Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzien dobry wieczór

poszukuje dobrego mechanika od bmw na ternie Rzeszowa do podstawowych rzeczy tarcze klocki tuleje wahaczy klima..

pana m. wlazlo z mrowli z czystym sumieniem polecam gdyz sam odwiedzilem go kilka razy i jestem w pełni zadowolony

poszukuje innego z racji tego ze zalezy mi na czasie a pan mateusz niee ma aktualnie wolnych terminow

proszę o odp poparte własnymi doświadczeniami

pozdr

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z tego co słyszałem to RS Motorservice, z VAGa tam jeżdżą.

Carconnect Rzeszów- diagnostyka komputerowa, chipy też robi, sprawdzał mi auto jak kupowałem, wcześniej poznałem to w latach 2000 na forum Hondy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam,poszukuje na podkarpaciu serwisu który specjalizuje się w bmw e46 dokładnie chodzi mi o cieknącą wodę do środka z nieznanego powodu czy ktoś zna taki? Z góry Bardzo Dziękuje.
Opublikowano

Jaka to woda, płyn chłodniczy czy woda po deszczu, jak woda po deszczu to zapewne zatkane kanały odpływowe jak masz szyberdach, wtedy wystarczy otworzyć szyber i drucikiem przepchać kanały.

Jak jesteś z ok Jarosławia to może spróbuj w http://panoramafirm.pl/podkarpackie,jaros%C5%82awski,jaros%C5%82aw,zbo%C5%BCowa,1_b/artur_nietrzeba_auto_tech_mechanika_pojazdowa-aimmhd_pad.html#o-nas

http://www.auto-tech24.pl/cennik/

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam potrzebuje dobrego lakiernika: jarosław, rzeszów lub okolice?

Mechanika Pojazdowa Danak Łukasz

tel. 600 667 819

37-511 Wólka Pełkińska 7

woj. podkarpackie

Tego Pana ci polecam, jest z moich okolic, wszyscy z okolicy u nich robią i są zadowoleni.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Koledzy i koleżanki... obdzwoniłem parę warsztatów które polecacie lecz nikt nie chce podjąć się regulacji luzów zaworowych w silniku m20b25.

Jeśli kogoś znacie kto by to ustawił proszę o podanie do tego kogoś nr tel , dzięki

najlepiej Rzeszów lub jego okolice

Opublikowano
Koledzy i koleżanki... obdzwoniłem parę warsztatów które polecacie lecz nikt nie chce podjąć się regulacji luzów zaworowych w silniku m20b25.

Jeśli kogoś znacie kto by to ustawił proszę o podanie do tego kogoś nr tel , dzięki

najlepiej Rzeszów lub jego okolice

Witam,mnie kolego tez czeka regulacja luzów zaworowych, tyle że w m10b18 dzwoniłem do P.Wlazło jednak miał odległy termin nie dogadałem się zbytnio,napisałem maila do Anmar Bosch Service Załęska 98, 35-322 Rzeszów ,i regulacje luzów wycenili mi na 60 zł netto,jeszcze nie oddałem im jednak auta,spróbuje zadzwonić do p.Roberta Llasza z Przemyśla,wolałbym jednak ,aby zrobił mi to ktoś ,kto siedzi typowo w BMW Pzodro

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Masz http://www.sotoserwis.za.pl/_kont.html

nie korzystałem, ale czytałem pochlebne opinie, no i nie są tani

Znam też osobę która nie była zbytnio zadowolona. 3 razy do nich po naprawie wracała z usterka, a raczej po wymianie na ich używaną skrzynie, za każdym razem ponoć coś wyszło nie z ich winy. Skończyło się na tym że skrzynia nie działa tak jak powinna. Także szukam kogoś innego

Opublikowano

CZEŚĆ

:arrow: Jestem z Katowic chciałem zobaczyć w Zamościu BMW e90 z otomoto.

Czy możecie mi polecić fachowca który by rzetelnie mi pomógł w ocenie pojazdu sprowadzonego ze Szwajcarii.

Dziękuję bardzo za pomoc.

Filip

Opublikowano

Witam

Poszukuje kogoś kto naprawia szyberdachy w okolicach Rzeszowa.

W mojej E91 coś chrupnęło na zamkniętym dachu i po uchyleniu panorama się nie zamyka, elektrycznie raczej wszystko jet ok.

Jest jakiś spec w okolicy czy zostaje mi ASO

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kogo polecicie w okolicach Stalowej Woli (może być trochę dalej) do sprawdzenia i ewentualnej wymiany rozrządu w silniku n47?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Szukam warsztatu/osoby z woj. podkarpackiego która świadczy usługi sprawdzenia auta przed zakupem wraz z diagnostyką komputerową lub dobrego warsztatu w Przemyślu lub okolicach. Do sprawdzenia BMW E87 120d

Opublikowano
Witam! Potrzebuje dobrego lakiernika okolice Przemysła. :?:
Opublikowano
Czy może ktoś polecić jakiś doświadczony w detailingu zakład na podkarpaciu? Chciałbym nałożyć powłokę ceramiczną na lakier.