Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wygląda na zdrowy wozek.można jechac i zobaczycto auto.wczoraj byłem w iłży jak bys to bym ja obejrzał dla Ciebie.no ale sie spozniłes o jeden dzień :) ja na Twoim miejscu bym sie przewiózł na ogledzniy auta.pozdrawaim Łukasz

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

auto to sprzedaje forumowicz,

nawet jest wystawiony w dziale giełda więc raczej jest wiarygodny...

tylko 1.8 ale daje rade;)
Opublikowano (edytowane)

troszke drogo (dla mnie)

popatrz na stronie mobile.de

tak z ciekawosci zobaczysz jak stoja takie auta, bedziesz miec porownanie.

ja wiem ze wyjazd do niemiec w ciemno nie wiadomo za czym to nie to samo co jechac do innego miasta w kraju jednak cena jak dla mnie troche za wysoka. mam navigacje, pdc, edc, dsc, steptronika, czujnik deszczu, jasne skory i oryginalne felgi 18" M5, zmieniarke i nawet kierownice ala M5 (wszystkie te dodatki sa wpisane w liste wyposazenia w ksiazce serwisowej, na pierwszej stronie wiec nie mam zadnych przerobek) . i jezdzi jak marzenie :cool2:

jak masz kase i auto jest zdrowe to kupuj, ty jestes szefem

Edytowane przez mówią na mnie baru
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Wgląda na dopieszczone choć cena nie należy do najniższych ...

zawsze zastanawiają mnie roczniki właścicieli - 1935 rok czyli Pani w 1997 miała 62 lata - ma teraz 72 i sprzedaje ... :?:

Czy w Niemczech jest jakaś ulga w ubezpieczeniach na właścicieli w zaawansowanym wieku ????

moje auto miało 1 właściela z 1930 r - - - - - - nie żałuję , że kupiłem

może to jakaś wskazówka :clap:

Pozdro

Mario

Opublikowano

Witam

widze ze rozmawiacie o mojim autko

coz moge powiedziec

cena moze nie jest najnizsza ale ja poprostu wiem co mam

w tym BMW nie ma ani jednego zamiennika , wszystkie czesci są orginalne BMW

a co do mobile.de to troszke smiesznie piszesz , wiekszosc aut masz od turasów a od prywatnego zadbany egzemplarz w w tym stanie musisz dac duzo kasy a nie 6tys.Euro :twisted:

taka jest prawda , jeżeli mi ktoś nie wierzy niech pojedzie do niemiec i kupi coś dobrego ... od prywatnego uzytkownika a nie komisu niewiadomego pochodzenia ...

tak na szybkiego sprawdzilem mobile no i nawet auta po 8.900Euro są od handlarzy , takze wybór pozostawiam wam

(oczywiscie cena jest do negocjacji )

a co do kolegi o nicku "mówią na mnie baru" najpierw wpadnij zobaczyc a potem mów co lepsze

:lol:

:twisted:

a i tak w ramach formalnosci auto na zywca wygląda lepiej niz na zdjęciach a co do silnika to zapraszam posluchac jak pieknie mruczy :twisted:

Opublikowano
no a po drugie 750-tki sa z reguły tansze.samochod na zdjeciach bardzo zadbany 30tys to nie AŻ tak wielkie pieniądze za porządne bmw.jak dla mnie jest b.ładna

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
troszke drogo (dla mnie)

popatrz na stronie mobile.de

tak z ciekawosci zobaczysz jak stoja takie auta, bedziesz miec porownanie.

ja wiem ze wyjazd do niemiec w ciemno nie wiadomo za czym to nie to samo co jechac do innego miasta w kraju jednak cena jak dla mnie troche za wysoka. swoje auto kupilem za 6 tys euro z 1998 r i wyglada niebo lepiej. i tez mam navigacje, pdc, edc, dsc, steptronika, czujnik deszczu, jasne skory i oryginalne felgi 18" M5, zmieniarke i nawet kierownice ala M5 (wszystkie te dodatki sa wpisane w liste wyposazenia w ksiazce serwisowej, na pierwszej stronie wiec nie mam zadnych przerobek) . i jezdzi jak marzenie :cool2:

jak masz kase i auto jest zdrowe to kupuj, ty jestes szefem

tak wyglada moje jesli ktos chce niech kliknie sobie

http://img411.imageshack.us/img411/937/pict0986xo8.th.jpg

1. 6000 eur za 98 rok to (prawie) dolna granica

2. kupiłeś 750tke z tego co widzę

3. tak jak juz ktos wspomniał ... na mobile znacząca wiekszość ogłoszeń to handlarze i ceny takich aut jak i ich stan nijak się mają do cen i stanu aut od osób prywatnych - róznica chyba jest oczywista .

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano

nie wiem po co te zlosliwosci, nie pisalem ze na mobile jest raj tylko ze mozna trafic cos taniej, okazje nie wisza na drzewach.

cena moze nie jest najnizsza ale ja poprostu wiem co mam

w tym BMW nie ma ani jednego zamiennika , wszystkie czesci są orginalne BMW

a w moim sa oczywiscie nie oryginalne tylko starocerkiewne ze szczepu retoromanskiego mowiacego alfabetem braila...

a co do mobile.de to troszke smiesznie piszesz , wiekszosc aut masz od turasów a od prywatnego zadbany egzemplarz w w tym stanie musisz dac duzo kasy a nie 6tys.Euro :twisted:

taka jest prawda , jeżeli mi ktoś nie wierzy niech pojedzie do niemiec i kupi coś dobrego ... od prywatnego uzytkownika a nie komisu niewiadomego pochodzenia ...

ja trafilem tam na swoje auto i nie bylo az tak drogie, trzeba szukac i nie napalac sie na pierwsze lepsze.

a co do kolegi o nicku "mówią na mnie baru" najpierw wpadnij zobaczyc a potem mów co lepsze

nie mowilem ze masz gorsze, tylko ze mozna kupic cos taniej. a swoja droga niby w czym jest to twoje lepsze od mojego? myslisz ze moje to urzygane stoi bez wstecznego biegu itp.? daj spokoj, napisalem tylko ze mozna uchodzic cos taniej niz 8200 euro i wcale nie musi oznaczac ze bedzie gorsze. moje auto jest tego przykladem ze tansze nie oznacza gorsze.

a i tak w ramach formalnosci auto na zywca wygląda lepiej niz na zdjęciach a co do silnika to zapraszam posluchac jak pieknie mruczy :twisted:

posluchaj sobie jak mruczy V12 :cool2:

PS kupcie od niego to auto, chlopak sie stara :roll2:

Opublikowano (edytowane)

coz polecam przeczytac jeszcze raz moją wypowiedz a potem ją cytowac :lol:

ani razu nie wspomniałem ze cos z twojim autem jest nie tak

:lol:

(a co do czesci czy są orginalne czy nie , napisałem to tylko i wyłacznie dlatego iz Pani która posiadała te auto nawet płyn do spryskiwaczy dolewała w servisie )

a co do tego czy ma ktos te auto kupic czy nie to jego decyzja

z V12 miałem do czynienia z tym ze w mercedesie

a jeśli chodzi o V12 to miałem okazje w niemczech jeździc 850i premium

aha... jeszcze jedna sprawa jeśli poczułes się urazony sorry moze coś źle sprecyzowałem a może Ty źle odebrales , tak czy inaczej docinki i kłutnie nie mają najmniejszego sensu

to że udało Ci się kupic na mobile po tej cenie to miałes fart , miałem w swojim zyciu nie jedno BMW i nigdy nie kupiłem z mobile.de dlaczego bo zawsze gdy pojechałem auto bylo sliczne na zdjeciu i tylko na zdjeciu

Pozdrawiam kolegę

Edytowane przez cn_igi
Opublikowano

Jeśli mogę coś doradzić to cena wcale nie jest przesadzona jak za ładny zdrowy i nie ztyrany egzemplarz. Zgadzam się z wypowiedzią obecnego właściciela i osobiście wiem, że kupując od niemca z podwórka, bo tylko taki egzemplarz wchodzi w grę trzeba zapłacić spore pieniądze i niewiele da się potargować. Jedź oglądać autko i bierz jak ci się podoba.

Pozdrawiam :D

PS lepiej dać nawet parę groszy więcej i cieszyć się z autka niż kupić od turasa albo innego oszusta i potem żałować że ma się śmiecia, który już zawsze będzie śmieciem, bezwzględu na to ile kasy w niego włożysz

Opublikowano
nie wiem po co te zlosliwosci

dostałeś kontre bo własnie z twojego pierwszego posta zaleciało (trochę) złosliwoscią - wydaje mi się że nie miałeś zamiaru ale zaleciało .

Każdy z nas wie , że ceny danego modelu z danego rocznika potrafią się mocno różnić z różnych względów . I ocenianie na podstawie paru fotek w stylu "troszke drogo" jest po prostu nie na miejscu .

Pozatym 740tki są bardziej chodliwe niz 750tki i tym samym lepiej trzymają cenę .

z mojej strony eot

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz
Opublikowano
Ja też jestem zwolennikiem dać więcej przejmować się mniej. Czasami dobrego wózka trzeba się naszukać, a te parę kafli wcale w perspektywie nie musi oznaczać więcej. Nie ma co cudować, trzeba pojechać i sprawdzić. Pozdro.

BMW - Broń Masowego Wrażenia

Moja 850i

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=120911

http://img121.imageshack.us/img121/5670/pasek2e.jpg

detailing http://www.funkyking.eu

Opublikowano
740i jest fajna, ale z kolei 750i jest najlepsza. cena nie ma tu nic do rzeczy to indywidualna sprawa sprzedającego,740i nowe kosztowało bodajże 100 tysDM. a 750i 150 tys DM to w którym momęcie 740i było droższe od 750i.bo ja nie widze To co w 750i było w standarcie dla 740i było opcją i znowu pytanie jak może być droższe 740i.
BMW sie nie psuje
Opublikowano

Reflektory przeciwmgielne

Halogeny

czy to nie jedno i to samo???? troske w tym opisie sie przesadza bo kazda e38 ma drewno jak i abs a o centralnym niewspomne

www.auto-optima.pl
Opublikowano
740i jest fajna, ale z kolei 750i jest najlepsza. cena nie ma tu nic do rzeczy to indywidualna sprawa sprzedającego,740i nowe kosztowało bodajże 100 tysDM. a 750i 150 tys DM to w którym momęcie 740i było droższe od 750i.bo ja nie widze To co w 750i było w standarcie dla 740i było opcją i znowu pytanie jak może być droższe 740i.

To co napisałeś jest po części prawdą bo czy 750 jest lepsze czy gorsze to rzecz gustu i wielu dewagacji, ale nie o to mi chodzi a mianowicie pytasz kiedy 740 ma być droższe itp. no i tu musisz przyznać że 740stka zwłaszcza z motorem M62 na rynku wtórnym jest droższa i jest bardziej poszukiwana od 750

Opublikowano

To co napisałeś jest po części prawdą bo czy 750 jest lepsze czy gorsze to rzecz gustu i wielu dewagacji, ale nie o to mi chodzi a mianowicie pytasz kiedy 740 ma być droższe itp. no i tu musisz przyznać że 740stka zwłaszcza z motorem M62 na rynku wtórnym jest droższa i jest bardziej poszukiwana od 750

Zależy przez kogo :> Mi się marzy w przyszłości 750 E38... gdybym kupił 740 czułbym pewien niedosyt. Chce automat bo lubię jeździć komfortowo. A jednak 4.4 odstaje dynamiką od 5.4. Poza tym V12 to jednak największy jeśli chodzi o budowę w sensie liczbę cylindrów silnik stosowany w autach osobowych. To dwa połączone szlachetne silnik R6.

Żałuje że ludziom bogatym brakuje trochę fantazji... przecież to oni kreują rynek samochód luksusowych. Jak dla mnie fajnie by było gdyby można teraz kupić np. E32 780il :) Mogłoby mieć dłuższy przód, silnik V16 no i w sumie skoro zrobili NIVO z tyłu mogli też zrobić z przodu i auto byłoby obniżane przyciskiem :P To byłby bajery ;)

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Opublikowano

święte słowa! polać mu :cool2:

mniejsza popularnosc 750 wynika z kosztow eksploatacji, ludzie boja sie tego potwora, wydaje sie im ze to juz kosmos jakis jest.

Opublikowano

nic nie przeskoczy V12 :D nawet wypasione 4.0

nic nie zastąpi tego ślicznego dźwięku dwunastu perełek :cool2:

Opublikowano
dokladnie - tylko v12 daje komfort - i zaden inny silnik ... np 735 to kaplica - 0 komfortu ...

i tyle w temacie :dance:

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano
nic nie przeskoczy V12 :D nawet wypasione 4.0

nic nie zastąpi tego ślicznego dźwięku dwunastu perełek :cool2:

co prawda to prawda ... po kilku kursach 850 wiem cos na ten temat a wramach formalnosci to jest silnik M62(4.4L)

Opublikowano
co prawda to prawda ... po kilku kursach 850 wiem cos na ten temat a wramach formalnosci to jest silnik M62(4.4L)

Coś Ci się kolego pomyliło :duh: seria 8 z silnikiem m62 to 840 a dopiero z silnikiem 5,4 to 850.

Którą wkońcu jechałeś?

Opublikowano

Coś Ci się kolego pomyliło :duh: seria 8 z silnikiem m62 to 840 a dopiero z silnikiem 5,4 to 850.

Którą wkońcu jechałeś?

chyba chodzilo mu o to ze jechal 850 ale do sprzedania ma 740, takie wyjasnienie dal bo temat mial byc o 740 a zeszlo juz calkiem na 750 :)

Opublikowano

Którą wkońcu jechałeś?

chyba chodzilo mu o to ze jechal 850 ale do sprzedania ma 740, takie wyjasnienie dal bo temat mial byc o 740 a zeszlo juz calkiem na 750 :)

dokladnie tak jak kolega pisał

chodzilo ze smigalem 850i

a silnik w 7 mam M62 4.4

Opublikowano

czy kolega ktory zakladal temat ogladal w koncu to auto o ktore pytal?

znalazlem cos na allegro zobaczcie:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3361287

nie wiem jaki tam przebieg jest ale z wierzchu wyglada slicznie. i wyposazenie jest bardzo bogate. bo ta 740 tutaj to biedna jak mysz. i jeszcze ma skory czarne takie ciochrace. z jasna tapicerka inaczej auto wyglada. zobaczcie na link - to od razu widac ze to limuzyna jest.

ta tutaj co link dalem to chyba ma lampy przednie nieorginalne, ale jakby kiedys chcial to sprzedawac, to za pare groszy kupilby uzywki lampy i byloby wszystko orginalne i swoja kase by wzial zawsze bo cena nie jest wysoka jak za ten rocznik.