Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe gdzie typ zainwestował te 16 000zł - chyba w Tic-Tacki :duh:

Wyklepane nadkola - fuuu

Jeśli chcesz jeździć takim autkiem a nie sie na nie patrzeć to na tym zawiasie sobie daruj...

16 000zł to on pewnie wydał przez okres jaki go ma na remonty zawieszenia

Co dwa tygodnie sworznie, drążki, łącziki, tuleje, gumy - hmmm.. faktycznie te 16 000zł to może się zgadzać

A tak na serio to odpuść - od tego zawiasu już żadna szczelina wymiaru nie trzyma, wchodzisz do auta bez otwierania drzwi...

.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawe gdzie typ zainwestował te 16 000zł - chyba w Tic-Tacki :duh:

Wyklepane nadkola - fuuu

Jeśli chcesz jeździć takim autkiem a nie sie na nie patrzeć to na tym zawiasie sobie daruj...

16 000zł to on pewnie wydał przez okres jaki go ma na remonty zawieszenia

Co dwa tygodnie sworznie, drążki, łącziki, tuleje, gumy - hmmm.. faktycznie te 16 000zł to może się zgadzać

A tak na serio to odpuść - od tego zawiasu już żadna szczelina wymiaru nie trzyma, wchodzisz do auta bez otwierania drzwi...

Nie rozumiem o co ci z tym zawieszeniem chodzi. Mi autko podobnie nisko wisi i nie ma tragedii. Sprecyzuj co z tym zawiasem nie tak wg ciebie.

Opublikowano (edytowane)

Auto rodem Niemieckiego Tuningu...........Oni tak lubia-poszerzac nadkola, obnizac tylko tak jak sie da i wstawiac takie szerokie do przesady koła....ladne czarne coupe.troche wyobrazni i zobaczysz pod powiekami jak zgarniasz nim zmarzniete grudy blota posniegowego, jak przy kazdej studzience bedziesz zaciskal zeby zeby czego tam nie urwac i jeszcze w dodatku bedzie cie to kosztawac 35tys.( chyb, ze bedzie to Twoj drugi samochod do jazdy w sezonie-tylko ciekawe ktorym-) Fajni eto to idzie ale z pewnoscia po Niemieckiej Authobahn!

To na Coupe jest jakis sezon :shock: tak jak na ( czesto bywana Zachodzie-nie zawsze w POlsce) Cabrio

Edytowane przez czestek1
Opublikowano

Ty masz fele 17'' ona ma 18 albo 19 nie wiem, nie widze dokładnie, nie uważam alby połączenie gwintowanego zawiasu z takimi felgami było chodź trochę funkcjonalne i zdrowe dla auta

Po 5 tys. masz do remontu pół zawieszenia

Z tym zderzakiem nie pokona żadnego garbu poprzecznego - takie jest moje zdanie ...

.
Opublikowano
Opublikowano
auto forumowicza

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=29164&highlight=

zapewne bylo dbane. ale wg mnie to ja wole sciagnac z niemiec coupe za 5-6 tys euro a to co zostanie z kwoty 34500 zl to bym sobie ponaprawial... taka jest moja opinia.

No wlasnie tak mi sie wydawalo, ze go juz gdzies widzialem :D

Co do ceny.....

auto jest warte tyle ile ktos mu za nie zaplaci, ja z taka kasa szukalbym M3 a nie 328

Opublikowano

Cena na miarę M3 - niestety trudno stwierdzić, że za tą wygórowaną ceną idzie faktyczny stan samochodu. 16 tys zainwestowane wydają się trochę dziwne - w zawieszenie? w felgi? - jeżeli ogólnie w części, to po co właściciel pozbywa się samochodu, który doprowadził do idealnego stanu - po co w niego inwestował?

Zarówno dla kogoś kto chce mieć samochód z mniejszym przebiegiem, ciekawie zrobiony tunning optyczny, czy mechaniczny są lepsze opcje - choć może nie zawsze tańsze.

Opublikowano
jakie ty chcesz opinie...auto jak widać: krzykliwy tunning i cena jak za bardzo ładne e46, jak ci się podoba( i masz za dużo kapuchy) i wolisz e36 niż nowszy model to bierz, ale jak dla mnie to zaczął bym się zastanawiać poniżej 25tys PLN, w końcu to jest już wiekowa konstrukcja, a jakby tak każdy policzył to przez dobrych kilka lat to prawie każdy te kilkanaście tys zł dokłada do auta, wiec ta cena jest śmieszna.
Opublikowano
za te pieniadze napewno nie kupisz m3 w tym roczniku jak radza ci inni, a jesli nawet kupisz to w ciagu roku bedzie cie ono kosztowac wiecej niz za nie zaplaciles. szukaj zadbanego 328, za mniejsza kase mozna znalesc fajny egzemplaz choc nie jest latwo

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem kupić E46 z oryginalnym obniżonym zawieszeniem z serii 'm' i takimi felgami, przejechałem się ze 2km i stwierdziłem że pierwsze co to polecą do żyda te felgi bo tym nie da się jechać normalnie, każdy dołek, nie mówiąc o jakiejś dziurze i opony walą po nadkolach. Takie auto to sie nadaje do przejechania wokół fontanny na rynku 20km/h, a nie do jazdy po naszych koślawych drogach. Nie widze tym jazdy w nocy jak nie znasz drogi i nie wiesz gdzie są dziury, a i tak taka jazda to jak przejazd przez pole minowe. Chu** z mułem. :nienie:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Miałem kupić E46 z oryginalnym obniżonym zawieszeniem z serii 'm' i takimi felgami, przejechałem się ze 2km i stwierdziłem że pierwsze co to polecą do żyda te felgi bo tym nie da się jechać normalnie, każdy dołek, nie mówiąc o jakiejś dziurze i opony walą po nadkolach.

Swieta racja. Zobaczcie dokladnie na zdjeciu. Zew. krawedzie opon sa na rowno z tymi wyciagnietymi nadkolami. Nawet mala nierownosc na drodze i ocierka. No chyba ze auto jest twarde jak beton i max. sie ugina o cm w dol. Ale takie cos to tylko na tor formuly 1 wtedy bo zawieszenie wlasciciwie nie pracuje. Mialem kiedys fele wystajace lekko poza obrys auta, co prawda przy wyzszym zawieszeniu. I jadac sobie w 3 osoby zapakowalem jeszcze do bagaznika nowe kola (gdyz juz wiedzialem ze tamte sie nie nadaja). Wjezdzajac w pewnien lewy zakret lekko podrzucilo autem na nierownosci. Srodek ciezkosci w tym momencie byl gdzies bardziej po prawej stronie. I gdy autko juz opadalo - prawy tylny blotnik doslownie usiadl na oponie. Kolo sie zaklinowalo. Myslalem ze poszla sprezyna bo wychodzac widze ze ta strona siedzi nienaturalnie nisko. No ale chcac usunac auto z drogi cofnalem kilkanascie metrow i wychodze i patrze ze wszystko jest okej. Pozniej doszedlem wlasnie do takiego wniosku ze to kolo zaklinowalo sie w nadkolu.