Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy to prawda co słyszałem, że w starszych E34 jeżeli była klima to nie było szyberdachu i na odwrót?

pytam bo właśnie zamierzam taka kupić i ona ma w wyposażeniu i jedno i drugie. Czy to znak, że coś było przy niej kombinowane? Czy skoro pochodzi w rynku szwajcarskiego, to mogła mieć takie wyposażenie?

Opublikowano
Witam

Czy to prawda co słyszałem, że w starszych E34 jeżeli była klima to nie było szyberdachu i na odwrót?

pytam bo właśnie zamierzam taka kupić i ona ma w wyposażeniu i jedno i drugie. Czy to znak, że coś było przy niej kombinowane? Czy skoro pochodzi w rynku szwajcarskiego, to mogła mieć takie wyposażenie?

Oba elementy dokladane na zamowienie, wiec mozna bylo sobie brac co sie chce!

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Mam szyberdach i klimatyzacje!!! Tak, że są takie modele
BMW E34 525 TDS 96' TOURING
Opublikowano

Tak przypuszczałem, nie sądziłem, żeby były takie kombinacje z wyposażeniem.

Ale wolałem się upewnić.

Dzięki za info.

Opublikowano
Haha skad sie biora takie pomysly ? Mi kiedys facet z pzu powiedzial ze jak mam klime to nie moge miec otwieranego dachu i poszedl zobaczyc :mad2:

pozdrawiam

mavic

Opublikowano
fajnie wyposazone sa e34 z końca produkcji w wersji touring maja nawet podwójny szyber dach. poza tym jak pada deszcz to szyberdachem szyb nie odparujesz a klimą jak najbardziej- skąd kombinacja klima+szyber jest jak najbardziej wskazana i pożądana
Opublikowano
Ja u siebie mam i szyber i klimkę :dance:

" _______

/________\

OO=[][]=OO > ///M-POWER

[#]--------[#]

Opublikowano
W kręgu moich znajomych są trzy E34 535: 88r 90r 92r wszystkie z klimą i szyberdachem. Nawet nie wpadło mi do głowy, że mogło być inaczej :wink:
Opublikowano
E 34 tds, mam klimę i podwójny szyber (można otworzyć i tył i przód jedocześnie). Fabryczne. Ciekawe o tych "specjalistach", należy pogratulować im wiedzy.
Opublikowano
Moja jest z 1992 i tez ma klime i szyber. Przesad, ze nie moga wystepowac jednoczesnie wymyslili chyba ludzie co jezdza jakimis Golfami. Ja innym forum ktos kiedys pytal, co wybrac. Czy klime czy szyber, bo chce kupic nowego Golfa. Napisalem mu ze i jedno i drugie.