Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś zrobił llifting przodu tylko nie wiadomo, czy jest estetą, czy auto ma "przeszłość". Przebieg, to raczej kiepski żart.

Osłona poduszki kierowcy to chyba zaślepka (dziwnie powgniatana). Przedni zderzak a'la M5, ale tylni już standardowy. Listwy wokół bocznych okien chromowane, natomiast grill oksydowany (shadowline). Końcówka wydechu troszkę psuje wygląd ogólny.....

nie pakuj sie w tds (a tymbardziej w automacie)

Wpis nie na miejscu. Po pierwsze Kolega nie pytał o opinie na temat M51 (a Ty prowokujesz kolejną bezsensowną dyskusję - patrz trolling), po wtóre zdania są podzielone.

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano
Osłona poduszki kierowcy to chyba zaślepka (dziwnie powgniatana).

NIekoniecznie, ja też tak mam. Trudno powiedzieć od czego się powgniatała. Natomiast faktycznie z tym przodem jest coś nie tak, szczeliny nie pasują...

Tomek
Opublikowano

to fakt, że właściciel nie zdołał ukryć nierównych szpar.

http://img.otomoto.pl/photos/original/C3/C352/C35207/C3520777_1.jpg

Kolega miał też tak zdeformowaną osłonę poduszki, po tym jak założył zaślepkę na pozostałość po wystrzelonej poduszce i pod wpływem nagrzewania od promieni słonecznych nastąpiła deformacja.

http://img.otomoto.pl/photos/original/C3/C352/C35207/C3520777_4.jpg

Opublikowano

Ok, dzięki wszystkim za opinię. Auto ma być dla znajomego, szukam mu czegoś dobrego. Po tym jak jeżdżę szwagra E34 w tdsie poleciłem mu taki silnik, bo jest naprawdę z niego zadowolony.

Szczeliny - owszem też widziałem, ale mogła być to zarówno stłuczka jak i ostry dzwon, można to stwierdzić dopiero na miejscu po podłużnicach itp.

A czy ktoś może mi podesłać temat w którym poruszana była kwestia na NIE dla tds? Chciałbym wiedzieć co z tymi silnikami jest nie tak.

Opublikowano

była kwestia na NIE dla tds?

Masz na myśli negatywne opinię?

Tematów było sporo i temat budzi kontrowersję. Wielu uważa, że silniki są wadliwe, ja znam wielu, którzy właściwie serwisują i sobie chwalą M51.

1

2

3

burzliwy wątek

Jeszcze raz pragnę nadmienić - nie sugeruj się tylko negatywnymi opiniami. Obiektywnie wypowiesz się, gdy będziesz eksploatował M51 w bdb stanie!!

Opublikowano
Mądrze to kolega ujoł nie ma co się sugerować negatywnymi opiniami ja mam tds i jestem bardzo zadowolony teraz kupuje e 60 530d i też nie sugeruje się opiniami większości z forum bo większość nadaje negatywnie kupują stare graty albo zaniedbanne egzemplaże a póżniej narzekają czy to tds czy inny silnik.Po czytaniu większości postów można naprawde się zniechęcić do marki bmw dlatego trzeba mieć własne zdanie
Opublikowano
Mądrze to kolega ujoł nie ma co się sugerować negatywnymi opiniami ja mam tds i jestem bardzo zadowolony teraz kupuje e 60 530d i też nie sugeruje się opiniami większości z forum bo większość nadaje negatywnie kupują stare graty albo zaniedbanne egzemplaże a póżniej narzekają czy to tds czy inny silnik.Po czytaniu większości postów można naprawde się zniechęcić do marki bmw dlatego trzeba mieć własne zdanie

dokładnie kupisz okazyjną, zajechaną padlinę i masz problemy- tak jest z każdym autem i nieważne czy to tds, czy d czy benzyniak

Opublikowano

dokładnie kupisz okazyjną, zajechaną padlinę i masz problemy- tak jest z każdym autem i nieważne czy to tds, czy d czy benzyniak

Całkowita racja! (słyszałem nawet, że M50B20 to kiepski silnik, bo "nie chce jeździć na gazie") :nienie:

Opublikowano
nie pakuj sie w tds (a tymbardziej w automacie)

ta druga mozliwe ze walony przod

a miales kiedys tds-a w automacie ?? czasami mnie smiesza takie wypowiedzi