Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich bardzo serdecznie!mialem wiele aut i w tym dwa bmw.chce wrocic do tematu i w ramach hobby zastanawiam sie nad E30,a gdy finanse pozwola to do codziennego uzytku zamiast paska E60.pozdrawiam wszystkich uzytkowników beemwejów!
Opublikowano
Witam wszystkich klubowiczów i fanów marki BMW mój nowy nabytek to 323CI E-46 :8) myślę że podzielicie się ze mną waszymi poradami wiedzą i wskazówkami dotyczącymi tej zasłużonej marki. Pozdro.
Opublikowano

Witam Jestem na tym forum nowy. Z BMW obcuję 5lat trochę przy nich majstrowałem: swapy silnika :cool2: naprawa zawieszenia i podzespołów silnika, wymiana elementów eksploatacyjnych i nie tylko. Ale czasami mnie też brakuje pomysłów co jest nie tak z bmw :mad2:

Mam nadzieję że znajdę tutaj porady i odpowiedzi na dręczące mnie pytania a także że podzielę się swoja wiedzą na temat BMW :D

Opublikowano

Witam, też się przywitam 'oficjalnie' , jestem z Gdańska i od 2 tygodni posiadam pierwsza własną 3ke. Mam nadzieję wiele sie dowiedzieć z forum i może także kiedyś w czymś pomóc.

Kuba

Opublikowano
Witam Szanowne grono Forumowiczów. Od tygodnia stałem się posiadaczem pierwszego BMW do tej pory tylko mercedes. Pozdrawiam z Białegostoku.
Opublikowano

Cześć wszystkim ! przymieżam się na wiosne do kupna BMW 316i e36 (10-12 latka) i niezabardzo znam ten model może coś mi doradzicie i pomożecie naco zwrucić uwage żeby mnie nie orżnięto nacenie i stanie technicznym.

Oczywiście wiem że przy zakupie używanego ponosi się pewne ryzyko i że przy oględzinach niewszystko da się wychwycić,ale chodzi mi żeby nie przesadzić.

Dziękuję za cenne rady,wypowiedzi i uwagi.

Z poważaniem "brusik" :oops:

Opublikowano

Witam!

Na opczatku musze powiedziec, ze zgrzeszylem i kupilem toyote celice, :oops: ale chce odkupic swoje winy i kupic e-36 z jakims fajnym motorkiem. :D Narazie jestem na etapie sprzedawanie "chinskiego padla", ale gdy tylko osiagne moj cel, bede szukal jakiejs fajnej sztuki :twisted:

Opublikowano

Pierwszy post. Wypada sie przywitac co niniejszym czynie.

E39 520i '97 to pierwsze BMW ktore uzytkuje wiec forum na pewno nieraz mi pomoze. A moze i ja komus bede mogl pomoc? Oby! :D

Opublikowano
Witam:) Nazywam się Jakub jestem ze Złotoryi i posiadam od tygodnia BMW E39 520i 1997r.
Opublikowano

Cześć wszystkim!

Pozdrawiam

http://farm8.staticflickr.com/7143/6826155841_0459a462fa.jpg
Opublikowano

Dzien dobry wszystkim i pozdrawiam.W grudniu 2009 roku poraz pierwszy stalem sie posiadaczem BMW X5 jest super nawet jesli miala kilka defektow.

KOCHAM TO AUTO:wczesniej jezdzilem anglikiem a jeszcze wczesniej japonczykiem.Wszystkie byly super ale to auto ma Dusze.

Dziekuje i pozdrawiam_;