Skocz do zawartości

ukradli znaczek BMW z maski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wściekły jestem, jacyś idioci ukradli z maski znak BMW. Szczyt debilizmu. Nie wiecie gdzie i za ile można kupić. Mam e-46 2001r.
Opublikowano
skoro jesteś z polski to mogę Ci tylko polecic allegro albo wpisanie miejscowości w profilu.
Opublikowano
  • Autor
dzieki, moze faktycznie na allegro coś bedzie.
Opublikowano
  • Autor
a nie wiecie jaki jest rozmiar, bo widzę, że są różne na allegro.
Opublikowano
nie wiem na 100% jak to jest zrobione w e46 ale podejrzewam że tak samo jak w e36 czyli znaczek jest na bolcach wpinany w maskę. jeżeli tak to zmierz odległość dziur po emblemacie na masce i kontaktując się z allegrowiczami mów że interesuje Cię znaczek o taki rozstawie bolców lub mów że ma być do e46 i pytaj się jaki maja rozstaw.
Opublikowano
Oryginal do E36 kosztuje ok 50 PLN. Ostatnio wymienialem znaczki w E23, E34 i E36.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano

Kup oryginał, poszukaj w salonie itp.

Pamiętaj, że kupując na allegro wspierasz i utwierdzasz tych gamoni w ich działaniu!!! Trzeba troche spojrzeć perspektywistycznie. Nie patrz na to, że trochę więcej zapłacisz.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano
  • Autor

macie racje,

założę w ASO BMW.

Opublikowano
69 zl w ASO

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano
Pamiętaj, że kupując na allegro wspierasz i utwierdzasz tych gamoni w ich działaniu!!! Trzeba troche spojrzeć perspektywistycznie. Nie patrz na to, że trochę więcej zapłacisz.

Kupując nowe znaczki na allegro nie wspiera się złodziejstwa... Z reszta kupowanie używanych emblematów to nieco dziwny pomysł, ponieważ są tylko kilka złotych tańsze od nowych, a ich stan zawsze będzie gorszy. Ja kupiłem znaczki tutaj : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=187866518