Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Od konca wakacji jestem szczesliwym posiadaczem BMW 318i E-36 z 91roku. Dawniej myslalem ze to sa auta nie na moje marzenia. Jestem studentem troche popracowalem na wakacjach i jednak spelnilem swoje marzenie

POZDRAWIAM

Opublikowano

witam wszystkich jestem tu nowy wiec wypadalo by sie przywitac obecnie przemieszczam sie omega b 2.5v6 oraz vectra 1.6;) ale w planach jest juz bmw e36 :D niebawem postaram sie pochwalic nowym nabytkiem!!!

pozdrawiam :D

Opublikowano

Prostujac gafe jaka popelnilam witajac sie w kobiecym topiku, witam sie tez na ogolnym :mrgreen:

Moja pierwsza BMW byla E46, pozniej przesiadlam sie na E36.... a teraz czekam na moja E30 :8) jestem chyba wyjatkiem samochodowym, bo zamiast isc w gore, ciagle sie cofam :wink:

może moim jeżdziła jakaś babcia

nie ma nic gorszego dla BMW niz jezdzenie przez babcie i dziadkow. Taka babcia wyjezdza z garazu, jedzie dwie ulice dalej do Spar-a na zakupy... autko jeszcze temperatury dobrze nie zlapie olej sie nie rozprowadzi a ona wysiada i lazi po sklepie... autko ostygnie, to zapakuje zakupy i wroci znowu te dwie przecznice spowrotem :wink: A dziadkowie maja to do siebie, ze ciagle cos grzebia w aucie... ale to z nudow chyba.

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

.....:::::=== WiTaM ===:::::.....

Jestem od niedawna posiadaczem Bardzo Miłego Wozu, a dokladnie od 14 lutego :) W ten dzien to ona byla moja Walentynka :wink:

Pozdrawiam...

Opublikowano

Witam

Jestem nowy na forum, więc kilka słów o sobie.

Samochody BMW i psy "marki" basset hound to moja pasja (oprócz paru innych) :D

Stan posiadania: poprzednio E 21 316 m10, obecnie E 30 318 iT m40 w przyszłości Baur lub 02 (prowadzę pertraktacje :) i dwa bassety

Moje obecne E 30 szukałem kilka miesięcy miał być Touring i w prawie idealnym stanie, jako ciekawostkę powiem, że z oryginalnego wyposażenia brakowało tylko klina pod koło :D To narazie tyle

Pozdrówka

BMW i bassety to moja miłość
Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem cudownego auta BMW. Jest to moje pierwsze auto tej marki i musze przyznać że nawet nie przychodzi mi na myśl by kiedyś kupić coś innego! Chyba zachorowałem... Autko mimo wieku (92') jest w stanie bdb. Jest to model E36 18is coupe z instalacją gazową. Myśle że jak na pierwsze BMW jest to dobry wybór. Hm... nie jest to 328 ale przynajmniej w łagodny sposób pozwala przywyknąć do tylnego napędu. DO ZOBACZENIA NA ZLOTACH!!! :modlitwa: javascript:emoticon(':modlitwa:')

javascript:emoticon(':modlitwa:')

Opublikowano

Witam,

stałem się dziś ( bardzo ) szcześliwym posiadaczem BMW E36 316 '94, serwisona do konca, przebieg 121 tys km, z atrakcji ma klime, kosztowała mnie 12 tyś zł ( już po przerejestrowaniu ), także uważam to za dobry zakup, a że silniczek ledwie 1.6 tłumacze tym ze ... od czegoś trzeba zacząć kariere z BMW ! ;) pozdrawiam wszystkich posiadaczy tych cudownych pojazdów.

www.rafalnartowski.pl
Opublikowano

Witam!

...jest godzina 22:40 więc... "...normalnie o tej porze wożę się po miescie..." :twisted:

i tak od półtorej tygodnia, a więc od czasu zakupu mojej perełki :mrgreen:

BMW 318 z 93' w naprawde idealnym stanie (4 właścicieli w niemczech, każdy w wieku ok 55 lat), kolor Perłowy Granat Metallic, po delikatnym tuningu AC Schnitzer'a.

Zakupiona na Śląsku od goscia który sprowadza tylko BMW i twierdzi że nie ma lepszej marki, autko kosztowało mnie 10tyś no ale polskie pijawki wydarły ze mnie jakieś 2tyś (w tym 500zł na ekologie czy cuś (sic!) -jak bym nie mógł 5 drzewek zasadzić!) oraz ubezpieczenie 1,7 tyś (ponieważ to jest 1 w pełni moje auto i mnie dojechali :/) ...rasumując wydałem ok 14tyś i ...gdyby dało rade cofnąć czas powtórzył bym to jeszcze raz :roll2:

...a dziś siedze w domu ponieważ ojciec mojej nowej dziewczyny chyba troche się zlękł młodego w beemce z koleżanką zabierającego jego córeczke w nocny wypad w Kraków... :duh:

OK a więc grzecznie się przywitałem i teraz mam nadzieje że nie będe się udzielał w tematach serwisu, dobrych mechaników itd itp :wink:

Opublikowano

jest... to tutaj sie witamy...

witam wszystkich, jestem BamBam.

mam bmw i chce sie jeszcze troche nia nacieszyc. mam nadzieje, ze informacje, ktore tu znajde, troche mi w tym pomoga...

Opublikowano

Witam ponownie,

pierwszy raz witalam sie rok temu - wtedy planowalam kupno 316 '88.

Dzis witam sie drugi raz - juz jako wspolposiadaczka e34 525 tds touring z 93 roku.

Auto kupilismy wczoraj :lol:

Dzis stoi sobie w polecanym na forum warsztacie na Ostroroga :wink:

Bo o autko trzeba dbac :cool2:

pzdr

Kati

Opublikowano

witam wszystkich

niedawno zarejestrowalem sie na forum, posiadaczem BMW jestem od pazdziernika 2005 r. Mam E34 520i 24V.

pozdrawaim serdecznie wszystkich forumowiczow

qba_m

pozdrawiam

qba_m

Opublikowano

Witam szanownych grupowiczów, od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 318i E36 '93. Jest to moje pierwsze autko więc liczę na pomoc doświadczonych wyjadaczy :)

Pozdrawiam, Krzyżak.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich na forum. Od niedawna jestem posiadaczem E36 1,6 '93r.

Gorąco pozdrawiam właścicieli jak i fanów BMW.

:twisted:

Pozdrawiam SIEKIER'A

:twisted:

Opublikowano

Jako nowy na forum Witam serdecznie wszystkich fanów i użytkowników BMW .

Mam nadzieje ze dzieki temu forum dowiem się wielu nowych i ciekawych rzeczy związanych z wspaniała marka BMW!

Od 8 miesiecy jestem posiadaczem BMW e-39 530d z 99r.

Pozdrawiam cala załogę tego forum!!! :D

Opublikowano

Witam wszystkich !

Pierwszy raz na forum choć nie pierwsza bemka :D .

Miałem ładną przyciągniętą z niemiec e34 525 z 88 roku ale...... było mało więc zamieniłem ją na 540i z 94 i ..... na razie jestem zadowolony :D , choc mogłaby być jeszcze troszkę mocniejsza ;).

Opublikowano

Witam wszystkich na forum od pol roku jestem posiadaczem e-46 to moj pierwszy samochod tej marki ale juz wiem czemu wszyscy z was BMW kochaja ta marka jest Zaj....sta i kropka!!!

Pozdro dla wszystkich