Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ma ktoś w Krakowie śrubę zabezpieczająca nr 33, BMW orgi. Nie McGuard 033 ale stara śruba 33. Występowała głównie w latach 2004-2006. Porzebuje na dziś odkręcić zabezpieczające bo swoją zgubiłem. Zamówiłem sobie już w ASO ale dopiero po niedzieli przyjdzie. A chciałbym na week mieć wymienione opony.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. Poleci ktoś warsztat w Krakowie, może być w okolicach?. Temat do podjęcia to wymiana rozrządu w 328i f30 z silnikiem N20. Polecacie prywatne warsztaty czy bardziej ASO ?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

w Krakowie korzystam z usług niejakiego Roberta z Sołtysowskiej. Robert 609-490-648

Robi dobrze, zna się na rzeczy, z tym że tanio nie bierze.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Poleci ktos jakis dobry serwis lpg, krakow okolice.

Który ma doświadczenie z przerabianiem podłogi w bagażniku. I montuje dobrej jakości instalacje w e9x 328xi US?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć wszystkim,

Szukam dobrego warsztatu/serwisu w Krakowie do sprawdzenia samochodu przed zakupem, chodzi o BMW F30. Jaki warsztat Waszym zdaniem jest najlepszy do tego zadania?

Opublikowano
Cześć, proszę o polecenie warsztatu lub mechanika w Krakowie, który zajmie się wymianą oleju w silniku, skrzyni oraz skrzyni rozdzielczej w F10 525xd. Chciałbym też zdiagnozować dziwne stuki w zawieszeniu przy maksymalnie skręconych kołach w lewo lub w prawo. Auto również przenosi dziwne drgania w chłodnie dni. Z góry dziękuje, pozdrawiam.
Opublikowano

Do F10 mogę polecić Roberta 609-490-648

Zakład przy Sołtysowska 1, Kraków

Nie jest tanio ale gość zna się na rzeczy.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc!

Poszukuje warsztatu który podejmie się wymiany rozrządu n47, pisałem do serwisu w Wieliczce, ale po podaniu ceny 6150zl uśmiałem się i zrezygnowałem :lol:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W Krakowie i okolicach mogę wyłączyć.

Hej, jaki koszt wyłączenia start stop?

Btw gdzie udać sie na chip w Krakowie i okolicy?

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Btw gdzie udać sie na chip w Krakowie i okolicy?

Robiłem u Grzegorza już 3 razy chipa w różnych bmw i nigdy nie miałem problemów dlatego polecam. http://gcstuning.pl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W temacie konserwacji i zabezpieczenia antykorozyjnego mogę śmiało polecić firmę MR Rust Garage, mieszczą się w Biórkówie Małym.

Moje Auto zostało zabezpieczone kompleksowo środkiem kanadyjskim Corrosion - żadne mazie, gumy, tanie bitexy z bolla, wygląda dla oka bardzo przyjemnie a właściwości podobno ma również dobre.

Pojechałem tam z polecenia kolegi, obsluga fachowa, właściciel firmy wszystko na wstępie wytłumaczył przez telefon - później umówilem się na bezpłatne oględziny pojazdu. Dodatkowo osoba zajmująca się tam mechaniką znalazła parę drobnych niedoskonałości.

Finalnie zdecydowałem się na ich usługę i jestem naprawdę zadowolony.

Warsztat na plus. Gdyby ktoś był też chętny to powiedzieć że z BMW forum to właściciel może coś tam rabatu na usługę da (mówiłem że będę polecać )

Opublikowano
Panowie potrzebuje jakiegos speca ktory rzetelnie przejrzy mi naped w 320d e46. Mam problem z basowym wyciem po puszczeniu gazu. Ja juz nie mam pomyslu a troche rzeczy juz wymienione. Jestem z Krakowa ale moge gdzies podjechac jak bedzie warto (oczywiscie w granicach rozsadku).
Opublikowano
Ja mogę polecić Auto Gamma na Siemaszki w Krakowie. Regenerują i naprawiają reflektory (ledy i zwykłe) i zajmują się ogólnie mechaniką. Szybko i przyzwoita cena.
Opublikowano
Może zapytam inaczej. Czy jest coś takiego jak hamownia z kanałem? Żeby auto rozpędzić normalnie na rolkach i posłuchać w kanale od spodu skąd dochodzi hałas? Na podnośniku nie ma obciążenia i tego tak bardzo nie słychać
Opublikowano
Ktos korzystał z serwisu EM Serwis Wieliczka ?

http://emserwis-bmw.pl/

Opinie w google nie ma

Dzień dobry. Ja również ostatnio korzystałem z ich usług i co do plusów to jak kolega Aivory wyżej napisał - jesteś z naprawą na bieżąco.

Co do minusów to z uwagi na mój krótki staż na forum nie chcę się uzewnętrzniać, proszę pisać na priv

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej,

możecie polecić mi kogoś kto bedzie w stanie wykonać przegląd przedzakupowy (wpięcie się kompem, ocena silnia, wycieki itd)? chodzi mi o opcję z dojazdem do auta (bo bez tablic)