Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sama cena zakupu mówi za siebie auto wyższej klasy jest jak motor wiek dzieli sie przez dwa czyli moje BMW ma 6,5 roku :lol:

Ja myśle że Ci dziennikaże któży to pisza porównują 13 letni samochód z nowym i stąd to niezadowolenie (ciekawe kiedy np Fiat będzie miał tak zaawansowany technicznie silnik jak M50). No a dobry samochód musi dużo palić i mieć dużą maskę, wkońcu amerykanie robili dobre samochody, proste w naprawie ciężkie mało oszczędne przejeżdzające miliony mil, ogólnie nie do zabicia

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano
czytalem wiele testow o e32 z roznymi silnikami i co gazeta to inaczej w jednym ja nazwali "luxusem dla biednych" ale ogolnie na nie wiem ok 8 testach chyba tylko 1 jednym i to w auto swiecie napisali ze moze byc ale ogolnie ze stara i awaryjna, a no i nie ekonomiczna ale co tam ja uwielbiam swoja 735 i nie zamienil bym jej na zanda tam pande czy peugeota lub jakas inna kupe

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
Kiedyś zrobili test porownawczy (chyba 10-letnich) e36, MB 190 i Audi 80. BMW było z silnikiem 1,8 natomiast Audi i MB dostały fory - były z silnikami 2,0. Mimo tego BMW i tak wygralo w kategorii osiągów :-). Aż strach pomysleć jakby wyglądali konkurenci w porownaniu z Trójeczka z M50!
Opublikowano
Wszystko spoko ale w TVN Turbo wlasnie przesadzili ogladałem premiere programu Garaż mieli powiedziec kilka slów o e-34 "testowali" model 520i człowiek który to robił nie miał o tym pojecia, stwierdzil ze w e34 byly montowane tylko silniki 1,8:? 2,0 i 2,5 ale to pomine.. 520 - ka ma palic 7,5 litra na 100km i wiele wiele innych ciekawych!? rzeczy.. ogladnijcie sobie ten program bo pewnie przez cały tydzien beda go powtarzac....
KUPIE E30 325i lub 325e
Opublikowano
Wszystko spoko ale w TVN Turbo wlasnie przesadzili ogladałem premiere programu Garaż mieli powiedziec kilka slów o e-34 "testowali" model 520i człowiek który to robił nie miał o tym pojecia, stwierdzil ze w e34 byly montowane tylko silniki 1,8:? 2,0 i 2,5 ale to pomine.. 520 - ka ma palic 7,5 litra na 100km i wiele wiele innych ciekawych!? rzeczy.. ogladnijcie sobie ten program bo pewnie przez cały tydzien beda go powtarzac....

Maćku,

dyskusja na temat "testu" w TVN toczy sie w innym wątku :) .

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano
A wiecie moze czy byl kiedys w jakies gazecie test modelu E-30 ?? Bylbym wdzieczny za info

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano
A wiecie moze czy byl kiedys w jakies gazecie test modelu E-30 ?? Bylbym wdzieczny za info

Był, oczywiście że był.

W AGP (Auto Po Gwarancji) opisany był e30 1.8 m40 i e30 M3. AGP to pismo o samochodach używanych, oceniam je za treść na dobrze, choć kiedys było lepiej, ale... ogólnie nie jest źle.

Opublikowano
Był, oczywiście że był.

W AGP (Auto Po Gwarancji) opisany był e30 1.8 m40 i e30 M3. AGP to pismo o samochodach używanych, oceniam je za treść na dobrze, choć kiedys było lepiej, ale... ogólnie nie jest źle.

W żayciu nie widziałem tego pisma :( a szkoda, bo głównie autami po gwarancji jeździłem ;)

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano

Pismo ukazuje się co 2 miesiące, więc nie za często.

Dodam też, że w jednym z numerów był opis e34 TDS (to ten nr sprawił że chciałem mieć BMW).

Kiedyś wypatrzyłem je przypadkiem i teraz kupuję już każdy nr (człowiek się przyzwyczaja, a poza tym wolę czytać niz oglądać w TV jakieś pseudo testy).

Było jeszcze pare ciekawych aut opisanych, ale to już nie były BMW więc może nie będę pisał :wink: .

Opublikowano
Pismo ukazuje się co 2 miesiące, więc nie za często.

Dodam też, że w jednym z numerów był opis e34 TDS (to ten nr sprawił że chciałem mieć BMW).

Chętnie zapoznałbym się z tym artykułem ;) Masz może i możesz jakoś udostępnić?

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano
Chętnie zapoznałbym się z tym artykułem ;) Masz może i możesz jakoś udostępnić?

Mam to na papierze, a nie mam skanera, ale zobaczę co da się zrobić i wtedy pchne do Ciebie wersję elektroniczną.

Opublikowano
Mam to na papierze, a nie mam skanera, ale zobaczę co da się zrobić i wtedy pchne do Ciebie wersję elektroniczną.

Super :) Ewentualnie możemy się gdzieś umówić w Wawce o ile tu bywasz, bo mazowsze dość duże jest ;)

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano

Jeśli byłaby taka możliwość to bardzo prosiłbym o takiego skana E34 TDS na maila.

Z góry bardzo THX :handshake:

> Pozdrawiam <

*MariuszBurgi*

(OO=[][]=OO)

"""""""""""""""

Opublikowano
A ja o skana E-30 jesli mozna :D :D

BMW czyli Bardzo Miły Własciciel

E60 523i 2007

(oo=[][]=oo)

Ex: BMW E-30 318iS M42 90'

Opublikowano (edytowane)
No to staram się by to zeskanować, bo w W-wie bywam czasem (dzień w dzień) tylko ciągly brak czasu mnie nęka. Edytowane przez Mariah
Opublikowano

Jeśli ktoś by miał o BMW 525 to też był bym bardzo wdzięczny

PS. Czytałem na forum że był taki artukuł

:wink:

Opublikowano

test bmw e34 525i jest w dzisiejszym auto świat

co do zawartości merytorycznej się nie wypowiadam, bo jeszcze nie czytałem :wink:

Chyba jednak coś pomylili, automat pali mniej od manuala przy 90 i 120 :?: :?: :?:

Opublikowano
A ja o skana E-30 jesli mozna :D :D

Poszło na maila, na dwa razy, druga wiadomość już jest mniejsza.

Chętnie zapoznałbym się z tym artykułem Masz może i możesz jakoś udostępnić?
Jeśli byłaby taka możliwość to bardzo prosiłbym o takiego skana E34 TDS na maila.

Mam już skany o TDSie, podeślijcie tylko swoje maile.

Pozdrawiam.

Opublikowano
jesli pozwolisz to przeslij mi na moj adres o tdsie [email protected] dzieki pozdrawiam!!

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna