Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 724
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cześć, szukam kogoś kto ma komputer i podpiął by mi się pod E87 bo mam spadki obrotów na postoju i czasami mocniej mi zatrzęsie autem na jałowym biegu. Jak kogoś polecacie lub jest jakaś osoba na forum która się na tym zna to prosiłbym o kontakt.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć,

Potrzebuje dobrego elektryka, problem w mojej E87 jest taki że zgasły mi oba ringi, oraz jeden xenon ( długich nie miałem od zakupu). Zero kontroli nad przednimi światłami ..

Jak znacie kogoś kto upora się z tematem proszę o kontakt, dzięki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kogo polecacie do wymiany łożysk w skrzyni lub naprawy z okolic układu napędowego może coś z wałem. Szum podczas jazdy na biegach. Zależy mi na kimś kto się specjalizuje w takich tematach . Lodzkie lodz zgierz okolice do 50km.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Sprawa wygląda następująco: prawdopodobnie skorodował mi tłoczek w tylnym prawym zacisku, nie odbija zawsze i w trasie jest tragedia. Nie znam warsztatów w Łodzi, bo niedawno przyjechałem. Czy polecacie kogoś kto się może w miarę możliwości sprawnie tym zająć?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Czy w Łodzi jest gdzieś robiona geometria level Krzysztof Zasuwik - obciążanie auta, znajomość błędów w oprogramowaniu różnych maszyn do geometrii a nie po prostu, że ktoś kupił Huntera 3D i robi "laserową geometrię"?

Dzięki z góy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć,

kupiłem F31 N47 w połączeniu z 8HP z przebiegiem 115k i mimo, że była serwisowana w Łódzkiej Arenie to od nowości ani rozrząd ani olej w skrzyni nie był wymieniany (wiem, że serwis tłumaczy się jak się tłumaczy) - chciałem zrobić pełny serwis i wymienić wszystko co trzeba, kogo mi polecicie w Łodzi?

szukam, czytam i sporo propozycji ale możecie z czystym sumieniem polecić uczciwego mechanika/warsztat który dosyć że weźmie kasę to zrobi co trzeba albo jeszcze więcej jeśli wykryje inne nieprawidłowości :-)

z góry serdecznie dziękuję!

Opublikowano
Cześć,

kupiłem F31 N47 w połączeniu z 8HP z przebiegiem 115k i mimo, że była serwisowana w Łódzkiej Arenie to od nowości ani rozrząd ani olej w skrzyni nie był wymieniany (wiem, że serwis tłumaczy się jak się tłumaczy) - chciałem zrobić pełny serwis i wymienić wszystko co trzeba, kogo mi polecicie w Łodzi?

szukam, czytam i sporo propozycji ale możecie z czystym sumieniem polecić uczciwego mechanika/warsztat który dosyć że weźmie kasę to zrobi co trzeba albo jeszcze więcej jeśli wykryje inne nieprawidłowości :-)

a rozrząd juz halasuje że chcesz robic? jak jest dobrze po co ruszac - moj mial 150kkm i bylo wszystko dobrze, maja i ponad 200kkm i tez bez problemu

olej w skrzyni jak najbardizej bym zrobil - polecam gościa w kierunku na Warszawe - chyba to ktos z forum, poszukam namiaru to podesle

Pozdrawiam,

47

Opublikowano
Cześć,

a rozrząd juz halasuje że chcesz robic? jak jest dobrze po co ruszac - moj mial 150kkm i bylo wszystko dobrze, maja i ponad 200kkm i tez bez problemu

olej w skrzyni jak najbardizej bym zrobil - polecam gościa w kierunku na Warszawe - chyba to ktos z forum, poszukam namiaru to podesle

znalezione, robilem u kolegi @gorik79

Pozdrawiam,

47

Opublikowano

nie, nic nie słychać w i "fachowcy" w Łódzkiej Arenie stwierdzili, że nie potrzeba ale jakoś nie mam zaufania do ASO.

odzywam się do gorkiego w takim razie, kierunek na warszawę to już poza Łodzią? Mieszkam na Górnej i chciałbym - najlepiej ale niekoniecznie - znaleźć kogoś jak najbliżej siebie.

dzięki Kolego!

Opublikowano

nie, nic nie słychać w i "fachowcy" w Łódzkiej Arenie stwierdzili, że nie potrzeba ale jakoś nie mam zaufania do ASO.

odzywam się do gorkiego w takim razie, kierunek na warszawę to już poza Łodzią? Mieszkam na Górnej i chciałbym - najlepiej ale niekoniecznie - znaleźć kogoś jak najbliżej siebie.

dzięki Kolego!

hej, przepraszam, piszac w kierunku Warszawy moze troche wprowadzilem Cie w bład bo to juz jest pod Warszawa - ale mimo wszystko polecam.

Gorik79 ma tez sporo dobrych opinii od innych - wpisz w wyszukiwarke - nie jest to zadna reklama, poprostu korzystalem i jestem zadowolony

Pozdrawiam,

47

Opublikowano

zna ktoś:

"MK-SERWIS" Marcin Krakowiak

Sanie 14, 95-070 Aleksandrów Łódzki

aktualnie:

i4 G26 z 2023

X5 45e z 2023

118i z 2019

Były 730d E65 z 2004; 120i z 2005; 518d F10 z 2015; X4 20d z 2017, 518d z 2021

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

po naprawie lakierniczej , przerysowane drzwi lewa strona, zginął prąd w tylnych lewych drzwiach.

Nie działa nic- centralny zamek, podnośnik szyby, klamka bezkluczykowa, miękki docisk.

Sprawdziłem błędy ale nic się nie pokazało w ISTA.

Sprawdziłem wizualnie wiązki w drzwiach i wygłądają dobrze.

Pozostałe wszystkie 3 drzwi funkcjonują prawidłowo.

Gdzie w łodzi lub okolicy mogę to naprawić ?.

moj tel 502492101

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzień dobry,

Proszę o sprawdzony warsztat samochodowy w Łodzi do bieżącego serwisowania - wymiana olejów, płynu hamulcowego.
Posiadam bmw g20, właśnie upłynął okres gwarancji i chciałbym trochę zejść z kosztów robocizny ASO. Teraz np do wymiany płyn hamulcowy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko wszystkim poszukuje warsztatu który ogarnie w mojem

x5 e53

Sprawdzenie wtrysków trubo i wywalenie tego zasranego dpf i ogólnie przejrzenie pieca , ktoś kto robi porządnie tę tematy.

Chce pojeździć jeszcze ładnych parę lat beż większych problemów porobi i mieć spokój. 

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam mechanika który podjąłby się prac niżej wymienionych:

na ten moment chciałbym ogarnąć temat tej rolki hałasującej, najprawdopodobniej egra bo jest gluche płukanie z jego okolicy, wymienić uszczelkę pokrywy(mam ją w bagażniku) oraz wymienić ten olej w skrzyni biegów i rozdzielczej

najlepiej Łódź