Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ostatniej nocy spodobaly sie komus moje wklady w lasterkach i teraz mam w zwiazku z tym problem. Nie wiem jak te oryginalne wklady byly mocowane, raczej nie na kleju. Wyglada na to ze bede musial kupic oryginalne wklady, czy moze da sie jakos wkleic dociete szybki ktore sprzedaja po 20zl?

pozdrawiam

Lukasz

Opublikowano

Witam.

Docięte lusterka można wkleić ale trzeba mieć do czego - myślę że zginęła ci całość wkładu bo bardzo łatwo się wyjmują , poza tym takie docinane to straszny syf.

Jak chcesz używane to napisz jakie : ogrzewane czy nie itd...

Pozdrawiam

Grzesiek

Opublikowano

Wlasnie, zginela chyba calosc. Zostal silniczek i biala plastikowa taka jakby kratka do ktorej jakos byl przymocowany wklad. W sumie do tej kratki na upartego daloby sie chyba przykleic jakos te dociete wklady. Zgadzam sie, ze te docinane szybki to syf w porownaniu z oryginalem, ale rece juz mi opadaja od ciaglych kradziezy. Podgrzewanie lusterek mi nie dziala, wiec szybki moga byc bez tego (jakby ktos z Was mial na zbyciu to prosze o kontakt).

Rowny rok autko stalo pod domem i nic, a teraz w przeciagu dwoch miesiecy zginely - halogeny, dekle z kol, raz proba kradziezy (poszla szyba, zamek i stacyjka), po dwoch tygodniach znowu wlamanie - poszedl drugi zamek i teraz te lusterka (akurat na ta noc wykrecilem obie tylne lampy i smialem sie, ze to dobry sposob na zlodzieja, bo bez lamp, a zwlaszcza w nocy raczej nie pojedzie...). Najgorzej, ze nie mam w poblizu zadnego parkingu strzezonego i auto stoi pod blokiem...

pozdrawiam

Lukasz

• Członkowie klubu
Opublikowano

Miałem to samo i to w obydwu E36 (UWAGA posiadacze E36 - wygląda, że temat stał się dość "modny" u złodziei :evil: )

Za nówkę dałem ok. PLN 100 (bez podgrzewania).

Nie radziłbym kupować używanych, bo w ten sposób napędzasz ruch w interesie tym, którzy sobie wzięli Twoje :?

No chyba, że z pewnego źródła...

Pozdrawiam

PN

BMW Klub Polska

E34 525i '93

E36/8S '98

E53 4.6is '03

E36 325i '91-'92 SPRZEDAM BARDZO DROGO :)

Opublikowano

Mialem kiedys podobny przypadek jak jezdzilem E36 i powiem wam ze jakbym dorwal gnoja :evil: to bym mu zrobil z d... pogodna jesien :twisted: . Kup nieoryginalne ja dalem 40PLN za sztuke (plaskie) wypukle 10PLN/szt drozej o ile pamietam to mocowanie bylo do plastikowego okregu na wcisk i fakt ze wyciaga sie to dosc latwo.

Uwaga tez na klapke od wlewu paliwa i korek . Korek pasuje od opla kadeta i jest na kluczyk to tak dla zainteresowanych.

Pozdrawiam

Opublikowano
Kupilem dorabiane wklady po 25zl/szt. Wlasnie sie kleja, bo zamiast montowac je na tych wciskanych okregach, przyklejam je bezposrednio do okregu kolo silniczka. Teraz w calosci raczej nie uda sie nikomu wyciagnac wkladow :twisted:

pozdrawiam

Lukasz

• 2 lata później...
Opublikowano
...no i tej nocy spotkalo to rowniez i mnie: szklo lusterka lewego w moim e36 znalazlo nowego wlasciciela :( No slow brak co sie w tym kraju wyrabia. Oczywiscie bylo oznakowane ale to pewnie zlodziejowi nie bedzie za bardzo przeszkadzac :evil: Szczescie w nieszczesciu, ze nie ukradli calych bebechow tylko samo szklo - ma ktos moze takie lustereczko? Chetnie odkupie. Nie bylo podgrzewane. Mialo taki lekko niebieskawy odcien.
Opublikowano

chłopaki na ALLEGRO są róznego rodzaju wkłady do lustereczek i to nie jakieś wycinane tylko normalne z plastykowymi ramkami które zakłada sie na zatrzaski...

http://www.allegro.pl/search.php?string=wk%C5%82ady+bmw&buy=0&new=0&pay=0&country=1

ja kupiłem 2 dni temu wkład asferyczny , podgrzewany za 45zł + 6zł przesylka a niepodgrzewane kompletne są po 39zł

i zastanawiam sie czy to dobry pomysł przyklejać wycięte szkło do białej ramki silniczka juz lepiej było kupić normalny wkład i dać troszke kleju na zatrzaski!!! zresztą jak jakiś debil sie uprze a nie zna się to wsadzi śróbokret i wszystko połamie łacznie z plastykami silniczków....

Opublikowano
chłopaki na ALLEGRO są róznego rodzaju wkłady do lustereczek i to nie jakieś wycinane tylko normalne z plastykowymi ramkami które zakłada sie na zatrzaski...

http://www.allegro.pl/search.php?string=wk%C5%82ady+bmw&buy=0&new=0&pay=0&country=1

ja kupiłem 2 dni temu wkład asferyczny , podgrzewany za 45zł + 6zł przesylka a niepodgrzewane kompletne są po 39zł

i zastanawiam sie czy to dobry pomysł przyklejać wycięte szkło do białej ramki silniczka juz lepiej było kupić normalny wkład i dać troszke kleju na zatrzaski!!! zresztą jak jakiś debil sie uprze a nie zna się to wsadzi śróbokret i wszystko połamie łacznie z plastykami silniczków....

Dzięki za linka! Wcześniej nie miałem czasu sam poszukać(praca). Bardzo ułatwiłeś mi zadanie. :modlitwa: