Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy sie chlopaka czepili. Przecież smiech to zdrowie, a to jeden z bardziej rozrywkowych tematow na forum. Ja oczekuje dalszych newsow. Johny 2007 dawaj dalej, jestem z tobą.

macie wspólnego dostawcę SUSZONYCH GRZYBKÓw????

kupujecie grzybki od haLUCYNKI????

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
czyżby Twoja 520 była V6??

Jak jego 520 jest V6, to moze moja 525 jest V7? Zara skocze do garazu! Poszukac tego gara jednego zaginionego.

Opublikowano
ale e21 obrazac nie musisz wedlug mnie jeden najpiekniejszych lini nadwozia :)....A to ze ktos zrobil z brystolu :mrgreen: :mrgreen: pług i wsadzil halogeny to chyba upgrade ;D hahahahaah

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
czyżby Twoja 520 była V6??

Jak jego 520 jest V6, to moze moja 525 jest V7? Zara skocze do garazu! Poszukac tego gara jednego zaginionego.

przeczytaj od początku ten wątek i tam gdzies bedzie jak j0hnny2007 uświadamiał nas ze on ma bmw M5 2.0 V6... :twisted2:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Widzę ,ze johnny 2007 jest na topie, na temacie [e34 xenon]-rózne podjęte były opcje czy z homologacją czy nie , a tu masz w e21 świateł tyle ze nie wiadomo czy w ogóle policjant byłby w stanie zapytac sie które do czego słuzą :shock: -he he pzdr --- :arrow: :arrow: :arrow: ZacAnaheim--popatrz ma takie krzyze jak ty na długich ,on na mijania--he he, myśle ,ze to tylko atrapa zewnętrzna , no i jeszcze ten kolor zółty--słońce na trasie.
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Może siedzi w garażu i montuje progi,albo...rodzice odcieli mu internet :twisted:
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
ZacAnaheim--popatrz ma takie krzyze jak ty na długich ,on na mijania--he he

Hehe...no w sumie Jerzy powiem Ci niezla samoróbka :D....Widzialem jak krzyże robią taśmexem czyt. scotchem :)...Nic mnie nie zdziwi już....

Ale fakt fakt - ja mam oryginalne krzyze w dlugich :D ....Panowie orientujecie sie czy da rade zmienić same klosze szklane? bo szkoda mi tych moich lamp a sa juz troche popiaskowane.... :(

Pozdrawiam wszystkich...tworcow taśmexów rowniez :mrgreen:

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
ZacAnaheim--popatrz ma takie krzyze jak ty na długich ,on na mijania--he he

Hehe...no w sumie Jerzy powiem Ci niezla samoróbka :D....Widzialem jak krzyże robią taśmexem czyt. scotchem :)...Nic mnie nie zdziwi już....

Ale fakt fakt - ja mam oryginalne krzyze w dlugich :D ....Panowie orientujecie sie czy da rade zmienić same klosze szklane? bo szkoda mi tych moich lamp a sa juz troche popiaskowane.... :(

Pozdrawiam wszystkich...tworcow taśmexów rowniez :mrgreen:

w e34 nie ma problemu zmienić same klosze w lampach :) własnie nie dawno kolega w 525 robił taki zabieg i jest ok.nie parują i w ogóle :norty:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Hmm...może ktoś go wyleczył z tych pomysłów i...teraz sie sam leczy? :norty: ;)

Albo zrezygnował z uczęszczania na forum bo on... i tak wie lepiej :lol:

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Moze powinnismy zalozyc nowy temat pod tytulem: zaginal bez wiesci, czy ktos widzial,czy ktos slyszal,czy ktos wie,gdzie jest jOhnny - zgadujcie :mrgreen: :twisted2: