Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moze LUK--montuja ponoć w oryginale,cena podobna a może tansze-pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
bo powiem szczerze że będe tym autem jeżdził jeszcze z rok potem będzie e 39 a więc doradżcie mi czy kupować takie dobre sprżęgło czy może włożyć jakiś tani zamiennik ..ile wytrzyma mi :?: :?: :8)

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
A może to ta sama matryca tak jak w przypadku produkcji papieru do filtrów olejowych, powietrza (3 firmy na świecie) płyt CD (3 firmy na świecie), napędów CD/DVD (4 firmy na świecie)? Zmieniają się tylko napisy, metki (na odzieży). Wszystko zależy od warunków uzytkowania, sposobu (umiejętności, wiedzy) zamontowania. Czasami się napinamy i piszemy na forum, nie wiedząc, że producent, spece od marketingu najzwyczajniej drą z nas łacha... To samo jest z "polskimi czekoladami". "polskim piwem"...
Opublikowano

Ja zamontowałem SACHS i nie jestem do końca zadowolony

Podobno sprzęgła Sachs są dość ostre do mocniejszej jazdy....

Wymienili mi miesiąc temu w ASO cały komplet... na początku był problem bo sprzęgło musiało się dotrzeć i gdy bardzo lekko ruszałem to auto prawie gasło... po ok 200km wszystko sie uregulowało... a teraz sprzęgło łapie mi bardzo blisko podłogi... nie wiem czy tak ma być.. ale tak jest... moim zdaniem na nowym sprzęgle wszystko powinno być cacy, a tak nie jest

Opublikowano
MarcinPioneer --dobrze napisał SACHS nakleja emblemat firmy na VALEO, i to nie tylko przy wydaje mi się sprzęgle, ---dużo rozmawiałem z mechanikami, żadne nie bierze ostrzej, żadne nie jest sportowe"", to są normalne sprzęgła a różnią sie tylko ceną, wszystkie sa dobre-pzdr ------ :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
to co mam zrobić ????Bo wsumie ja mam padnięte tylko łożysko oporowe ,myślałem żeby zmienić też sprzęgło przy okazji i teraz pytanie czy zmienić całe kpl czy tylko tarcze sprzęgła ,czy docisk jest częścią trwałą ??????

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano
Jak juz to dobre...

Tani zamiennik szybciej sie zuzyje, i potem wysiadzie komus komu sprzedasz autko dzien po sprzedazy i bedzie na Ciebie narzekac ;)

albo dzien przed :twisted2: , a tak powaznie polecam sachs: tarcza,łozysko i docisk