Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc,

Jestem nowy na forum jak rowniez w kwestji BMW.

Z gory przepraszam za brak polskich znakow ale nie mieszkam w polsce.

Zastanawiamy sie wspolnie z zona nad kupnem czegos do zabawy i mozliwe ze bedzie to z4.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich posiadaczy oraz fanów tej cudownej marki.

od 3 dni jestem szczęśliwą posiadaczką bmw e46 318i 2001r.

Nigdy nie pomyślałabym że mogę kupić BMW gdyż od początku byłam fanką mazdy 6. Niestety, ruda tańczy jak szalona z tym samochodem. Więc znalazłam ogłoszenie, pojechałam i zakochałam się. :)

Opublikowano
witam - od poniedziałku jestem właścicielem X3 2004. Źle powiedziane właścicielem - bo to ma być kobitki auto ale ja jako nadworny "Słodowy" będę musiał przy nim dłubać. Mam nadzieję, że nie będzie to potrzebne. Pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

Cześć,

Od 2 lat jestem właścicielką BMW X1 i intensywnie śledzę forum:)

Zastanawiam się czy jesteście w stanie polecić jakiś zaufany serwis BMW z uczciwą obsługą i dobrą ceną?

Liczę na Waszą pomoc,

Pozdrawiam,

Iza

5b6c2b5ac6d52be6med.jpg

Opublikowano

Hej, od maja śmigam E46 320d w touringu. Mam nadzieję że pomożecie w razie jakichkolwiek awarii :-P

Pozdr.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam,

Od kilku miesięcy intensywnie szukałem Alfy 159, jednak wszystkie, które oglądałem były w opłakanym stanie i technicznym i z wyglądu. Z głupoty zadzwoniłem zapytać o Bmw ( choć nie byłem fanem marki) no i po obejrzeniu kupiłem e91 318d 2006r i szczerze mówiąc zakochałem się :).

Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

Opublikowano
Nie jestem nowy, ale właśnie znalazłem swoją małą perełkę do dopieszczenia, e36 cabrio M52B20.
Opublikowano
Witam wszystkich :) BMW jeszcze nie kupiłem ale to się niedługo zmieni. Mam nadzieję że pomożecie xD
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witka z Dolnegośląska :) i od razu pytanie, gdyż nigdzie nie mogę się tego doczytać co ja mam... ;) czytam, nastepca e87 itd itd, ale jak tutułować w skrócie to auto. F20 118d xdrive mpakiet 2015 ??