Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem E46 320d. Od jakiegoś czasu regularnie czytam forum i postanowiłem się zarejestrować, aby od czasu do czasu uczestniczyć w dyskusjach :)

pozdrawiam

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum..

Jestem posiadaczem Bmw E34 520i, i bardzo czesto tu jestem tzn czytam wasze dyskusje i postanowiłem się zarejestrować.:)

Opublikowano
Miło mi powitać wszystkich forumowiczów i posiadaczy BMW. Wkrótce zamierzam kupić sobie samochód tej marki.
Opublikowano

No to i ja sie przywitam!

Arek z Wrocławiam 323ti compact, juz w trakcie przebudowy na lzejsze, szybsze, zwinniejszy....tylko kierowca poczatkujacy ;-)

Pzdr!

Opublikowano

witam Wszystkich :D

jako ze została sprzedana e46 330D to teraz przyszedł czas na e60 z jedynym słusznym dieslem 3.0 l :D

pozdrawiam

Opublikowano
Witam , wszystkich od listopada zeszłego roku jestem posiadaczem modelu E46 w wersji 1.9 118k, przed liftem i bardzo się cieszę, że istnieje to forum, do którego od dziś pragnę dołączyć .Pozdrawiam
Opublikowano

To i ja się przywitam, chociaż powinienem to zrobić dobre 4 lata temu chyba ;)

Mikołaj, od roku jestem posiadaczem nowej 118D (3ciej z kolei !!!). Poznań.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano

Witajcie :)

Z tej strony baba, Karolina :P Niestety nie jestem pełnoprawną członkinią tego forum bo na razie BMW jest jedynie w moich marzeniach. Miałam przyjemność jeździć E36 i E46 - właśnie dzięki tym autom zauroczyłam się marką.

Obecnie mam bzika na punkcie BMW Serii 1.

Jeśli ktoś z Was chciałby oddać swoją Jedynkę w dobre ręce, to proszę pisać :) (118i / 120i / 118d / 120d)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

już dłuższy czas poszukuję BMW E46 lub E39 Touring z benzynowym R6, żeby służyło jako rodzinne wozidło. Forum wspiera mnie w zbieraniu informacji o tych modelach. Polski rynek niestety nie rozpieszcza. Może niedługo znajdę coś sensownego.

Pozdrawiam

Łukasz