Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Robert po sprzedaży Alfy 159 jestem szczęśliwym posiadaczem bmw 320 D e90, dopiero 3 tygodnie ale zadowolony jestem jak nie wiem :)

Opublikowano

Witam wszystkich.

Pojawiłem się na forum, ponieważ od dwóch lat byłem uzytkownikiem BMW E39 525d, natomiast aktualnie poruszam się E87 118D z 2008r.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie!

Zakupiłem właśnie swoje pierwsze BMW - E46 :)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Opublikowano
Siemanko! Jestem na forum zarejestrowany już od jakiegoś czasu to jednak się nie udzielałem, ale zamierzam podzielić się wiedzą i pomóc jeśli potrafię ;d Szczęśliwy posiadacz BMW E39 :)
Opublikowano

Witam

Od dłuższego czasu przeglądam to forum ale nadszedł czas na rejestracje :D Obecnie ujeżdzam dwa kółka BMW ale poszukuję też czegoś z czterema a tutaj przyda się pomoc forumowiczów :)

Pozdrawiam wszystkich użytkowników :D

Opublikowano

Witam wszystkich!

Pojawiłem sie żeby zasięgnąć porady apropo zakupu bmw. Jako wieloletni posiadac hondy, nie mam o tej marce zielonego pojęcia i mam nadzieje, że uda mi sie tu dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy!

Pzdr

Opublikowano

Witam,

Mam na imię Michał i postanowiłem zawitać na to zacne forum.

Chcę w niedalekiej przyszłości stać się szczęśliwym posiadaczem BMW. Mam cichą nadzieję, że mi w tym pomożecie :)

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam milosnikow BMW, obecnie jestem posiadaczem BMW 525d e61 ale wczesniej ujezdzalem kilka e39 i wiele-wiele innych marek, po tych doswiadczeniach moge powiedziec jedno BMW to moje auto w nim czuje sie jak w domu. Pozdrawiam Heniek
Opublikowano

Kłaniam się Paniom, chylę kapelusza przed Panami, jeśli na forum są motocykliści to strzałka ( F 800 GS ). Zapisuję się do tego klubu bo od jakiegoś czasu nachodzą mnie niecne zamiary zakupu BMW E90 330Xd 231KM tylko w automacie, tylko kombi i tylko w słusznym stanie. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy się to uda a potem będziemy już żyli długo i szczęśliwie

pozdrawiam

FreePi

Opublikowano

Witam i pozdrawiam forumowiczow i uzytkownikow BMW .

Kupilem sobie pierwsze w zyciu BMW seria 3 e36 320i z 96 roku i mam w nim sporo do zrobienia przed zarejestrowaniem wiec pewnie przyda mi sie wasza nieoceniona pomoc

prosze rowniez o wyrozumialosc ...

Opublikowano

Witam wszystkich,

od 2ch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem nowej F20 LCI 2015r, aktualnie tylko na papierze..zawsze to coś ;) dostawa przewidziana na czerwiec :)

Pozdrawiam

YamYoda