Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

wlaśnie kupiłem swoją trzecią bunię, narazie jestem z niej bardzo zadowolony, jak by ktoś chciał obejrzeć moją bunię to zapraszam na stronę

www.laizsme.edu.pl/~nirvana/730i/

moje poprzednie BMW to:

E32 735iA - ostatnio

E32 730i - pierwsza

BMW 750i V12 E32 - Będziesz Mógł Więcej :)))
Opublikowano
oj niestety jeszcze nie :/ jest to rok '88 ale zastanawiam się nad wlożeniem V8
Opublikowano
hehe :D ma naklejony znaczek "M" na masce :P hehe no jak jest naklejka to i pakiet jest nie :P no i tak ma byc :D
Opublikowano
tak swoją drogą xsilver masz gdzies podręką link do strony gdzie można rozkodować VIN BMW, gdzieś go kiedyś znalazłem na forum ale sobie nie zapisałem :((
Opublikowano
E32 jest zawsze piękne,a już w ciemnym kolorze to wogóle :8) :8) Ale nie kombinuj nic z silnikiem,przecież oraginalne jest najlepsze :cool2: :cool2:
http://www.iv.pl/images/16876943185426216561.jpg
Opublikowano
wiecie wymiana silnika wchodzi w grę w przypadku gdyby uległ uszkodzeniu, to auto mam dopiero 3 dni, dzisiaj jade na tzw. kanal z nim na dokładny rekonesans i wtedy wyjdzie co go boli ;-)
Opublikowano
Furka wyglada Ładnie, widzę kilka akcentów z wersji po Lifcie czyli nakładki na progi,szeroka nerka i inne, mam nadzieje ze nerka nie została zmieniona razem z maską przy okazji jakiegoś dzwona :8)
Opublikowano

sorka będę uszczypliwy ... ale czym wy sie tu podniecacie ? Lubie E32 ale temu daleko (może jeszcze) do ładnego egzemplarza .

I weż ten "m-pakiet" wywal z opisu bo to jest żenujące ... niczym a'la śmieszne opisy z allegro

marnujesz życie jeżeli nie jesteś dobry w tym co robisz