Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie czy ktoś wie jak skąbinować napę polski do nawigacji w BMW jest to na płycie CD a w serwisie taka płyta kosztuje 600 zł , pozrdawiam
Opublikowano

Witam!

Podłączę się do tematu.

Przyszedł do mnie prospekt BMW Zima 2007/2008 w którym jest mapa Polski za 600zł, ale jest napisane, że ma pokrycie 99% i posiada jeszcze główne drogi europy.

Czy jest to prawda?

Aktualnie korzystam z mapy Polski która jest z mapami Słowacji i Czech. Mapa ta napewno nie obejmuje 99% obszaru Polski.

Pozdro!

Opublikowano

Ta mapa 2007/2008 faktycznie ma więcej informacji o drogach i więcej ulic w miastach....(nawet Jastrzębia Góra się znalazła :D )....ale za to nie ma takich rzeczy jak numery tel. do hoteli szkoda w tej 2006/2007 były i bardziej aktualne były informacje o serwisach i np. były urzędy pocztowe.

:D przydał by się jakiś MIX tych dwóch map :D

Memento Mori :-)
Opublikowano
Te 5 plików rozpakowujesz i otrzymujesz pliki .bin i .cue. W .cue jest błąd, więc należy .bin przekonwertować do .iso, a potem wypalić ustawiając rodzaj płyty na Mode2. Najlepiej na jak najmniejszej prędkości. Wszystko zrobisz programem CDBurnerXP (freeware).
Opublikowano
Nie ma zadnych bledow w zadnych plikach. Sciagasz te pliki, jak masz total commandera to wchodzisz w ten plik z czescia I i robisz kopiuj do okna obok. Pozniej sciagasz alcohol 120%, wyszukujesz tego pliku z obrazem i robisz nagraj obraz. Po chwili masz gotowa mapke. Ja nie poptrzebowalem zadnych kombinajci, smiga mi na maxa dobrze i ma zarabiaste pokrycie Polski. Nawet male wiochy maja ulice i sa polne drogi :)

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Ja mam MK4 i mi dziala. A co za roznica ? Nagralem to na plyte cd, tak jak z poprzednia mapa. Nagralem tak samo, dalem kumplowi co ma e39 z 98r Mk2, albo nawet 1 i mu dziala.

Opublikowano
Mlodzik18 mam pytanie do ciebie :D ile masz plików i jakie po nagraniu ich na płytę??

5 plików bez rozszerzenia. Przynjamniej tak widzi Windows. Wazne zeby to nagrac alcoholem 120%

- ABSTRACT

- BIBLIOGR

- carindb

- CARINET

- COPYRIGH

Takie pliki.

Opublikowano
5 plików bez rozszerzenia. Przynjamniej tak widzi Windows. Wazne zeby to nagrac alcoholem 120%

Pliki są z rozszerzeniem part1..5. (wieloczęściowe archiwum RAR). Po rozpakowaniu z tego wychodzi 1 plik z rozszerzeniem RAR, który trzeba ponownie rozpakować.

Ja nagrałem w NERO i działa bez problemów.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Pliki są z rozszerzeniem part1..5. (wieloczęściowe archiwum RAR). Po rozpakowaniu z tego wychodzi 1 plik z rozszerzeniem RAR, który trzeba ponownie rozpakować.

\

A jaki masz czytnik ??

Opublikowano
A zna może któś jakąś inną lokalizację tych plików bo ściągałem je już dwukrotnie i niestety mam crc-error :(

Już nie aktualne, poradziłem sobie :dance:

Opublikowano

\

A jaki masz czytnik ??

MK4