Skocz do zawartości

Szrot w okolicach Trójmiasta - na wczoraj ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc sprawa wygląda następująco:

Potrzebuję naprawić wskaźnik paliwa i temperatury w mojej E36 318i. Cuda juz robiłęm i cały czas bez efektu. Dlatego postanowiłem, że wymienię zegary. Jednak zanim kupię, może jest gdzieś w okolicy trójmiasta jakiś szrocik na którym mają E36 jak moja i mógłbym od razu sprawdzić czy to cos da (znaczy się podłączyć do swoich kabelków) :mrgreen:

Opublikowano
Ano własnie się do nich w środę wybiorę... Licznik mają ale wersję angielską :duh: Zobaczymy, może jakoś przeboleję jak będzie działać...
Opublikowano
jak kiedyś byłem u nich to czekałem na wachacz godzinę poza posesją tego niby sklepu hali dzwoniłem pare razy i ktoś mówił że zaraz ktoś przyjdzie nie doczekałem się nikogo!!!! Mio tego że przed tym całym zabudowaniem przyjechały 2 tiry z bmw z angli jak dla mnie to wielka ściema ale podjedź może akurat mają to co potrzebujesz ja mam taką opinie o nich. Jest jeszcze taki szrot w Koszwałach ale troszkę biedniejszy a polecam AUTO GRACIK w ostatniej miejscowości przed Żukiowem po prawej na wzgórzu jadąc od Gdańska bodajże Leżno miejscowość tam mają dużo rzeczy i naprawde wporzo chłopaki sprzedają POZDRO :hand:
Opublikowano
jak byłem tam ostatnio szukałem błotnika do golfa mamy mojej to przyniósł mi 5 sztuk stan idealny i stały 3 e36 chyba 2 sedany jedna coupe sam myślę tam podjechać i ciś wygrzebać :mrgreen:
Opublikowano
Witam wszystkich. Wszyscy posiadacze bmw trzymajcie sie z daleka od Straszyna. Nawiazałem kiedys korespondencję z tymi Panami, ceny dogadane a przy spotkaniu - tak jak kolega wyżej wspomniał - czekasz 30 min żeby ktoś otworzył lub choć wyjrzał, a jak juz wala takie ceny ze w internecie znalazłem trzy razy taniej a niektóre sprawy jak brakujące zaślepki, plastiki itp są tańsze prosto z serwisu aniżeli od Panow ze Straszyna. Kiepskie cwaniaki, aż dziw bierze że wciąż istnieją na rynku i potrafią utrzymać ten bajzel. Pozdrawiam.
arop
Opublikowano (edytowane)

No ja akurat dobrze mogę się wypowiedzieć na temat Straszyna. Byłem tam z 4 razy, za każdym razem dobrze obsłużony, wchodziłem z gościem do tej hali, sam wybierałem. A takie rzeczy jak różnego rodzaju zaślepki czy szpilki to dostawałem za darmo. Także zdziwiłem się nieco po tych postach.

Z tego co ostatnio mówili to wycofują się po mału z E36, zostają im tylko te sprowadzone z GB.

A ten gość z Żukowa prowadzi jakiś szrocik, czy warsztat? Posiada jakieś części do innych modeli?

Edytowane przez Lutrzyk
"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano

Witam!

Ja w Straszynie też nie miałem problemu. Spokojnie sam wszedłem na halę się rozejrzeć. Na odkręcenie skrzyni biegów od silnika czekałem 15min. W tym czasie gościu znalazł dla mnie jeszcze halogen. Cena skrzyni może nie najlżejsza, ale widzę co biorę i dali 14 dni gwarancji rozruchowej.

Pozdro.

Opublikowano

Byłem w "AUTO-GRACIKu" i bardzo mi sie podobało :) Jak na szrot to super podjazd mają :) Jak do hotelu sie zajeżdża :mrgreen: W każdym razie wykręciłem dwa zestawy zegarów, podłączyłem i niestety ale chyba dam sobie spokój. Okazuje sie, że to nie jes kwestia zegarów. Ponieważ sprawdziłem na samym początku pływaki i to co jest pod kanapą, zostaje już tylko instalacja elektryczna a w to samemu nie będę sie bawił.

Do EURO-Trade w końcu nie pojechałem...