Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 786
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Reda, konopnickiej 7

Swap, diagnostyka, kodowanie i programowanie wszytko na miejscu związane z bmw , polecam najlepsi na Pomorzu

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy ktoś bywał w Tuchomiu na Gdyńskiej w Bayern Service?

warto/można do nich zawitać? mowa o standardowych przeglądach i naprawach... po prostu utrzymaniówka pod znakiem bmw.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
czy ktoś bywał w Tuchomiu na Gdyńskiej w Bayern Service?

warto/można do nich zawitać? mowa o standardowych przeglądach i naprawach... po prostu utrzymaniówka pod znakiem bmw.

Robilem tam kiedys standard czyli plyny i filtry - tu nie trzeba wielkiej filozofii i bylo ok. Natomiast waz od doladowania (turbo->intercooler) mialem w oleju i Pan zaproponowal od razu wymiane calego elementu. Na moje pytanie czy sa fizyczne slady uszkodzenia albo czy uszczelka byla sprawdzana Pan juz nie mial niestety odpowiedzi.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, poszukuję mechanika BMW w okolicach Malbork, Sztum, Kwidzyn lub coś dalej. Możecie polecić kogoś?

Podbijam też szukam kogoś w tych okolicach

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Pozdrawiam z Wrocławia! Czy jest tu ktoś z Chojnic kto mógłby mi sprawdzić autko w komisie? Mam trochę kawałek żeby jechać w ciemno. Proszę o kontakt. Pozdrawiam
  • Moderatorzy
Opublikowano
Chojnice? Komis? To jedno z kilku miejsc w kraju, które rywalizuje o miano najlepszego zagłębia metaloplastyki. Lepiej już przepić tę kasę albo spalić w kominku, przynajmniej się ogrzejesz.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chojnice? Komis? To jedno z kilku miejsc w kraju, które rywalizuje o miano najlepszego zagłębia metaloplastyki. Lepiej już przepić tę kasę albo spalić w kominku, przynajmniej się ogrzejesz.

:D :D :D Historia z ASO nie wskazuje na wał, ale bez oględzin na miejscu pewności zero..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam,

Szukam warsztatu w celu naprawy/wymiany silnika w E60 M54B30 w pomorskim. Zna ktos kogoś?

Gdańsk Oliwa ul. Liczmańskiego. Serwis specjalizuje się tylko w bmw.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Chcialem w F11 wymienic olej w skrzyni ZF oraz olej w skrzynce rozdzielczej xdrive. Gdzie najlepiej tego dokonac w Gdyni/Trojmiescie?
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam Bayern Service w Tuchomiu. Jakość jak w aso, a ceny na fajnym poziomie, bardzo mili i rzetelni. Polecam, robiłem już sporo rzeczy u siebie, łącznie z wymianą silnika po urwanym łańcuchu i zawsze bez zarzutu.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym tygodniu zrobiłem pełen serwis olejowy z wymianą filtra paliwa - silnik, skrzynia biegów i reduktor w xdrive.

Wszystko na oryginalnych olejach i filtrach. Pełen profesjonalizm usług i uczciwość.

Test oleju w automatycznej skrzyni biegów wypadł pozytywnie więc Pan Darek mistrz w obsłudze marki BMW stwierdził, że nie ma potrzeby dokonać wymiany. Na pewno ten warsztat nie naciąga klientów na niepotrzebne koszty!

Cena bardzo, ale to bardzo przyzwoita. BM MOTORS SERVICE w Roszkowie. Specjalizacja marki BMW. W 100% polecam.

Opublikowano
Ja też dorzucę swoją opinię o BM Motors. Od 2 lat serwisuje auto i neszcze nigdy mnie nie zawiedli. Nie naciągają, tylko próbują znaleźć najlepsze rozwiązanie dla klienta. Czy są drodzy? Ile ludzi tyle opinii, ale osobiście uważam, że nigdy nie przpłaciłem. Z czystym sumieniem polecam.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam !

BM MOTOR Service z Roszkowa

Również jako klient tego serwisu mogę polecić z czystym sumieniem.

Obsługa i wiedza na najwyższym poziomie, ceny usług bardzo przystępne. :cool2:

Pozdrawiam !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
poleci ktoś warsztat co ogarnia regenerację skrzynki rozdzielczej w xdrive na terenie województwa pomorskiego? pacjent bmw f31 2014 20d
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

może ktoś polecić jakiś warsztat, elektronika, który sprawnie zamontuje zestaw głośnomówiący w E90 bez łamania plastików, przy okazji :).

Najlepiej okolice Redy lub Trójmiasto.

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...