować