Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam wszystkich jestem od nie dawana posiadaczem e38 740i i mam pytanie jak i czy wo gule można zmienić język w komputerze.A jak idzie to jak jako ktoś coś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź.Pozdrawiam marek z Trzcianki Edytowane przez marko-ko
Opublikowano
Witam wszystkich jestem od nie dawana posiadaczem e38 740i i mam pytanie jak i czy wo gule można zmienić język w komputerze.A jak idzie to jak jako ktoś coś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź.Pozdrawiam marek z Trzcianki

Jak mniemam nie chodzi Ci o zmianę na język polski, gdyż ten najwyraźniej Ci nie leży...

Opublikowano
Witam wszystkich jestem od nie dawana posiadaczem e38 740i i mam pytanie jak i czy wo gule można zmienić język w komputerze.A jak idzie to jak jako ktoś coś wie coś na ten temat to proszę o odpowiedź.Pozdrawiam marek z Trzcianki

Jak mniemam nie chodzi Ci o zmianę na język polski, gdyż ten najwyraźniej Ci nie leży...

:lol:

www.rc-trial.pl ----> ZAPRASZAM
Opublikowano

przeciez marko napisal wyraznie w temacie, ze chce zmienic jeżyka.

tylko nie napisal na co. na liska, zajaczka czy misia... :twisted2:

http://forum.7er.pl/images/signatures/212758479446f629c8be0f9.png
Opublikowano
Wężyka to on już ma i to podobno nie byle jakiego :cool2:

a skad wiesz jakiego ma weżyka ?? :lol: :lol: macie jakies blizsze znajomosci ... :wink:

A no mamy ale nie w tym kierunku :twisted2: . Taki mały żarcik :roll2: Chodziło mi o tego z akwarium :norty:
Będzie Miły Wydatek!!!!!!
Opublikowano
Mała pomyłka a już się czepiacie większość z was też ma pełno błędów w odpowiedziach a ja się nie czepiam
:mad2: :mad2:
Będzie Miły Wydatek!!!!!!