Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witaj ;) Jestem początkujący w temacie zamierzam sam zająć się detalingiem ale jeżeli chcesz dobrze żeby to wyszło i sprawnie to polecam firmę GetShine z Rzeszowa giśc Mateusz zna się na robocie polecam zdecydowanie na mojej jedynce nałożył powłokę minął rok i dalej jest jak było na początku ;) :cool2:
Opublikowano

witam

chciałem zapytać odnośnie warsztatów w Rzeszowie bądz okolicy - chodzi mi o kompleksową naprawę po kolizji tj naprawy blacharsko-lakiernicze i mechaniczne związane z zawieszeniem, potrzebuje takiego żeby można się było dogadać w sprawie kosztów, części, likwidacji szkody z ubezpieczenia itp. znalazłem pare warszatów - może ktoś korzystał albo ma jakieś doświadczenia z którymś i mógłby się podzielić bądź coś polecić

Car service Lachowicz - Rzeszów Armii Krajowej 48

http://lachowicz.auto.pl

Vicars Zaczernie 603

www.vicars.pl/

Auto Rząsa Rzeszów Zawiszy Czarnego 5

www.auto-rzasa.pl

Sołek cars Lutoryż 24 B

http://www.solek-cars.pl

Auto Naprawa Henryk Wiater Rzeszów Krakowska 220

http://www.autonaprawa.rzeszow.pl

Jan Tyśnicki Boguchwała 4 A

http://tysnicki.pl

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy może ktoś polecić jakiś doświadczony w detailingu zakład na podkarpaciu? Chciałbym nałożyć powłokę ceramiczną na lakier.

Jeśli ktoś by nadal dzukał to w okolicach jest dobry ONYXX Auto Detailing w Kraczkowej 1581 (za fotoradarem po lewej stronie jadąc na Przemyśl). Profesjonalnie wykonują auto detailing i w miarę niedrogo.

Opublikowano

Serwus!

Szukam elektryka / elektronika samochodowego w Rzeszowie lub bliskiej okolicy. Oczywiście polecanego, znającego się na e46 - chcę założyć i podłączyć ringi pod kluczyk zamiast xenonów. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Chce założyć u Siebie LPG i szukam jakiegoś dobrego i znającego się na rzeczy warsztatu , gazownika Rzeszów, okolice , podkarpacie

- BMW e90 328i / 2010 rok , 230km

Z góry dzięki za info

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Sebastian187, zagadaj do Mateusza Wlazła z mrowli koło rzeszowa, co jak co ale na bmw to on się zna. Co do ceny to nie wiem, zależy co będziesz chciał by ci sprawdził.
Opublikowano
Witam

Chce założyć u Siebie LPG i szukam jakiegoś dobrego i znającego się na rzeczy warsztatu , gazownika Rzeszów, okolice , podkarpacie

- BMW e90 328i / 2010 rok , 230km

Z góry dzięki za info

Witam. Jeśli chodzi o instalacje lpg to śmiało mogę polecić Ci zakład pod Mielcem, a dokładnie to miejscowość Niwiska pod Mielcem XXX :cool2: . Ja zakładałem instalacje lpg w moim BMW e90 318i 2005r i jestem zadowolony, wszystko ładnie zamontowane plus nie ma żadnych problemów. Przy rozmowie telefonicznej Pan wytłumaczył mi jaka instalacja będzie najlepsza do mojego typu silnika(początkowo byłem nastawiony na instalacje BRC) i wyjaśnił wszystkie rzeczy związane z montażem lpg. Zakład ten polecali mi znajomi, oraz na forum lpg [XXX] jest on bardzo chwalony przez użytkowników. Jedynym minusem było to, że na termin musiałem czekać 4 tygodnie ale można to też zaliczyć jako plus zakładu, gdyż jest aż tylu chętnych na ich usługi.

Opublikowano
Witam,panowie a ja trochę z innej beczki, ale się tu teraz wyżalę,przechodząc do sedna,powiem tak dzisiaj mechanicy samochodowi to nic innego jak zwykła chamska pruderyjna szumowina ,połowa a może nawet więcej mechaników, warsztatów polecanych, to tak naprawdę chamy bez ograniczeń,żeby mi was nie skłamać zjeździłem chyba 5 mechaników w samym Rzeszowie i nikt nie chciał mi wymienić klocków hamulcowych w przodzie,nie wiem o co kaman ,ale byłem w szoku niektórzy mieli max 2 auta do roboty i oferowali mi pomoc dopiero za ok tydzień masakra,miałem wrażenie że im nie chciało się za marne grosze dupy schylać,albo po prostu bali się tknąć roboty w e30,nie wiem niech mi to ktoś wytłumaczy , wpadam ,witam się proszę o usługę i słyszę nie dzisiaj nie mamy czasu za tydzień itd ,a za chwile wpada koleś skodą albo fiaciorem i jest obsługiwany z miejsca [BAD] z takimi mechanikami.
Opublikowano

No bo na wymianie klocków nie zarobi chyba, że powie, Paaanieee jeszcze tarcze do wymiany wahacze i drążki. Albo najlepiej jakbyś powiedział, że niech zajrzy do przodu bo coś stuka i słabo hamuje to wtedy pół auta ci od ręki wymieni albo powie, że wymienił,za drobne parę tysiączków.

No niestety, tak jak z lekarzami, liczy się kasa i łatwy zarobek a nie chęć pomocy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam poszukuję w Rzeszowie jakiegoś warsztatu który ogarnie słynny temat stukania i szarpania przy zmianie biegów z tyłu w e46 316i 2000r, byłem u kilku mechaników i wymienianie począwszy od tulei nr 7 i 9 a kończąc na sprzęgle z dwumasą i półośkami średnio mnie interesuje bo przekroczy wartość auta,i jeszcze wali olejem na pewno przy obudowie filtra a może i spod uszczelki miski, dlatego jest może ktoś kto naprawiał to ustrojstwo u siebie i poleci jakiś serwis oprócz słynnego p. z Mrowli
Opublikowano
Co do montażu instalacji gazowej to polecam pana Pawła - do niedawna ul Ametystowa 11 w Rzeszowie - obecnie pod nowym adresem: Pogwizdów 563A. K Rzeszowa. (S19 kierunek na Lublin) Numer bez zmian 0608863892. Zakładał mi gaz do e70. Zresztą można poczytać o nim:

http://lpg-forum.pl/podkarpackie-t17780.html?sid=389d8bfc42d22af9bc0dce52ffd3c540

Właśnie tam ogarnięty gaz . Jeżdze juz 4tyg i jak najbardziej na plus . Podejście Pana Pawła tak samo , widać że wie co robi.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie.

Jestem zainteresowany kupnem X3 z rejony podkarpackiego. Niestety jestem z Bydgoszczy i pytane moje czy znacie jakiegoś fachowca, forumowicza, który wie o co chodzi w tym aucie i mógłby przeprowadzić wstępną weryfikację czy warto ogólnie przyjechać i te auto kupić. Jednak jest to 600 km ;)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie jakiegoś dobrego mechanika w okolicach Rzeszowa?

W internecie udało mi się znaleźć dwoch:

Pana Wlazło, który jest totalnie zawalony robotą i ciężko się z nim umówić

Oraz Pana Ziomka, który kiepsko traktuje klienta, ciężko się z nim rozmawia a problem po odbiorze samochodu nadal występuje.

Byłem też w motoresie na Podkarpackiej ale nie wiele pomogli.

Może macie kogoś kto naprawde zna się na Bmw i ma czas?

Dodam tylko że chodzi o nierówną pracę silnika N43

Opublikowano

Znacie jakiegoś dobrego mechanika w okolicach Rzeszowa?

W internecie udało mi się znaleźć dwoch:

Pana Wlazło, który jest totalnie zawalony robotą i ciężko się z nim umówić

Oraz Pana Ziomka, który kiepsko traktuje klienta, ciężko się z nim rozmawia a problem po odbiorze samochodu nadal występuje.

Byłem też w motoresie na Podkarpackiej ale nie wiele pomogli.

Może macie kogoś kto naprawde zna się na Bmw i ma czas?

Dodam tylko że chodzi o nierówną pracę silnika N43

Opublikowano
Spróbuj w słocinie za cmentarzem jakieś 500 metrów w stronę malawy przed sklepikiem po prawej jest Waldek 608206535 ogarnięty gość daj znać jak pomoże :cool2:
Opublikowano
Co drugi dzień jeżdżę koło tego mechanika i widzę że sporo osób korzysta z jego usług więc może być dobrym mechanikiem.
  • 2 tygodnie później...