Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Posiadam BMW 528 z 1996r

wyposażenie: standard ,czyli elektryczne lus. szyby, klima 2 strefowa, czujniki parkowania.

Kolega kupił Mercedesa C - klasa w202 1998r z silnikiem 2L kompresor z wyposażeniem podobnym jak moje (nie ma czujników park i klime jedno strefową)

Oba autka są czarne (jego kombi a ja mam sedana) i w bardzo dobrym stanie, pytanie jest takie: CO JEST LEPSZE I ŁADNIEJSZE ?

Edytowane przez DIABLO
Opublikowano
Pytanie jest strasznie "rozlazłe"... Lepsze będzie BMW, bo to auto o klasę wyższe. To teoria, gdyż zależy co dla kogo jest lepsze. :roll: A jeśli chodzi o wygląd to już na prawdę sprawa gustu, więc nie powinna podlegać dyskusji. Jak dla mnie w tym zestawieniu BMW wygrywa pod każdym względem, bo niby w czym na przegrywać?? Że trudniej znaleźć miejsce do zaparkowania?? :wink:
Opublikowano

stara C klasa mercedesa to straszny klamot....

gnije w roznych miejscach i czesto ex taxi

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
nie no o czym mowa wogole....wystarczy wsiasc do mercedesa....ale komuna, o trakcji podczas prowadzenia nie wspomne, kiedys probowalem porownac do piateczki okulara e-klase....i to samo typowy mercedes,wygodny ale zero jakiegos zaciecia sportowego, jak dla mnie mercedes odpada, jedyny model jaki mnie kreci to CLS AMG :shock: :shock: 490 km :mrgreen:

De' sant de' Salvadore

Idąc na śmierć śmieję się

Opublikowano
[E39] Kutnia co lepsze ?

No parsknąłem na ekran :)

Pisze się "kłótnia"

A wracając do tematu to lepsze jest BMW.

Opublikowano

Po pierwsze jaki cel ma ten temat ???

Ale ok skoro się mam wypowiedziec to się wypowiem

Sprawa jest taka że bez problemu pogonisz tego mietka swojim autkiem no i BMW jest o wiele wiele wiele ladniejsze

:twisted:

Opublikowano
Po pierwsze jaki cel ma ten temat ???

Ale ok skoro się mam wypowiedziec to się wypowiem

Sprawa jest taka że bez problemu pogonisz tego mietka swojim autkiem no i BMW jest o wiele wiele wiele ladniejsze

cel jest taki aby sie parę osób wypowiedziało sie na ten temat, zamieszczę to samo na forum Mesia i porównam

BMW 528 od do 100km/h 7.5s

Mesio od 0 do 100km/h 7.8s - podobno

wiec nie jest to takie proste

Opublikowano
Pytanie jest rodem prosto z przedszkola. A tak nawiasem jak chcecie sprawdzić, które jest lepsze to poddam Wam jeden pomysł. Podjedźcie sobie pod dyske i sprawdźcie kto pierwszy zapełni auto dziewczynami :duh:
Opublikowano
Pytanie jest rodem prosto z przedszkola. A tak nawiasem jak chcecie sprawdzić, które jest lepsze to poddam Wam jeden pomysł. Podjedźcie sobie pod dyske i sprawdźcie kto pierwszy zapełni auto dziewczynami :duh:

...no to Mercedes wygra bez dwóch zdan!W takie kombi wejdzie ich zwyczajnie wiecej...........,a wiadomo,ze liczy sie ilosc towaru...../sic!/

Opublikowano

5 tka wiadomo wyzej w rankingu klasowym....mozesz ja rownac najwyzej z okularem.........to 1. drugie to jak kolega napisal C klasa to w porownaniu do e39 to kanciak. co innego nowsza wersja merca.....( jak dla mnie przyjemna linia i sylwetka tak samo jak e46)

zdecydowanie twoja 5tka

Opublikowano

...no to Mercedes wygra bez dwóch zdan!W takie kombi wejdzie ich zwyczajnie wiecej...........,a wiadomo,ze liczy sie ilosc towaru...../sic!/

no wlasnie podobno nie patrz na dane techniczne tylko postaw mietka obok twojego auta i zobacz co jest szybsze

100% wygrasz

Opublikowano

"CO JEST LEPSZE I ŁADNIEJSZE ?"

Hmmm.... Lepszy jest ten, ktory ma glosniejsza muzyke wewnatrz (i na zewnatrz). Na takie pytania szukaj odpowiedzi u jakichs lachonów.

Ktory ladniejszy to kwestia gustu, a o gustach sie nie dyskutuje.

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano
Oba autka są czarne (jego kombi a ja mam sedana) i w bardzo dobrym stanie, pytanie jest takie: CO JEST LEPSZE I ŁADNIEJSZE ?

Przyszedłeś tu trollować czy co? Zadajesz beznadziejne pytanie. Oczywiście na forum BMW powiedzą Ci, że BMW, a na forum Mesia że Mercedes.

Lepsze pod względem czego? Dla jednego będzie lepsze BMW, dla drugiego Mercedes. Każdy ma jakieś inne upodobania i wymogi, i każdy sam sobie zdecyduje co lepsze. Ci, którzy piszą na tym forum już raczej zdecydowali, więc czy oczekujesz, że teraz napiszą, że zdecydowali niepoprawnie?

Co lepsze: Coca-Cola czy Pepsi? Kawa czy herbata? Brunetka czy blondynka?