Skocz do zawartości

Reparaturka tylnego błotnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś z was ma pojęcie gdzie kupić reperaturke tylnego błotnika do sedana E46 bo rdza go chrupie nad nadkolem po dzwonku małym :lol: ? :modlitwa:

Opublikowano
ja tez bede tego szukal bo w sobote moja dziewczyna chce kupic e46 przerysowane :) . Takze jutro zaczynam szukanie jak znajde napisze jaka cena etc chyba ze bedziesz szybszy to daj znac..
Opublikowano
A nie możesz dać do blacharza po prostu? Ja się nie zajmowałem kupnem reperaturki - po prostu oddałem samochód i ktoś z zakładu kupił.
Opublikowano
  • Autor

Mój blacharz powiedział mi odwrotnie cytuje ''znajdż se pan repartuke bo ja nimam czasu'' Cwok co? :duh:

U innego powiedziali mi że wklepiemy rdze do śrdka i zalejemy rzywicą czy czymś tam i będzie ok :mad2: ale ja bardachy poprostu niechce :cool2: .Z cywilizacją blacharzy jeszcze trzeba zaczekać bo ci panowie w wiekszosci pamietaja czasy fiata 125p.

No nic mój apel nadal do was jak coś wiecie dajcie znać ja i tak szukam w necie cięzko jest do starszych modeli znalazłem ale e46 niama :cry:

Opublikowano
Ja kupiŁbym takie coś na szrocie. Będzie oryginaŁ. ZaŁożę się , że nikt tego nie produkuje bo zapotrzebowanie na ten element jest znikome.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Hmm, a ja dał bym sobie głowe uciać, że do E36 widziałem serwisowe reperaturki tylnych nadkol. Czy są do E46 tego nie wiem.
Opublikowano
oj do e-46 możesz nie dostać reparaturki za młode auto --chyba że się mylę
Opublikowano
blotnik caly ze slupkiem w aso 710 netto :worried:
Opublikowano
myśle że dobry warsztat blacharski wezmie taniej za wstawkę razem z lakierem :cool2:
Opublikowano
jak tylko rdza bierze i nie jest bardzo zjedzony to tylko zaprawka bez reperaturki bo reperaturke sie wspawuje a to dla blachy dobre nie jest a tak wyczyszcza rdze i zalepia a zywica mocna jest

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Chyba sprubuje z tą żywicą czy tam włuknem szklanym jak zwał tak zwał zobaczymy czy coś to da? :wink:

dzieki za pomoc!

Opublikowano
tylko dobrze musisz rdzę oczyścić :cool2:
Opublikowano
witam proponował bym te wżery ocynować będzie pewne że wty miejścu już nie wyskocz rdza, a rdzę mały palniczek wypali bo cyna złapie się dopiero zdrowej blachy i dopero lakierować