Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Naczytałem się ostatnio o klapkach w kolektorze, czy możecie kogoś polecić z krk (okolice) który by mi to zrobił? W sensie usunął, zaślepił :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Naczytałem się ostatnio o klapkach w kolektorze, czy możecie kogoś polecić z krk (okolice) który by mi to zrobił? W sensie usunął, zaślepił :)

PiM

Opublikowano
Poleci ktoś warsztat w którym ustawią zbieżność i kąty? Podobno z BMW nie jest tak łatwo.

Mogę polecić:

RAS-ART

ul. Nad Serafą 8,

30-864 Kraków

tel: 888 977 793

Robiłem tam zawieszenie do mojej E46 (przód i tył). Geometria ustawiona bez zarzutu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
potrzebuje kogos kto ogarnia w krk silniki biturbo ...polecicie kogos

Byłeś w PiM?

Chłopaki jak jeszcze pracowali w ASO robili przy takich silnikach, a teraz przy przemiale jaki mają, na pewno też się trafił niejeden.

Opublikowano (edytowane)

U nich jeszcze nie bylem :>

ale centrum-bmw jak wyze kolega mmcv juz pisal tez nie polecam - moze sa dobrzy ale nie dla mnie ... raczej nigdy sie juz do nich nie wybiore

Edytowane przez 2zerozero7
Opublikowano

Czy ktoś może polecić gdzie w Krakowie mogę podjechać na szarpaki diagnostyczne?

Chciałem sprawdzić zawieszenie przed zimą.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
Gdzie w Krakowie wymienia mi tuleje w belce bez użycia palnika? Chodzi o kombi?
  • 5 tygodni później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Patrz post powyżej swojego :wink:

Chłopaki kiedyś pracowali w ASO. Teraz mają swój zakład.

Muszę Cię jednak uprzedzić, że kolejki są spore i na termin niekiedy trzeba trochę poczekać.

Dla ułatwienia podam link http://pimautoserwis.pl

Opublikowano
Ja również polecam serwis PIM, byłem u nich ostatnio z kilkoma naprawami profesionalnie, szybko, atrakcyjnie cenowo, indywidualne podejscie w koncu znalazłem stały serwis. :cool2:
Opublikowano

Witam do usunięcia mam kilka usterek w e60 oto fotka z diagnostyki.

http://zapodaj.net/225cf86a91f70.jpg.html

Wcześniej jeździłem do PKW Autoserwis na ul.Składowej bocznej. Z tego co mi się wydaje to gość jest dobrry ale tylko w rzeczach do których nie wymaga się podpiecia kompa. Mówił że wszystko silnikowoo jest ok że super utrzymany. Jednak w praktyce okazało się że jest zupełnie inaczej. Szukam serwisu który naprawi wyżej wymienione usterki nie naciągając mnie przy tym na kupienie i wymianę połowy silnika :norty:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie gdzie można sprawdzić fachowo stan zawieszenia ?

Panowie w PIM powiedzieli że trzeba robić całe .. tymczasem przy kontroli na stacji diagnostycznej " na juz" jest do zrobienia lewy wachacz .

Orientuje się ktoś gdzie w Krakowie można to wiarygodnie sprawdzić ?

dziękuje

Opublikowano
Witam. Wiecie może gdzie w Krakowie i okolicach znajduje się warsztat zajmujący się regeneracja i malowaniem felg?
Sprzedam: Tylne światła PreLCI BMW E91
Opublikowano
Panowie mozecie mi polecic jakiegos dobrego lakiernika z Krakowa , potrzebuje polakierowac maske i zderzak w moim E90 i szukam rozsadnego fachowaca co zna sie na rzeczy i nie odwali fuszerki Pozdrawiam
Opublikowano
Panowie mozecie mi polecic jakiegos dobrego lakiernika z Krakowa , potrzebuje polakierowac maske i zderzak w moim E90 i szukam rozsadnego fachowaca co zna sie na rzeczy i nie odwali fuszerki Pozdrawiam

Ja w swojej 335d malowałem maskę i zderzak u gościa z Sieprawia:

- 505 538 846

Jestem zadowolony.

Kolega malował u niego całą M3 e92 na czerwono i wygląda jak z fabryki.

W razie czego powołaj się na mnie - granatowa e92 335d.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
Widze za miales ten sam problem co ja ( maska i zderzak ) ten gosc z Sieprawia ma tam jakis warsztat , lakiernie ???? Z tego co tu widze to ten Siepraw to jakas wies .