Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak dla mnie to załóż oryginalne z białym kierunkiem. Takie wynalazki nie wyglądają za ładnie, ale to oczywiście kwestia gustu o którym się nie rozmawia.
http://www.dami.pl/~wiktorc/BMW/tuning.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pierwszy rzut oka to fajnie wygladaja. Pewnie dlatego ze takie lampy do e36 pierwszy raz widze. Po zalozeniu na auto wg mnie moze byc wioska. Przyjrzyj sie jak dokladnie w nich zarowki widac. Raczej nie bedzie Ci sie to podobac. Poszukaj jeszcze jakichs i zapodaj linka...
Opublikowano

E36 wprawdzie nie mam ale jakiś tam gust (zły gust to też gus :D ) mam. Ten link pierwszy - to tak klasycznie ładnie z dużą ilością czerwieni ten drugi link to cos typ Lexus- jak dla mnie nie nieakceptowalny :-) no ale widać na mieście że gusta bywaja odmienne :-)

Czasami jak sie duzo kombinuje to mozna przekombinować i choinkę "stjuningowana" zrobic :)

Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano

'Chlopaki, to sa w agencjach towarzyskich. A my jestesmy mlode wilki' :mrgreen: (Stefan Friedmann, 'Kilerow Dwoch').

Ja bym zalozyl oryginaly M-technik (z bialymi kierunkowskazami). Zadnych klarow, zadnych lexus-lookow. E36 nie musi udawac, ze jest czyms innym, niz jest.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano (edytowane)
sam nie wiem :?: nie masz moze namiaru na jakies uzywki z białym kierunkiem???

A nie lepiej nowe w przystępnej cenie ? ja za moje (nowe) zapłaciłem mniej niż chcieli za używki :duh:

...w tym linku wszystko opisałem:Lampy M-Technik

Edytowane przez SN3

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg

Opublikowano

Witam

Jam mam założone takie lampy z pierwszego linku tylko firmy FK Automotiv czy coś takiego. W każdym bądź razie też nie oryginał. I powiem, że na srebrym bardzo mi się podobają. Co do firmy DEPO to pamiętam, że był kiedyś taki temat, w którym to bardzo na te lampy narzekali, że parują. Tu się z nimi zgodzę ja musiałm swoje uszczelinić bo po deszczu troszę parowały. Ale jak zakupiłem lampy na przód (firmu DEPO - osobno kierunki i osobno lampy) to nie parują a szwagier kupił firmy SONAR i mu parują. Także trzeba trafić na dobry produkt tak jak z autem ;-).

Opublikowano
juz kupiłem od m-technik. Kolega mi załatwił po pieniądzach :mrgreen: wyglada ok jz nic nie ładuje w moją betunie chyba ze w szampony do mycia :hand:
Opublikowano

Witam

Jam mam założone takie lampy z pierwszego linku tylko firmy FK Automotiv czy coś takiego. W każdym bądź razie też nie oryginał. I powiem, że na srebrym bardzo mi się podobają. Co do firmy DEPO to pamiętam, że był kiedyś taki temat, w którym to bardzo na te lampy narzekali, że parują. Tu się z nimi zgodzę ja musiałm swoje uszczelinić bo po deszczu troszę parowały. Ale jak zakupiłem lampy na przód (firmu DEPO - osobno kierunki i osobno lampy) to nie parują a szwagier kupił firmy SONAR i mu parują. Także trzeba trafić na dobry produkt tak jak z autem ;-).

Ja założyłem na przód lampy Depo i nic mi nie paruje. Nie wiem czy akurat trafiłem na taki model czy co ale soczewka w tej lampie jest większa niż np w Boschu i podobno lepiej świeci. A co do tylnych lamp to zgadzam się z przedmówcami - albo M albo standard. Żadne Lexusy.

Była: BMW E36 320i Sedan (vanos) - 94r

Było (i więcej nie będzie): Opel Vectra B 2.0 16V CDX - 98r

Nie zrozumieją ci którzy nie obcowali z BMW sam na sam!!!