Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chetni niech się wpisuja, kilka osob nie piszących na forum wyrażało zainteresowanie takim zlotem.

Mniej wiecej wyglądałoby to tak: zjeżdżamy się w piątek wieczorkiem do domku który jest caly dla nas. Wiadomo jakies piwko, najlepiej przy ognisku jeśli da rade zorganizowac, w sobote przejazd po okolicy kawalkada zlozona z samych osemek, być może cos zwiedzimy lub wynajmiemy jakis sprzet pływający – kwestia ustalenia szczegółów. Wieczorem to samo co dzien wczesniej :mrgreen: . Niedziela do domu.

Termin lipiec lub sierpien z naciskiem na sierpien, gdyz wtedy kolega Romanek bedzie dysponowany. Chetni niech wpisuja w jakim terminie i w jakiej formie sa zainteresowani spotkaniem :D

Opublikowano

Proponuje zlot w Borsku! W tej miejscowości położonej można powiedzieć w sercu kaszub, nieopodal Kościerzyny znajduje się dawny pas startowy.

Organizowane są tam co weekend zloty samochodów i motorów. Można rozłożyć się z grillem, popatrzec na popisy na motorach i bez żadnych problemów poświrować autem. W samym borsku znajduje się też cała masa tanich i bardzo dobrych ośrodków wczasowych gdzie można wynająć kilka domków albo np jeden piętrowy murowany. Jeziora ze sprzętem pływającym do wynajęcia, lasy miejsca do grillowania wszystko jest. Całość chętnie pomoge zorganizować na miejscu. Na miejscu znając życie napewno zjawi sie lokalny klub bmw.

Narazie mam tylko kilka fotek jak po prostu robiłem tam grilla ze znajomymi ale zaglądajcie co jakijs czas bede sie staral dorzucac jak wyglada pas

http://bmtcordah.pl/borsk/

Na zdjęciach widac tylko 1/20 pasa. To odcinek kilka kilometrów. W soboty i niedziele od rana zjeżdza się tam cała okolica.

(uwaga link ma byc bez www!)

aktualizacja - wiecej fotek na stronie motobike3miasto:

http://www.motobike3miasto.pl/borsk0705.html

http://www.motobike3miasto.pl/borsk1005.html

Opublikowano

Jako alternatywe dla Borska proponuje domek na Mazurach. Przykladowo taki:

http://www.mazury.pc.pl/domki/koc/

Polozony na trasie Mrągowo (6km) - Mikołajki (15km). Pomiesci do 13 osob, a wiec mysle ze spokojnie by wystarczyl. Koszt noclegu to 40-50zl/os. Wolne terminy jeszcze sa ale trzeba by sie pospieszyc :)

- pokoje 2- i 3-osobowe z łazienkami,

- jadalnia z wyposażoną kuchnią,

- salon TV z przytulnym kominkiem,

- słoneczny taras z widokiem na jezioro,

- rowery i piękne trasy rowerowe,

- miejsce na ognisko na leśnej polanie,

- 2 ha grzybowego i malowniczego prywatnego lasu,

- miejsce na samochód,

- meble ogrodowe,

- bliskie sąsiedztwo lasu i jeziora

- las przy posesji dolegajcay

- jezioro 250m

- nad jeziorem miejsce do kąpieli, sportów wodnych,

- w miejscowości sklep 400m,

- giżycko ok. 50 km,

Jesli ktos ma jeszcze propozycje to prosze wpisywac :D

Opublikowano

witajcie koledzy:)

termin to najlepiej na sierpien, domek: ognisko i pwiko to wysmienity pomysł, pisze sie na to z pewnością, ustalcie szczególy i napiszcie kiedy dokładnie i gdzie zebym mogl wpisac w grafik:0 hehe

pozdro i szerokiej drogi na niedziele

Opublikowano

witam wszystkich.udało mi się uruchomić samochód i narazie chodzi ,weięc jak najbardziej się piszę.nie wiem tylko jak czasowo się wyrobię a sam terminu nie chcę proponować.raczej wolę się dostosować.

pozdrawiam.

Opublikowano
Postaram sie stawic, choc perspektywa czasowa jest jeszcze nieco zbyt odlegla dla jednoznacznych deklaracji...

Pozdrowienia

Paweł

www.automobile-catalog.com

Opublikowano
Witam, domek zarezerwowany. Ustalilem drugi weekend sierpnia za najbardziej optymalny. A wiec nasz zlot odbedzie sie od 10 do 12 sierpnia. Mamy 8 pokoi dwuosobowych, wiec chyba wystarczy - to i tak sukces ze cos tak duzego znalazlem - przecietny domek na mazurach pomiesci 6 - 8 osob :wink: Cena za dobe tez wychodzi baaardzo atrakcyjnie. Szczegoly i link do strony z domkiem porozsylam na priv :wink:
Opublikowano
witam wszystkich.no to jesteśmy umówieni.zrobię wszystko co się da i takiej opkazji nie przepuszczę.pozdrawiam kolegów i do zobaczenia!!!!!!!!!!
Opublikowano

Witam, tak jak pisalem domek już zarezerwowany na drugi week sierpnia, czyli od 10 do 12 sierpnia.

Lista chetnych:

- Marcin 850

- Ogorek

- Kuchel

- Bemer

- Mateusz (niepiszacy na forum)

- Mirek (niepiszacy na forum)

- Marcin (niepiszacy na forum)

Osoby nie wiedzace czy przyjada na 100%

Romanek

PZ

Zapowiada się calkiem ciekawy przekroj od 840 poprzez 850 manual do CSi :D

Opublikowano
Witam, tak jak pisalem domek już zarezerwowany na drugi week sierpnia, czyli od 10 do 12 sierpnia.

Lista chetnych:

- Marcin 850

- Ogorek

- Kuchel

- Bemer

- Mirek (niepiszacy na forum)

Romanek

PZ

Zapowiada się calkiem ciekawy przekroj od 840 poprzez 850 manual do CSi :D

no proszę ale o mnie to zapominałeś

ech marcin marcin

PS. jesli chodzi o Mirka z Raciąża to on nie przyjedzie

Opublikowano

OK, w takim razie poprawiam sie :wink:

Lista chetnych:

- Marcin 850

- Ogorek

- Kuchel

- Bemer

- Crouch

Romanek

PZ

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Oj tak, w pelnej krasie :D Narazie 7 zalog zglosilo swoj 100% przyjazd :D
Opublikowano
Niech to szlag. Bym sie wybral tylko ze wylatuje z kraju 6 sierpnia. Tak pozatym kupilem wlasnie 850, 1991 i mam zamiar jo zrobic na medal.
BMW 850 (BDS) http://www.luxury4play.com/images/l4p/smilies/michael.gif
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Wszystko gra. Jestem wstanie sie pojawic na zlocie. No to do zobaczenia.
BMW 850 (BDS) http://www.luxury4play.com/images/l4p/smilies/michael.gif
Opublikowano
Moja osemeczka czeka juz lśniąca i zatankowana pod korek do piatku :8)
Opublikowano
850 CSi juz zameldowalo sie na mazurach :obloki: Co ja tutaj jeszcze robie :duh: Spadam :wink: