Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rowniez uwazam ze japonce nie maja gustu. Jak mozna popsuc tak piekna bryle spojlerem :doh:
Opublikowano
Niestety, nawet spojler od BMW mi nie podchodzi :oops:
Opublikowano
Niemcy też mają nieraz dziwne upodobania do spojlerów, ja na przykład w mojej 750 e32 miałem na klapie dziury po spojlerze aż strach sobie wyobrażać jak to musiało wyglądać :duh:

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
o jejuu ten srodek wyglada jak plac zabaw dla dzieci :D :duh: nie wiem co oni widza robiac takie tuningi :D
SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
czy te 8-ki sa u kitajcow to nie wiem bardziej to wyglada na amerykanskie wersje bo na jednej rzuciła mi sie w oczy czerwona obrysowka na zderzaku tez takie mialem w 735 amerykance do tego jeszcze te palmy w tle raczej tu tylko turysci z japoni podziwiaja auta w stanach i jak to zwykle bywa robia sobie zdjecia(tak mi sie kojarzy japonczyk maly skosnooki z aparatem na szyi) a do tego kierownica jest po dobrej stronie u nich byla by po drugiej chyba ze sie myle ogulnie to nic ciekawego nie ma na tych fotkach poza faktem ze to e31 i macie racje ze spojlery nie pasuja do tych aut