Skocz do zawartości

[ E46 ]Gdańsk i okolice :) 323 i perypetie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich,jestem nowy na forum,potrafie obslugiwac szukajke na stronie,wiec nie bic nowego :search: czy jest byc moze ktos z Gdańska i okolic i uzytkuje BMW E46 323i ? dokladnie chodzi mi gdzie sie zaopatruje w niektore czesci,konkretnie w tym wypadku pytam o zawieszenie, serwis FOTA nie dziekuje bo boli kieszen nie tak jak powinno i co do cen to :liar: troszke sciemniaja i zawsze jest wiecej :mad2: moge sie zawsze podzielic swoja wiedza,jesli chodzi o ekspoatacje E39 3.0 d to moge pomoc we wszystkim co sie dotyczy tego auta :cool2: taki model zostal zajezdzony przez mojego szefa,sam sporo uzytkowalem to auto i znam je na wylot,od zawieszki po wymiane automatu ,turbo ,i konczac na silniku,auto od nowosci ,przy sprzedazy ponad 400 tys. km i przerobione wszystko :norty:

pozdrawiam

Edytowane przez jackwolf

Opublikowano
witam!ja mam e36 320 i znam super mechanika który naprawia tylko beemki!Znajduje się na cisowej w Gdyni (zakład Ryś).Ceny zaskakująco niskie obsługa fachowa bo p. Rysiek zaje...się zna!Polecam(adres na forum w zakładce warsztaty...)
Opublikowano
witam swojaka :) poczytaj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=5730&postdays=0&postorder=asc&start=0 jezeli chodzi o zawieszenia to dobra firma to nagengast malczewskiego 103 numer telefonu 322-30-37. rysiu podobno bardzo dobry jeszcze nie byłem ale za miesiąc się przekonam pojade tam z układem hamulcowym.
Opublikowano
Jeśli chodzi o części to polecam BMserwis w Sopocie na Rzemieślniczej niedaleko GAJOSA VW. Wszystkie części w dobrej cenie oryginały i zamienniki. Polecam. Do samego serwisu też nie mam zastrzeżeń.
Opublikowano
Adam Serwis w Osowie

Pozdro Krzysiek

B M W..............Bardzo Małe Wydatki

www.bmw-3city.pl

Opublikowano
Bm auto to niegdys stary Cerkaski? jezeli tak to polecam, spoko ceny i szybka fachowa obsluga, pozdro Rozbijacek ;)
Opublikowano
  • Autor

dance: Halo Dublin,tu Gdańsk :) Siema Adamek :) dziekuje wszystkim miejscowym:) za podpowiedzi,musze podjechac do tego servisu w Sopocie,konkretnie szukam teraz zrodla nowego dzwieku pod maska :( cos cicho wyje, i nikt nie ma pojecia co :( we wtorek wymieniam membrane na dolocie (107 tys. km) i bede szukal dalej,do tego wymieniam sprezyny z tylu cos mi zaczelo dzwonic z tylu,podjechalem szybko na podnosnik i jedna pekla,a drugiej kawalek nawe znalazlem w wachaczu ,podobno we wszystkich e46 sa wadliwe:mad2: kupilem nowe podobno dobra cena-600 zl,ma ktos rozeznanie ile to kosztuje? ile przeplacilem albo zaoszczedzilem? :mrgreen: wiecej napisze we wtorek po warsztacie

pozdro

Opublikowano
zależy co to za spręzyny 300pln za sztuke to jeżeli to są nówki ze sklepu to tanio (za tanio) jak używki to w miare drogo.
Opublikowano

Adamek?? :) No my sie chyba znamy... :lol: :lol: Krzysiu G pozdrawia.

Ja polecam WFK w Wejherowie, troche daleko, ale rzeczowo i z glową podchodzą do sprawy.

BMW 316ti N46B18A '04 - sprzedane

BMW 318ti M44B19 '98 - sprzedane

Opublikowano
ja zapłaciłem u p. Ryśka w cisowej za wymianę 2sworzni zewnętrznych, wymianę płynu w chłodnicy i świec -180zl. Bo części miałem swoje. Czy to dużo??a obsługa profesjonalna,szybko i naprawdę wszystko ok!!
Opublikowano
  • Autor

:) u Pana Rysia nie bylem,ale widze ze reklame ma niesamowita :)

teraz ytanie za 100 punktow :duh: gdzie mi dorobia szybko i bezbolesnie nakretke do srob zabezpieczajacych felgi bo zgub ilem :mad2:

Opublikowano
jackwolf poszukaj jakiegoś tokarza. lub kup jakieś nowe śróbki, a stare wykręć metodą inwazyjną.
Opublikowano
  • Autor

a wiec nakretka do srob zabezpieczajacych nie byla na polce w servisie,byl za to komplet srob zabezpieczajacych i mile rozczarowanie :jawdrop: komplecik,dwie nakretki plus 4 sroby cos kolo 90 zl :dance: grosiki :) ,a znajomy kupowal jakies zabezpieczenia niedawno marki ala norauto i zaplacil 160 zl :mad2: hehe

I like BMW :mrgreen: dzisiaj bunia w servisie jeszcze stoi wiecej info pozniej