Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, od roku jeżdżę czarną 118d z 2010 roku. Samochód został zakupiony jako roczny z BMW Premium Selection w warszawskim Inchcapie. Postaram się na dniach założyć galerię, aby zaprezentować samochód. Pozdrawiam :)
Opublikowano

Witam Wszystkich Klubowiczów

Jestem Świeżakiem hi , muszę się nauczyć co i jak bo jak narazie troszkę nie ogarniam forum obecnego , nie mam jeszcze co prawda autka ale mam zamiar nabyć i chciałem coś więcej się dowiedzieć o tej marce i o samym autku oraz silniku .

Pozdrawiam i życzę miłego spędzania czasu na forum dla klubowiczów .

Opublikowano

Witam Wszystkich Klubowiczów marki BMW

Marek Milo mi jestem Świeżakiem na forum , chciałem się dowiedzieć coś więcej o marce oraz silnikach i na ogólny temat , pozdrawiam :D :D

Opublikowano

Witam,

BMW jeszcze nie ma... ale jak dobrze pójdzie zaraz będzie... na oku mam E91 LCI '2010. 320d bo niestety akcyza na R6 jest trochę za wysoka :/ - samochód kupuję na zachodzie - w komisie i na alledrogo się nie odważę kupować.

Buda - kombi... rodzina się powiększa - teraz będzie już 2+2. Wiem, że to się niespecjalnie nadaje dla takiej konfiguracji ale żona na szczęście o tym nie wie :D

Poza tym przesiadamy się z Corolli '00 hachback więc i tak będzie poprawa komfortu i rozmiaru bagażnika. Bardzo lubię jeździć więc Passaty i inne nudziarstwa nie wchodzą w grę :)

Zarejestrowałem się przed zakupem bo może się coś jeszcze dowiem...

Opublikowano

Wyrazy szczerej zazdrości dla tych, którzy już posiadają Bawarki. Ja zaczynam i póki co błądzę we mgle.

Jeśli uda mi się znaleźć odpowiedni egzemplarz (m.in. z Waszą pomocą), to nie pozostanę dłużny - na pewno się pochwałę, a jak będzie wypadało to i nawet się odwdzięczę :)

Pozdraiwam!

Opublikowano

Nazywamy się REZULTEO i będziemy Wam doradzać oraz informować o wszystkim ze świata opon. Czekamy na Wasze pytania w tematach związanych z oponami.

Liczymy na miłe przywitanie,

EKIPA REZULTEO :)

Wszystkie opony do BMW i najnowsze informacje ze świata opon na http://www.rezulteo-opony.pl

Śledź nas na: Facebooku oraz na Twitterze https://twitter.com/rezulteo_opony

Opublikowano

Witam,

Zarejestrowałęm się na forum, iż noszę się z zamiarem kupna 325tds e36. ;)

Myślę, że dobrze trafiłem i obalicie/potwierdzicie kilka mitów na temat tego auta :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kiedy wczoraj, rejestrując się na forum, czytałam regulamin - oczy rosły mi w postępie geometrycznym. Rety! jaki tu zamordyzm!

Dziś, po zapoznaniu się z treścią kilku wątków rozumiem czemu (testosteron aż czuć w powietrzu ;) ).

Nieśmiało mówię dzień dobry i obiecuję, że postaram się nikomu nie narazić.

Opublikowano

Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem e 46 330d. Jest to moje pierwsze auto tej marki. Jak narazie jest git, super frajda z jazdy.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

Witam ;)

Niedawno sprzedałem swojego Forda i poszukuję nienagannej trójeczki.

Szukam, szukam i szukam i ciężko mi znaleźć. Mam nadzieje, że niedługo

e36 zagości w mym skromnym garażu.

Pozdrawiam ;)