Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem zmuszony założyć do swojego bmw instalację gazową

Znam warsztat w Legionowie o którym słychać same pozytywy,

założą mi polską instalację sekwencyjną firmy Agisa za 3400 PLN

czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego gazu i ceny

dziękuję i pozdrawiam

WANTED
Opublikowano
nie wiem co to za firma, ale w tej cenie możesz założyć sprawdzonego staga 300, lub za 3700-3800 najnowszego KME na wtryskach MAGICa. Do e39 2.0 znajomy z Targówka założył mi KME - rewelka, sam się przełącza bez przegazowania tj. na wolnych obrotach po 12 sekundach i nawet nie da się zauważyć momentu przejścia na gaz.
Opublikowano

jedynie stag 300 i on też może przełączać sie sam na wolnych nie uznaje nadal KME mają zbyt wiele potyczek do dnia dzisiejszego....

Nie pakuj za skarby świata jakiegoś wynalazku bo serwisować bedziesz go mógł jedynie tam gdzie zamontujesz. :nienie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wracam do swojego tematu bo przyszedł czas na montaż,

w takim razie powiedzcie mi jakiej firmy mam założyć gaz do sojego bmw, a jeżeli ktoś może to niech poleci mi jakiś warsztat w okolicach Warszawy lub w samej stolicy.

dziękuję i pozdrawiam

WANTED
  • 2 lata później...
Opublikowano

witam

1)

odswierze troche temat co by nie nabijac kolejnych.. do e46 325 stag 300 da rade ?.. wiadomo, lepiej zaplacic wiecej i niemiec problemów ..

z u\innych postów wyczytalem ze ludzie polecaja instalacje prinsa (podobno najlepsza), jednak cena takiej instalcji : http://www.egp.pl/cennik_instalacje_lpg_energy_gaz.php -- okolo 7k PLN jest troche przerazajaca ..

2) powrtorze pytanie kolegi z tego postu: ..ktore marsztaty montujace lpg w wawie/okolicach polecacie ? ..wyzej wymieniony egp moze ktos polecic ?

z gory dzieki za odp

Opublikowano

Witaj

Ja montuję praktycznie wszystkie modele instalacji o których mówiliście w tym temacie i mogę powiedzieć, że wszystkie będą pracować poprawnie jeśli będą prawidłowo założone i odpowiednio ustawione.W razie pytań zapraszam na priv.