Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć,

Gliwice i okolice potrzbebuje speca co wymieni mi klocki, tarcze + czujniki w BMW E90 2008 r

Mam swoje cześci. Potrzebuje tylko fajnego miejsca co nie kasuje za robocizne tyle co kosztują części.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam, czy ktoś robił roząd u nich ?

M&M Cars Poręba ?

Czy faktycznie wpiś do bazy aso?

Dzięki

https://www.olx.pl/d/oferta/wymiana-lancucha-rozrzadu-bmw-n47-b47-diesel-e87-e90-e60-f10-f30-CID619-IDzgPZF.html#5a02154af9;promoted

Co raz więcej warsztatów robi wpis na Serwer Bmw,nic nowego polecam.

Opublikowano
Cześć,

Gliwice i okolice potrzbebuje speca co wymieni mi klocki, tarcze + czujniki w BMW E90 2008 r

Mam swoje cześci. Potrzebuje tylko fajnego miejsca co nie kasuje za robocizne tyle co kosztują części.

Zabrze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jaki warsztat polecacie w okolicach Bielska? Fajnie jakby był to ktoś kto ogarnia tylko bmw, słyszałem o Auto Maxi na tęczowej, warto?

Podłączam się pod pytanie :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

cześć, przyjeżdżam na kilka dni w przyszłym tygodniu do Katowic i muszę ogarnąć kilka rzeczy:

- podpiąć auto pod komputer

- sprawdzić cały samochód na szarpakach

- wymienić to, co będzie potrzeba - prawdopodobnie napinacz, jakieś drążki i może klocki, bo mi piszczą

co możecie polecić do każdej kwestii oddzielnie, biorąc pod uwagę, że czas jest mocno ograniczony?

Opublikowano
e39 525i - termin komputera i szarpaka najlepiej w poniedziałek 14.02, a ewentualne wymiany w piątek 18.02
Opublikowano
koledzy, a gdzie mogę podjechać jutro pod komputer w Katowicach lub okolicach? koniecznie muszę to ogarnąć
Opublikowano

Szukam kogoś sprawdzonego do wykonania remontu silnika M54B30.

Idealnie okolice Tychów, ale priorytetem jest sprawdzony, kompetentny warsztat.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witajcie!

Proszę o polecenie warsztatu, który dobrze zregeneruje filtr DPF. Wypalanie w piecu pomogło na rok. Chciałem spróbować czegoś innego.

Dziękuję z góry za sugestie!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witajcie!

Proszę o polecenie warsztatu, który dobrze zregeneruje filtr DPF. Wypalanie w piecu pomogło na rok. Chciałem spróbować czegoś innego.

Może nie dpf jest do "regeneracji" tylko coś z autem.

Robiłeś jakąś diagnostykę pod tym kątem?

Jak coś to jestem z Raciborza(południe śląska)

Opublikowano
Witajcie!

Jak coś pisz na PW

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witajcie!

Spróbuj wyprać podciśnieniem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Polecam Wiewiór Garage w Rudzie Śląskiej, chłop bez firmy ale robi rzeczowo i nigdy nie można było się doczepić. Była awaria z turbina to od razu przyjal i zalatwil reklamacje poskladal wszystko ogarnal w ciagu 2 dni także polecam bardzo ;) Zakład znajduje się na ulicy Księdza Ludwika Tunkla 129, 41-707 Ruda Śląska wstronedojrzalosci.pl
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cześć, mój pierwszy post także witam wszystkich. Poszukuje fachowca do skrzyni ZF5hp19 (e46 330i), wymiana oleju + przede wszystkim skontrolowanie skąd jest wyciek i ogarnięcie tego wycieku. Jest ktoś?
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Cześć, mój pierwszy post także witam wszystkich. Poszukuje fachowca do skrzyni ZF5hp19 (e46 330i), wymiana oleju + przede wszystkim skontrolowanie skąd jest wyciek i ogarnięcie tego wycieku. Jest ktoś?

W Wodzisławiu Śląskim mogę polecić jedną osobę