Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam compacta z 1994 roki m43 1.6. Jak mi sie spaprały przewody to kupiłem po 10 zł za sztuke ( od jakiegoś innego auta ) i śmigam na nich rok czasu bez najmniejszych problemów.
Opublikowano
Witam, zdecydowanie polecalbym NGK, kosztuja ok 250zl kpl. Opcjonalnie mozesz kupic za ok 120zeta JANMORA, ale ta firma ma tylu przeciwnikow co i zwolennikow. Nie zdazylo mi sie jeszcze zeby klient reklamowal NGK a w przypadku JANMORA kilka reklamacji juz bylo. Pozdrawiam
  • 3 lata później...
Opublikowano

Troszkę odgrzewany temat...

Czy ktoś z Was zakładał już przewody wysokiego napięcia Tutela (Selenia) ?

Są w przyzwoitej cenie, tylko ciekawe jak z jakością ...

Opublikowano
Ja kupilem NGK i byly za krotkie mimo ze w katalogu symbol silnika i rocznik sie zgadzaly. Oddalem je. Po pol roku zakupilem BREMI jakies 15zl drozsze od NGK ale prowadnicami i podstawka. Troche krotsze od oryginalnych ale dopasowane. Co do jakosci zadnych zastrzezen.
Opublikowano

No tak, NGK, BREMI, BERU - to podobno najlepsze produkty.

A co z niższą półką?

Sam zakładałem już Powertec, Kager - i po ok 2 latach padają, tzn iskrzą ...

Opublikowano

Koledzy ja jeżdżę na takich http://www.sentech.pl/przewody-zaplonowe od nich i jestem zadowolony. Jedyna wada to to że trzeba przezbroić przewód z czujnikiem, a przewody tanie i wytrzymują :D

Wiadomo że jak ktoś założy Bosch - tylko najlepiej bezpośrednio od niemca :lol: to przeżyje auto :P

"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"