Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylko i wyłącznie NGK ....są najlepsze :)

Było - BMW - E36 318i 113KM M40B18 1991

Jest - BMW - E46 318i 143KM M42B20 2003

+ - BMW - E90 318i 143KM M43B20 2010

Opublikowano

Ja osobiście moge polecić NGK, zarówno kable jak i świece.

Napewno odradzam kable firmy Janmor (lub podobnie - nie pamiętam dokładnej nazwy)

RWD Rulez!
Opublikowano

Napewno odradzam kable firmy Janmor (lub podobnie - nie pamiętam dokładnej nazwy)

kable do 523i wszystkie są kiepskie, nie nadają sie zbytnio :)
Opublikowano

kable do 523i wszystkie są kiepskie, nie nadają sie zbytnio :)

No zbytnio nie :norty:

Opublikowano
Buahha jak mozesz miec kable wysokiego napiecia ?? jak tam na kazdym garze masz cewke.... ? jaki ty masz silnik.... m20 ?

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Eh pomagajmy sobie :mrgreen: a nie ...potem ktos powie ze forum jest malo efektywne i ludzie nie maja pojecia o mechanice :D i elektryce...i wogole o wszystkim...:D :mrgreen: ale sie usmialem.......To tak jak qmpel qpowal do e39 linke do sprzegla :D....a w sklepie mu ja zamowili:D

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
To tak jak qmpel qpowal do e39 linke do sprzegla :D....a w sklepie mu ja zamowili:D

:cool2: :norty:

dobre... podaj adres sklepu terz zamuwie
orzełe34
Opublikowano

hmmm duzo mowic nie trzeba inter cars sosnowiec...jakis mlodzian byl co nie zabardzo rozeznany jest w samochodach pewnie w katalogach cos pierdzielnal sie....i zamowil linke do BMW :D.....A przeciez kazdy na swiecie wie ze tam hydraulika jest :)...

Dlatego moze sprostujmy kolege co chce kabelki qpic do 523i :D

KOLEGo tam kabelkow nie ma i nigdy nie bedzie.....Chyba ze w silnikach starej generacji..A jesli takowe masz pod maska to zastanowil bym sie nad dokladnym sprawdzeniem zrodla pochodzenia tego samochodu:D ...w e39 motor m20 :Dtakiego szczepu nie widzialem.....Widzialem 1.6 w e34.......3.5 w 3 rekinie... ale m20 w nowej budzie nie bardzo :D....

A wracajac do tego kumpla co qpowal linke..... - do sprzegla....teraz jezdzi PRIUSEM i wszystko ma elektryczne :) - ciekawe do czego bedzie szukal linki tym razem...moze do hamulcow ? :D

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

he he.... swoja droga przeraza mnie taka ilosc elektryki w samochodzie...przeciez nie daj boze jakies przepiecie.....woda , wilogoc.:D i nie ma hamulcow albo gazu....nie daj boze zaczna seryjnie produkowac uklady kierownicze elektryczne...:D bedzie bezprzewodowa kierownica na WIFI lub bluetooth :D zeby pojezdzic trzeba bedzie zmieniac baterie w kierownicy np. r20 :D buahahaha......

Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
he he.... swoja droga przeraza mnie taka ilosc elektryki w samochodzie...przeciez nie daj boze jakies przepiecie.....woda , wilogoc.:D i nie ma hamulcow albo gazu....nie daj boze zaczna seryjnie produkowac uklady kierownicze elektryczne...:D bedzie bezprzewodowa kierownica na WIFI lub bluetooth :D zeby pojezdzic trzeba bedzie zmieniac baterie w kierownicy np. r20 :D buahahaha......

Pozdrawiam.

No, mogę tylko powiedzieć że Lem to przewidział :lol:

Opublikowano
:D:D przewidzial LEM w fiacie 126 katapulte ale przestali go produkowac wiec sie cos nie sprawdzila przepowiednia :D.....

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
LOL :D dobre.....ale sie uśmiałem :)....ciekawe czemu autor post'u zamilkł moze szuka jeszcze kabli :duh:

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
nie wiedziałem ze nie mam kabelkow :cry2: to lipa a ja chciałem zainwestowac w nowe :duh: :cry2:

Ej no co ty! Nie załamuj się! Teraz przynajmniej wiesz, ze możesz kupić byle podróby i nie wpłynie to negatywnie na pracę silnika :D

• 2 tygodnie później...