Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiedzialem gdzie to zamiescic wiec dalem tutaj. Sluchacie caly czas mowimy piszemy o naszych maszynach, wymieniamy sie radami.Chwalimy sie ile osiagamy do 100 ile v/max, ale mysle ze nie w tym rzecz, co z tego ze mamy pod maska to np 300KM abs poduszki jak glupi ulamek sekundy i sie pozegnamy z tym szarym swiatem , z rzeczywistoscia,Chcialem wam cos pokazac , wam i nie tylko.Kiedys bylem mlody i glupi jak pewnie wiekszosc z nas, ale co zrobic :nienie: . Moze wiekszosc to ogladala moze nie, ale za kazdym razem kiedy to oglalam chodzi mi mysl po glowie bo ja tez tam moglem sie znalezc.

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,48447,sortuj,s,st,wypadki%20na%20polskich%20drogach|wszystkie|nazwie|popularnosc,pozycja,6,Wypadki_na_polskich_drogach

..tak mlodosc :mad2:

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,36786,sortuj,s,st,wypadki%20na%20polskich%20drogach|wszystkie|nazwie;tagach;autorach|popularnosc,pozycja,86,Zobacz_do_czego_prowadzi_szybka%2C_szaleńcza_jazda!!!!

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,60858,sortuj,s,st,wypadki%20na%20polskich%20drogach|wszystkie|nazwie;tagach;autorach|popularnosc,pozycja,137,Prowadź_ostrożnie

WYSTARCZY SKOPIOWAC I WKLEIC ALBO KLIKNAC W LINKA ALE NIE DAJE GWARANCJI.

fajne autko, tylko maly silnik")
Opublikowano
Stare nie masz nowszych fotek :lol: :twisted:

wiesz, tu chyba nie chodzi o nowsze fotki.... :duh:

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
czasem dobrze obejrzec cos takiego... mysle ze kazdego z nas czasem poniesie... ta adrenalina... moc... nie silnika tylko nasza... prowadzi do zguby...
http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

.......ja pracuje w InterCars jako kierowca................widzialem pare sytuacji podobnych............powiem ze szybko jezdze w firmie ( tyle ile sie da Caddy daje rade 180) MOzna jechac szybko i spokojnie bezpiecznie ale chodzi bardziej o IDIOTOW na drodze co nie widza ze sa wyprzedzani bo spia za kierownica i wala na twoj bok zpychajac cie na czolowke :mad2:

Zawsze to powtarzam- szybko tak ale bez IDIOTYZMU i popisowy zbednej bo to jest zgubne najbardziej

Opublikowano
.......ja pracuje w InterCars jako kierowca................widzialem pare sytuacji podobnych............powiem ze szybko jezdze w firmie ( tyle ile sie da Caddy daje rade 180) MOzna jechac szybko i spokojnie bezpiecznie ale chodzi bardziej o IDIOTOW na drodze co nie widza ze sa wyprzedzani bo spia za kierownica i wala na twoj bok zpychajac cie na czolowke :mad2:

Zawsze to powtarzam- szybko tak ale bez IDIOTYZMU i popisowy zbednej bo to jest zgubne najbardziej

no jeśli uważasz że jezdzenie 180 nie jest idiotyzmem i jest to bezpieczne... to powodzenia...abyśmy Twojego zdjecia nie widzieli...

W żaden sposób się z Tobą nie zgodze... sam jeżdzę szybko... ile nie ważne.... ale zdaje sobie z tego sprawe że TO NIE JEST BEZPIECZNE.... bo tak jak napisałes ktoś śpi i nie widzi że jest wyprzedzany i zjeżdza w bok... to jest tylko droga i wszyscy jesteśmy ludzmi a ty nie jestes na drodze sam.... i jadąc z godnie z przepisami masz duże szanse na to że jesli nawet ktoś Cię zepchnie to zrobisz mniejsze spustoszenie na drodze jak przy 180km/h...... sztuka bezpiecznego jeżdzenia to sztuka przewidywania zachowania auta Twojego i Innych uczestników.... znałem wiele osób które jeździły szybko i bezpiecznie... szkoda że to ich zgubiło....

wiec kolego nie czuj się sam na drodze... tylko myśl

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

........chyba zbyt personalnie to traktujesz...........piszac ta predkosc mialem na mysli miejsc i punkty na TRASIE kiedy wiem , ze moge sobie na to pozwolic........nie chodzi o przeginie na || i innych .................

moja praca polega na tym , ze niestety musze byc na miejscu o w yznaczonej porze , chyba nie musze tlumaczyc jacy szefowie potrafia byc -

Opublikowano
Nie powiem niezłe scenki. Jestem akurat w trasie po UN i ostatni troszkę pajaców widziałem a mi się wydaje że kultura jazdy dużo daje nad bezpieczeństwem na wszystkich drogach na świecie. :roll2:
Będzie Miły Wydatek!!!!!!
Opublikowano
kazdy po takim filmie ma troche do myslenia...w polsce nie ma drog zeby jezdzic tak szybko-choc czasem mnie poniosi i lubie przycinsac.mozna policzyc u palcach u jednej reki gdzie jest dobra i bezpieczna droga....wiec Panowie noga z gazu troche wiecej zrozwagi i wlaczmy myslenie starajmy sie przewidywac co moze sie stac-kazdy z nas ma tylko jedno zycie i niech go wykorzysta bo przez chwile uniesienia mozna zostac kaleka kogos zostwiac bez ukochanej osoby....to tylko samochod wiec troche bardziej rozwagi a bedzie mniej takich sytuacji

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Realacja z dnia dzisiejszego

Ranek-piekna pogoda godzina 7.30 Szczecin - honda, fiat poobijane ........opel lezy na pasie zieleni na dachu

.......opuszczamy miesto -jazda na Swinoujscie, okolo 8.00-8.30 .... czolowka osobowki i Ducato..........i dwie czarne folie zakrywajace trupy kierowcow........

.......godzina 14 ta sama trasa-powrot do firmy.....kolizja na wjezdzie na trase szybkiego ruchu..........ktos myslal ze zdarzy-jednak nie udalo sie!

...............Ludzie myslcie-nie przeceniajcie sil-jestes zmeczony-zjedz odpocznij przespij sie, nie gnaj na zlamanie karku-"zdazysz dojechac"

Opublikowano
Dzien dzisiejszy.............ranne godziny ta sama sytuajcia.... Pan z taxi myslal ze da rade wlaczyc si edo ruchy ( na trase expresowa) na Gdansk............niesttey nie dał rady.......PADAŁO p[rzez niego stalem z godzine bo smiglowiec musial usiasc na drodze i zabrac wycietych z wrakow ludzi.........