Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Marco Service Kielce, odradzam poważne naprawy w tym zakładzie, zwykłe wyciąganie kasy. Lepiej poszukać innego fachowca. Szkoda czasu na ich naprawy. Chyba że olej wymienić to tak.
  • 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 220
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Radze unikać Marco Service Kielce. Wszystko ładnie i pięknie a na koniec wciskanie klientowi głupot że to nie ich wina że auto nie naprawione. Za te pieniądze lepiej oddać do autoryzowanego serwisu auto i będzie pewność że zostało naprawione.
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Szukam zakładu/osoby która wymieni mi uszczelniacze zaworowe bez ściągania głowicy oraz elementy rozrządu.
Opublikowano
Szukam zakładu/osoby która wymieni mi uszczelniacze zaworowe bez ściągania głowicy oraz elementy rozrządu.

Nikt nic?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam szukam warsztatu który zajmuje się dachami panoramicznymi w Kielcach i okolicach możecie coś polecić
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Szukam jakiegoś dobrego sprawdzonego serwisu klimatyzacji w Kielcach lub okolicach. Mikro wyciek czynnika, podczas nabijania urządzenie pokazuje, że układ jest szczelny, klima chłodzi przez 7-8 miesięcy i koniec, za każdym razem tak jest po nabiciu. Polecicie kogoś?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie gdzie w Świętokrzyskim oddać auto na odpowietrzanie hamulców osobie kumatej co odpowietrzy pompę/przyjrzy się zaciskom itp

jedynie wytypowałem

1.Marco Service chodz opinie z tego co czytałem w tym temacie.. to sam nie wiem..

2.ptakbmwserwis koło Tuczęp

podpowie ktoś? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam szanownych kolegów, czy ktoś może mi polecić warsztat w Kielcach lub okolicach , który rzetelnie sprawdzi f10-tkę przed zakupem? Zastanawiam się nad autem kolegi Kosy666 z forum, ale nie znam się mechanice więc wolałbym aby zrobił to jakiś fachman:) Za wszelkie sugestie z góry dziękuję.
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam kogoś kto wgra polskie menu do nawi ccc w e70, ogarniętego co by po tym zabiegu wszystko śmigało, najlepiej okolice Skarżyska lub Kielc.

Oczywiście nie musi być to warsztat , chce mieć pl menu a nie fv paragony i inne bzdury.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, interesuje mnie zmiana wyglądu zderzaków,progów e87 na Mpakiet, jest jakaś osoba/warsztat która weźmie w rozliczeniu aktualne zwykłe zderzaki(Tylni zderzak będzie nowy z serwisu.) i zamontuje Mpakietowe?
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, potrzebuję sprawdzony warsztat do wymiany rozrządu w f31, silnik N47T .

I może orjęntujecie się jakich kosztów się spodziewać .

Pozdrawiam.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam serdecznie.

Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku.

Polegając na waszych opiniach i doświadczeniach, szukając warszatu dla F zdecydowałem się na serwis Mariusza Ptaka k. Tuczęp.

Muszę ogromnie polecić tego Pana, bo jestem ogromnie zadowolony z wykonanych prac.

Moja F10 miała już 240 tys km.

Trafiła do warszatu na wymianę rozrządu, oleju w skrzyni automatycznej, zestaw tarcz i klocków hamulcowych na obie osie oraz płyn hamulcowy.

Silnik chodzi ślicznie, o wiele ciszej niż przed wymianą. Praca skrzyni biegów ogromnie się poprawiła, zmiana biegów płynna i niezauważalna, skończyło się przeciaganie. Układ hamulcowy o wiele skuteczniej pracuje.

Wszystko wykonane w 2 dni robocze, pomiędzy świętami a Nowym Rokiem co było dla mnie zbawieniem.

Ceny bardzo przystępne i naprawa na oryginalnych częściach. Serwis posiada autoryzację BMW i auto dostało również wpis do bazy o przeprowadzonych naprawach.

Pozdrawiam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Macie może namiary na dobry warsztat w okolicy Skarżyska lub Kielc? Potrzebuje diagnozy, auto bierze olej, falują obroty. Obawiam się, że to uszczelniacze zaworowe ale chcę się upewnić. Z góry dzięki.

Pozdrawiam